pondělí 4. února 2013

* Fotodokumentace I.


Už se mi tady začínaly hromadit prosby a dotazy ohledně mých fotografií, jste baby zvědavé. :)) Na vašich blozích se postupně začaly objevovat vaše aktuální fotografie, což je další důvod, proč jsem se nad těmi vlastními malinko zamyslela. A přestože jsem měla v plánu se vyfotit až po úplném odcvičení Body revolution s Jillian, dneska jsem měla náladu na focení, tak jsem udělala pár snímků. Předem se omlouvám za jejich kvalitu, focení mobilním telefonem je nic moc. Tak snad to alespoň pro představu postačí. :))

Naneštěstí nemám žádnou srovnávací fotku, proto nemůžete vidět mé pokroky, každopádně nutno podotknout, že s váhou jsem až tak velké problémy nikdy neměla, vždycky jsem byla poměrně štíhlá. Má nejvyšší váha při 177 cm byla 70 kg, což sice nebylo hrozné, ale ani ideální. Aktuálně na fotografiích můžete vidět mou 65kg postavu, výška je pochopitelně stejná.
A protože nikdo není dokonalý, tak mou velkou slabinou jsou nohy, které bych chtěla dotáhnout do úplné dokonalosti, ale kdy tomu tak bude, to těžko říct. :)) Stejně tak mě občas malinko štvou mé boky (ale začínám jim přicházet na chuť, protože klasickou mužskou postavu bez ženských liní bych pravděpodobně nechtěla) a zadek, který sice není největší, ale velikost není zrovna taková, jak bych si přála. Však to znáte, nikdo (obzvlášť dámy) není se svou postavou 100% spokojený. Každopádně věřím, že cíl byl splněn, konečně budete mít představu o mé postavě, na které je stále co zlepšovat. :)) Doufám, že mě tyto fotky nakopnou k tomu, abych na sobě dál pracovala, protože ačkoliv jsem se svými proporcemi téměř spokojená, chtěla bych více svalů a lepší vyrýsování. Snad se toho dočkám co nejdříve. A i kdyby to mělo být až o něco později, zlobit se nebudu. Vždyť vše má svůj čas. :))
V závěru přikládám fotografie břicha, na kterém se momentálně snažím pracovat, tak alespoň budu od nynějška moci porovnávat.





Hezké pondělí!
Kriss

31 komentářů:

  1. jsi hubeňourka!:)) stehna máš akorát, už nehubni!

    OdpovědětVymazat
  2. No nekecej, krásné bříško. A ten vosí pas! :-)
    Jinak holky některé hubené jsou, ale ty fotky mají takový zvláštní fíling, chápeš. :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jinak skvělé trenýrky! :-D Nějakou dobu sháním taky nějaké, ale ještě jsem nenarazila na ty pravé. :-/

      Vymazat
  3. Konečně už vím, jak vypadáš! :)) Bylo těžké odhadovat, kdo vlastně za těmi článkami o hubnutí, cvičení aj. je! :))
    Máš krásný pas, břicho celkově- u mě je to naopak, snažím se na břichu, to je můj problém no :///

    Ale tebe chválím, protože břicho je hezké a pokud se ti nelíbí tvé nohy, tak držím palce, aby jsi byla co nejdříve spokojena! :))

    OdpovědětVymazat
  4. Máš krásnou postavu :) Dlouho už pozoruji tvůj blog a moc se mi líbí tvé příspěvky, jen tak dál a ať se ti daří ve "tvarování" postavy, i když si myslím, že už to ani moc nepotřebuješ ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem v pase taky hubená, bříško ploché, ale zadeček a stehna vrrr!! když se vyfotím, tak vypadám, že jsem opravdu hodně hubená, ale ve skutečnosti mám ke své postavě větší stehna a zadeček leč vše zpevněné ! ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Krásná postava, je super jak máš hezky vykrojený pas, to se mi moc líbí!:) A nohy a zadek mi přijdou úplně v pohodě :)

    OdpovědětVymazat
  7. Máš krásný vosí pas, to mě zaujalo jako první :) také potřebuju zkrotit stehna, ale jak píšeš, chce to čas a nepolevit :)

    OdpovědětVymazat
  8. Páni ty jsi hubená! Já musím ještě dodělat to bříško, které jsem si tak hezky rozpracovala a začít zadeček :D. Pak se více zaměřím (pokud to zrovna nebude v nějakém dalším programu co budu cvičit) na sílu, protože na tom jsem u rukou narozdíl od ostatních celkem bídně ;D.

    OdpovědětVymazat
  9. Jesus ty jsi hubenáááá :D myslimže pokud to "dotvaruješ", tak budeš mít naprosto perfektní beach-body !!! máš být na co pyšná ;)

    OdpovědětVymazat
  10. Ty brďo, Ty jsi krásná, co já bych za toto dala!!!!!! Úplně mi spadla brada, Ty jo......

