středa 25. září 2013

* Soutěž o 3 balíčky Das Müsli! - UKONČENO


Prázdniny jsou dávno za námi, škola už některým začala před třemi týdny a podzim už se nám neuvěřitelně rychle přiblížil. Je čas na podzimní soutěž. Díky Das Müsli se můžete na chvíli vrátit ve vzpomínkách do léta, protože jahody patří k létu. Proč zrovna jahody? Budeme totiž soutěžit o 3 balíčky Das Müsli s příchutí jogurt-jahoda.

* SOUTĚŽ BYLA UKONČENA! *

Na novou příchuť Das Müsli jsem četla již několik komentářů, někdo si stěžoval na malé množství jahod, někdo zase na složení všeobecně, jiným se sbíhali sliny jen při pomyšlení na to, že by jogurtovo-jahodovou příchuť ochutnali. Já vám dám možnost, abyste mohli produkt posoudit objektivně díky vlastní zkušenosti. S firmou Das Müsli jsem domluvila spolupráci, takže tu na vás čekají 3 balíčky jogurtovo-jahodového Das Müsli. Chcete ochutnat? Tak si pojďte zasoutěžit! :))

Termín soutěže:
Do soutěže se můžete zapojit v termínu od 25.9. - 9.10.2013, to znamená, že na to máte celé dva týdny. Vyhlášení proběhne do konce týdne, ve kterém soutěž končí. Výherci budou vylosováni prostřednictvím automatického generátoru čísel Random.org a obdrží balíček Das Müsli, který jim bude doručen co nejdříve.

Pravidla:
Abyste se mohli zúčastnit, stačí odpovědět na jednu lehoučkou otázku. Napovím, že odpověď najdete na stránkách http://www.dasmusli.cz/. Poté už vám zbude jen čekat, zda se na vás štěstí usměje. :)) Prosím, nepište odpovědi do komentářů, ale odesílejte je na e-mail fitkriss@seznam.cz, do předmětu napište Das Müsli a nezapomeňte se podepsat, ať vás poté zde na stránkách mohu uvést mezi výherci. :)) O výhře budete kontaktováni na e-mail, ze kterého budete posílat svou odpověď. A na co vlastně budete odpovídat?

 Soutěžní otázka zní:
   
Kolik gramů má balení Das Müsli jogurt-jahoda?


Hodně štěstí!
Kriss

7 komentářů:

  1. hezká soutěž :) ale nezúčastním se, to jahodové mě moc neoslovilo :))

    OdpovědětVymazat
  2. No tak to nesmám vynechat :)) Odesláno.

    OdpovědětVymazat
  3. :) jéj, to je super. Idem sa zúčastniť. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Super, soutěž, třeba něco konečně vyhraji. :) Das Müsli mě láká už nějakou dobu, zatím jsem ho ještě neozkoušela, takže tohle je super příležitost. :)

    OdpovědětVymazat
  5. ahoj a mozme sa zapojit aj my zo Slovenska?

    OdpovědětVymazat
  6. That looks so good!
    I would be happy if you look at my page and maybe follow me too! :)
    http://www.luisalicorice.blogspot.de

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš komentář. :-)