sobota 20. dubna 2013

* Tréninkové plány


Rozhodla jsem se, že si začnu vytvářet své osobní tréninkové plány, abych se nesoustředila jen na cvičební programy (s Jillian, Bobem a dalšími), ale naučila se také posilovat doma s činkami a vlastním tělem. Nevím, po jaké době vždy tréninky budu měnit, možná to bude ideálně tak po měsíci, ještě si nejsem příliš jistá. :)) Takže zde vkládám jednotlivé přehledy opět především pro mě, ať to nemusím složitě vyhládavat, ale také např. jako inspiraci pro vás, pokud se vám nebude chtít sestavovat vlastní tréninkové plány.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

(pro zvětšení klikněte na obrázek)

(pro zvětšení klikněte na obrázek)

12 komentářů:

  1. některé z těch cviků vůbec neznám :P .. ale vypadá to jako skvělé plány :) někdy se možná inspiruji ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Jojo Kristý, podle názvů u taky u některých nevím, co to je :D
    Ale chválím tě za nápad cvičit si podle sebe. Už se těším na tvé výsledky! :))
    Měj se krásně :))

    OdpovědětVymazat
  3. Sestavit si vlastní workout je super, ale já jsem na to strašně líná, tak radši okukuju plány jiných :D asi bych si sama jenom ubrala nějaké izolované cviky a přidala základní, kde se zapojuje víc svalových skupin jako třeba kliky :) ale to už jenom rejpu, máš to moc pěkné :) A ať tě tréninky baví, to je nejdůležitější :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, já se snažím právě dávat trošku netradiční cviky, protože ty známé a klasické mě až tolik nebaví. :D
      A kliky třeba teď dělat nemohu kvůli problémy s ramenem, takže zase musím volit cviky, které mi teď budou vyhovovat i po zdravotní stránce. :))

      Vymazat
  4. Super nápad! Podle mě je fajn zařadit i takovéto konkrétní plány. Aspoň si to člověk hezky rozvrhne na dané partie :)

    OdpovědětVymazat
  5. Super..ale natoč video, protože vůbec nevím co některé cviky jsou :)

    OdpovědětVymazat
  6. trening by si mala menit podla mna po cca 10-14 dňoch, mesiac je vela, telo si zvyka rychlo..:-)

    OdpovědětVymazat
  7. Vidím že jsi taky plánovací typ :) Tabulky a různé odškrtávání a plánovaní je moje, boužel mě to dlouho nevydrží bavit :D

    OdpovědětVymazat
  8. skvelý nápad, vyzerá to super :)

    OdpovědětVymazat
  9. Jen tak dál! Super, že si to sama tvoříš, víc se do toho pak i dostaneš a pak budeš vytvářet takové kombinace, že bude přecházet zrak. :D :) Takže jen do toho, vypadá to hezky. :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš komentář. :-)