    OdpovědětVymazat
  11. á panejo,
    co na to říct?
    na to se nedá říct nic než jen pochvala, jde vidět že na tělíčku makáš, hezky vypracované bříško, pevné ruce... co víc si přát? jsi kočka ;)

    OdpovědětVymazat
  12. takový bříško by mi bohatě stačilo, jenom se k němu dopracovat xD no nic... dneska ještě lehce lenoším (ale nachodila jsem toho zase dost) a zítra zase začínám pomalinku pracovat na tom, abych vypadala nějak xD

    OdpovědětVymazat
  13. Máš super sportovní postavu, nevidím nic co by se snad ještě dalo vylepšit, ale jak jsi psala, nikdy nebudeme asi spokojené :) Já bych se svojí postavou už i celkem spokojená byla, sice tam jsou nedokonalosti, ale už jsem pochopila že užší prostě nebudu, leda že bych si odřezala boky a navíc jsem celkem prcek takže taky blbé, ale co mě fakt štve jsou prsa, které teda spíš nejsou :/ No a když teda téměř žádné nemám tak pak vystupuje sebemenší špíček, ale zase kdybych dál hubla tak zmizí úplně takže takový začarovaný kruh..

    OdpovědětVymazat
  14. Vypadáš doooost dobře :)).Svalíky Ti jen prospějou - těším se na Tvé výsledky :)

    OdpovědětVymazat
  15. To břicho se už hezky rýsuje! ;)

    OdpovědětVymazat
  16. určitě si na dobré cestě! :)

    OdpovědětVymazat
  17. Tady se těžko něco komentuje. Jsi prostě nádherná. Chtěla bych mít tvojí výšku:)! Já se svejma 158 cm...:D. A teda našla jsem českou inspiraci. Chtěla bych mít aspoň v rámci možností(ono 19 cm je vážně rozdíl) podobnou postavu, aspoň co se týká té ladnosti/atletičnosti/štíhlosti/svalnatosti. Vypadáš fakt nádherně, věř nám všem, co ti sem píšeme obdivné komentáře. Achjo....chci být tak štíhlounká jako ty:). Fakt je to můj sen.

    OdpovědětVymazat
  18. Ha, kdybys viděla moje boky, ty svoje bys rázem milovala:-D:-/ Jinak břicho - super..:-)

    OdpovědětVymazat
  19. Děkuji. V posilování jsem téměř úplný začátečník. Nikdy mě nebavilo. Nejvíc mi vyhovoval crossový trenažér. Cvičím teď Jillian 5. den a nevím jestli jsem blázen ale vidím už po tak krátké době výsledky a na každý den, na cvičení se těším! Takže zatím jsem naprosto nadšená! :)

    OdpovědětVymazat
  20. super postava! .) vážně moc se mi líbí! :) je vidět že na sobě makáš, cože je super! :)

    OdpovědětVymazat
  21. Mám obdobnou váhu i výšku, ale takovou postavičku jako ty ještě nemám :). A krásnej vosí pas, trošku závidím :D. Aspon vím, co ještě může být, když máknu :)

    OdpovědětVymazat
  22. Na dobrý recept udělám vždycky reklamu ráda. Navíc je to slušnost. :-)
    Cottage jsem měla pažitkový, neochucený mi moc nejede, ale s těma papričkama bych jej možná i zkousla.
    Snídala jsem o půl jedenáctvé a obědvala v jednu, tak se mi tam přesnídávka už nevlezla. :-D
    Chutnala kari rýže? :-D Já ji mám fakt ráda. :-D A taky ty ochucené rýže jsou jednou za čas pěkné zpestření.
    Čtení teď taky zanedbávám. Četla jsem tu Kalvárii od Vodseďálka, jak jsem ji citovala na FB. Mám to do Bčkového literárního semináře, chtěla jsem mít trochu náskok. :-D Je to kraťoučká próza. Hlavní hrdina je úplně vadný, ale fascinujícím způsobem a má zajímavé myšlenky, ty melancholické a absurdní jsou popsány fakt krásně. "Do noci temně trčela věž bizarní stavby československého kostela. Mám velmi rád tuto moderní náboženskou architekturu, která je tak samoúčelná a bezúčelná." No a pak si lehne do toho hrobu a ze srandy se picne. A oak potká v nemocnici sestřičku Olgu. :-D A mají pak zvláštní vztah a nakonec prchají za hranice a cestou se staví u rybníka a Olga se utopí a on ji zakope a pokračuje dál ve svém životě.
    A zase kecám o knížce, promiň. :-)

    OdpovědětVymazat
  23. Páni, máš moc krásnou postavu! Hezkyse ti rýsují svaly, jsi šikulka, jen tak dál!:))

    OdpovědětVymazat
  24. Tyyyyjo, parádní postavička!!

    OdpovědětVymazat
  25. Pane jo, máš úžasnou postavu!
    Jsme stejně vysoké, taky máš pocit, že trčíš z davu? :D Já mám kolik sebe samé prcky, tak si občas připadám divně..

    OdpovědětVymazat
  26. Já bych přísahala, že jsem ti psala komentář! (ty jsi ho smazala, že jo?? :D :D )
    • Postavu máš skvělou (ale zpevňováním nic nezkazíš)
    • Určitě bych už nehubla kila, jsi hodně vysoká (možná bys naopak mohla nabrat pár kilo svalů)
    • Věřím, že víš, že nemůžeš chtít přes stehno 50cm, protože jsi vysoká a potřebuješ na noze o něco víc svalstva než 150cm vysoká holka :o)
    Jo a znám jednu holčinu, která má 180 cm a tak v době kdy vážila kolem 62 kg byla hodně zdechlá... A teď hodně sportuje a váží 74 kg (u toho čísla by si asi člověk řekl, že by mohla trochu shodit), ale jsou to svaly a vypadá nejlíp, jak si ji pamatuju!! :o)

    OdpovědětVymazat
  27. panejo..to je postavicka...krasa!:-)

    OdpovědětVymazat
  28. Ze srdce všem děkuji za milé komentáře. :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš komentář. :-)