středa 13. listopadu 2013

* Ochutnávejte s brandnooz

 

Že ještě neznáte brandnooz? Já ještě donedávna netušila, že něco podobného vůbec existuje. V dnešním článku vám však objasním všechny základní informace o této novince. Hodně z vás se o brandnooz dozvědělo přes e-mail stejně jako já, takže pro ten zbytek je tu dnešní příspěvek. :))

Brandnooz (brand - značka, žhavé novinky - nooz) je mezinárodní portál, díky kterému můžete pravidelně ochutnávat ty nejnovější kousky ze světa potravin. Aktuálně počet registrovaných členů přesahuje počet 100 000 a pravidelně tito členové testují tzv. brandnooz boxy, které jsou plné nejnovějších značkových potravin na trhu. Spolupráce s brandnooz funguje na tom principu, že členové obdrží balíček s potravinami, otestují je a následně napíší recenze na svých blozích či přímo na oficiálních stránkách brandnooz. Do ČR dorazí zbrusu nové brandnooz boxy teprve nyní, přestože např. v Německu už jsou dávno známé (na úvodním obrázku je červnový německý box). Tyto krabičky si může objednat kdokoliv z vás (je to taková další verze pověstných ladyboxů apod.). Obsah v krabici bude obsahovat vždy plná balení produktů v celkové hodnotě min. 330 Kč. Pokud budete chtít brandnooz box dostávat pravidelně, jeho cena se pro vás bude pohybovat od 199 Kč měsíčně (doprava bude vždy zdarma), takže byste nějakou tu kačku měli vždycky ušetřit.

Pokud vás baví ochutnávání nových potravin, můžete se mezi tzv. noozies (členy) přidat také. Stačí se zaregistrovat ZDE.

Přiznám se, že když ke mně dorazil informační e-mail o této novince, byla jsem trochu v rozpacích. Vlastně trochu hodně. "Co to zase je?" říkala jsem si při čtení prvních řádků. Po zhlédnutí stránek jsem však svůj pohled na brandnooz přehodnotila. Netvrdím, že to bude věc přímo pro mě, netvrdím ani to, že všechny potraviny se mi budou zamlouvat, nicméně za zkoušku člověk nic nedá. Nemám sice tzv. food blog, ovšem i přesto se ráda zapojím a hodím předsudky stranou. Uvidíme, jak se věc bude vyvíjet, jestli ke mně pověstný brandnooz box vůbec dorazí (v Německu už je to prý dávno zaběhnutá věc), a jak mi bude chutnat (pokud tedy bude co ochutnávat). Neházím flintu do žita ani při pomyšlení, že všechno v krabičce asi nebude odpovídat mým stravovacím návykům (přiznám se, že nejvíc se děsím nejrůznějších polotovarů, ty já tuze nerada). Na druhou stranu, ochutnávat můžete s celou rodinou, tak proč do toho nejít? :))

Pro představu přikládám fotky některých brandnooz boxů.





 Jaký názor máte na brandnooz boxy vy?

Hezký den!
Kriss

13 komentářů:

  1. Tak to je super !
    O něčem takovém slyším poprvé, ale je to zajímavé. Ochutnávat nové věci to mám moc ráda ! :) :D

    OdpovědětVymazat
  2. Čtu o něm poprvé a teda super! :)) Podle mě skvělý nápad a zajímavé věci :)

    OdpovědětVymazat
  3. bože bože, to chci :D jnen si musim počkat do června, až se vrátím z anglie :D

    OdpovědětVymazat
  4. Nabídka mi taky (asi jako většině blogerek, co se někdy o jídle zmínily:D) přišla, ale mám obavy, aby to potom nebylo jako Beauty boxy na blozích o kosmetice, že o tom bude psát každá. Takže tentokrát do toho nejdu, ale nápad se mi tak jako tak zdá dobrý a jsem zvědavá, co se v těch krabičkách bude skrývat :)

    OdpovědětVymazat
  5. Už jsem o tom četla:) ale dívala jsem se na to podobně jako Markét..bude to teď všude:D tak možná pouvažuju o recenzi přímo na jejich stránky:)

    OdpovědětVymazat
  6. To chciiii!nikdy jsem o tom neslyšela, vypadá to úžasně :)ty Lacritz bonbonky vypadají jak pendreky <3

    OdpovědětVymazat
  7. No ty jo, tak tohle je hodně zajímavé, moc mě to zaujalo! Sice některé ty potraviny nejsou zrovna to pravé pro mě, ale pro rodinku zase dost ano, takže bych do toho klidně šla. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Jak říkáš, taky nemám polotovary moc ráda.. Mě Brandnooz moc nezaujal, radši si dojdu do "svých" kamenných obchůdků a tam si ty potraviny zakoupím, stejně vlastně nejsem nějak extra vybírává:-D. Ale věřím, že pro někoho tohle může být zajimává příležitost:-)

    OdpovědětVymazat
  9. To je super, to chci! :-) Ráda zkouším nové věci :-) Až se vrátím z Británie, tak se tam určitě přihlásím :-)

    OdpovědětVymazat
  10. vyzerá to sľubne, aj ked radsej si kúpim niečo priamo v obchode :)

    CHRISTMAS GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  11. Díky za tip..nenapadlo by mě, že existuje něco takového na způsob Ladyboxu :D :)

    www.andie-chambers.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  12. zůčastníš se te akce s knorr ?. co to má být prosím?

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš komentář. :-)