čtvrtek 10. ledna 2013

* Mell & Andy



Uběhl týden od posledního seznámení s Kamčou a Jančou v rámci speciálu Moje spolubojovnice, a proto vám dnes chci představit mou další inspiraci, další 2 krásné mladé slečny, kterých si vážím pro jejich odvahu, změnit svůj život, naučit a hlavně vydržet zdravě jíst, cvičit, pravidelně přispívat na svých blozích a inspirovat ostatní svými příspěvky. Dnes vás čeká článek o Mell a Andy. Tak ať se líbí. :))

Mell
Mell je 16letá slečna, která se blogování věnuje již nějaký ten pátek. Ráda se věnuje malování, nakupování, sportování a baletu (ta postavička, tichá závist :)).  Z jejího denního rozpisu jsem pochopila, že navštěvuje hned několik kroužků, jmenovitě tančení, balet, flétnu a volejbal (možná, že je toho ještě víc :P). Figuru má jako ze žurnálu a náležitě o ni pečuje. Na své stránky pravidelně přispívá svými fotografiemi, kde můžete sledovat proměny jejího těla. Dále načerpáte notnou dávku inspirace v jídle, někdy bych ten její blog nejradši sežrala i s ní. :D Myslím, že tato slečna má opravdu nekonečnou fantazii, protože to, co tvoří občas na talíři, mi bere dech. Jednoduché, občas úplně "tuctové" jídlo, ale i přesto něčím nevšední. :)) Mell má často povídavou, její články mě často baví číst. Na svém blogu má speciální sekci, ve které testuje všemožné výrobky a následně (ne)doporučuje nám ostatním. Pokud se chcete inspirovat, především, co se jídla týče, rozhodně ji poctěte návštěvou. ;) O tom, že jsou její stránky bezesporu oblíbené, svědčí i 100 pravidelných čtenářů, kteří Mell sledují. :))



Andy
Andy začala s blogováním v září 2012. Největším protivníkem jí byla její váha, kterou se snažila co nejrychleji snižovat, ovšem pochopila, že držete se hesla "Dočkej času jako husa klasu." bude více efektivní. Aktuálně se snaží jíst vyváženě a cvičit pravidelně. Postupem času si na cvičení navykla natolik, že se pro ni stalo nedílnou součástí jejího života. Celý její hubnoucí začátek bychom mohli datovat na 2.7.2012.
S hubnutím jí pomáhá kamarádka, která je jí velkou oporou. Další inspirací je pro Andy naše oblíbená Nikki, jejíž blog a články bezmezně miluje. Se shazováním kil Andy pomáhá nejmenovaný portál, kde si pravidelně zapisuje vše, co zbaští. A aby u zdravého životního stylu vydržela, založila si svůj vlastní blog, na který pravidelně přispívá.
Aktuálně se věnuje cvičení s Jillian (i když teď trošku zlobí záda, snad se k ní brzy zase vrátíš :)), kterou naprosto zbožňuje (a určitě není jediná :)). O Jillian Michaels jste si zde mimo jiné už krátký článek přečíst mohli. Kromě Jill se Andy věnuje jízdě na rotopedu a cvičení na stepperu. Z posledního příspěvku vím, že se také chystá na pilates. :))
Na jejím blogu objevíte rovněž nespočet článků o stravě, cvičení, osobních zápiscích autorky, zjistíte její hubnoucí pokroky a spoustu dalšího. Podpořte Andy!




K dnešnímu dni jste se tak měli možnost poznat s 8 statečnými ženami. Dalo vám to něco? Baví vás tato rubrika? :)) Podle počtu přečtení předpokládám, že líbí, a zároveň doufám, že se vám líbit bude i nadále.

Mějte se hezky!
Kriss

8 komentářů:

  1. Jééé, no to jsem jáá :-D Děkuju ti moc Kriss, hrozně moc mě potěšilo, že sis na mě vzpomněla! Děkujuuu :-) Úplnou náhodou zrovna píšu článek o radostech posledních dnů a ty jsi mi teda udělala radost pořádnou :-)

    Jinak Mell sleduju pravidelně, je to moje hodně oblíbená bloggerka :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Obě dvě holčiny znám:) To mě tak baví:)) Poznat spoustu lidí skrz společnou zálibu:)

    OdpovědětVymazat
  3. "Mell má často povídavou" :DDD Fakt? :D A to nikdy nevím, co napsat... :X :D Ale jsem moc ráda, že se ti můj blog líbí! A také jsem moc ráda, že si mě zařadila mezi své spolubojovnice, protože já fakt bojuju pro své lepší já! :) A bude to lepší! :)
    Andy mám děsně ráda, skoro všechny její články čtu :) Pokud stíhám... :D

    OdpovědětVymazat
  4. No já nevím, myslím, že ty blogy stejně každý zná :D Třeba se k tobě dostali čtenáři právě přes ně, jako já :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já třeba blog Mell neznala a nyní jsem nadšená z další inspirace. :-)
    Za mě je tahle rubrika super! :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné blogy oba dva, moc rád čtu :)

    OdpovědětVymazat
  7. Holky nevíte náhodou jak to, že nefunguje Melounová Mell? =( Stránky na FB ani blog samotný..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mell má novou adresu. Tady: http://my-stylish-cooker.blogspot.cz/

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář. :-)