sobota 5. ledna 2013

* Cassey Ho


Teprve před pár dny jsem si konečně (ano, až teď :)) zjistila, kdo je to Cassey, kterou jste častokrát zmiňovali u sebe na blozích, o které jsem už tolikrát četla, ale nikdy mě nenapadlo se podívat, kdo to vlastně je, jak vypadá, nač se zaměřuje. A právě dnes jsem dostala chuť, zjistit si o této ženě více informací, mrknout se, čemu se věnuje a zhodnotit, jak jí to jde. :)) Pokud Cassey Ho ještě neznáte, pojďte se s ní seznámit, třeba se vám právě cvičení s ní bude ohromně zamlouvat.

Cassey Ho je pilates a fitness instruktorka, milovnice všech zdravých věcí a designérka, působící momentálně v Americe.
V roce 2009 úspěšně dokončila studium biologie na Whittier College. Ve druhém ročníku začala s instuktorstvím pilates v malém studiu v ulici, která se nacházela v areálu univerzity. Díky tomu se stalo instuktorství jednou z nejoblíbenějších částí jejího života. Vlastní certifikáty NESA a Balanced Body University. Od té doby pracovala v několika posilovnách.
Kromě instruktorství se také věnuje designu (oGorgeous), navrhuje své vlastní tašky, trička, kraťasy, a ty poté prodává ve svém e-shopu. Jeden kraťoučký příběh. Dlouhou dobu nemohla Cassey najít žádnou tašku, která by jí vyhovovala jak vzhledově, tak svou velikostí. Rozhodla se proto, navrhnout si svou vlastní tašku. Ta nese název Beverly Bowtie a obsahuje spoustu kapes, saténovou podšívku, zlaté řetízky a okouzlující mašli. Myslím, že slečny, které mají rády originalitu a styl, by se její věci mohly obzvlášť líbit. :))
Cassey má svůj vlastní blog, kde pro své čtenáře připravuje články o zdravém životním stylu, cvičení, stravě (dočetla jsem se, že má opravdu skvělé, chutné a lehké recepty, to jen takový tip pro ty, kterým už dochází inspirace :)). Můžete si přečíst také zážitky z jejího osobního života.
Její úplně první video vzniklo náhodou, když točila pilates pro své žáky. Tím se její cvičení stalo časem na internetu velmi populární, a proto Cassey stále natáčí nová a nová videa. Mimo internet se s Cassey můžete setkat na pravidelných hodinách, které vede, často se také konají setkání jejích fanoušků.
Cassey se v loňském roce svým fanouškům svěřila, že kromě práce na svých stránkách (videa, články) také tvrdě dře v posilovně a striktně dodržuje jídelníček. Proč to všechno? Tato sympatická instruktorka se totiž přihlásila do soutěže fitness model.
Veškeré informace o Cassey najdete na jejích stránkách (odkaz přikládám níže).






Závěrem přikládám jedno z Casseyiných videí, abyste si udělali představu o tom, jak tato slečna cvičí. :))




Já osobně s Cassey ještě necvičila, ale chystám se na to, pokud mi zbude nějaký čas. Působí na mě velmi pozitivně, přátelsky a uvolněně. Mohl by to být dobrý relax. :))

Co vy, cvičili jste s ní? Jak se vám cvičení líbilo? Jaké z toho máte pocity?

Mějte se!
Kriss

9 komentářů:

  1. S Cassey cvičím už rok:) A ona jde znova do fitness modelingu?:)
    Musím zase zkouknout blog:D
    Loni v Květnu se poprvé účastnila:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Samozřejmě neumím číst a přehlédla jsem se. Bylo to loni, už jsem to opravila. :))

      Vymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  3. Cassey mám ráda :) Její pozitivní energie je při cvičení naprosto skvělá, dokáže to člověka odpoutat od pocitu, že ho to cvičení vlastně kolikrát i bolí :D

    OdpovědětVymazat
  4. Cassey je fajn, jenom mi přijde, že je hrozně ukecaná a taková pořád nadšená. :D
    Dneska jsem od sní dělala dva workouty. :)
    http://www.youtube.com/watch?v=xDpB8pWEjhk Tohle je asi moje nejoblíbenější video, ale moc jsem toho od ní ještě necvičila.

    OdpovědětVymazat
  5. Je střelená a špatně trefená, ale tím dokáže člověka povzbudit! :) Ráda s ní cvičim. Je to větší makačka než Jill.. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Cassey mám hodně ráda, je taková optimistická :).

    OdpovědětVymazat
  7. Je skvělá !! Ale jako relax bych její cvičení rozhodně nenazvala :D :D

    OdpovědětVymazat
  8. S Cassey som začínala. To boli časy, haha :)

    ❈ Merry Christmas & Happy holidays ! ❈
    ℓα ℒιcσrηe - ℒa vie est ℓa petite ℓicorne.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš komentář. :-)