pondělí 22. dubna 2013

* Luci C. P. & Péťa

I když se může zdát, že jsem zapomněla na naši oblíbenou rubriku spolubojovnic, nestalo se tak. Dnes vám představím další dvě slečny, které patří mezi mnou sledované. Tentokrát si to trošku zpestříme, protože jsem se rozhodla pro ženy, které žijí v zahraničí, ovšem svůj blog si vedou v češtině. Místo v této rubrice dnes patří Luci C. P. a Péti.

Luci C. P.
Tato slečna aktuálně žije v exotické Brazílii. Poněvadž stejně jako mnohé z nás, také Luci bojuje se svou postavou, rozhodla se k založení blogu. Dalo by se říci, že je jejím internetovým deníkem, kde najdete samozřejmě klasické deníčkové příspěvky, fotky jídel, recepty a pochopitelně mnoho dalších informací. 
Přestože jsou stránky funkční teprve od února, myslím, že určitě stojí za návštěvu. 
Pomozte Luci při cestě za vysněnou postavou, pomozte upevňovat její vůli, podpořte naši spolubojovnici! :)) 



Péťa
Péťa žije pro změnu na druhém konci světa, přesněji tedy na Novém Zélandě.
Její stránky jsou zaměřeny na hubnutí a formování postavy. Klasické příspěvky jsou doplňovány krásnými fotografiemi. Na Pétiných stránkách si můžete prohlédnout její jídelníčky, workouty, které si odcvičila, krom toho máte o všech aktuálních aktivitách Péti přehled díky kalendáři vpravo, takže se klidně můžete inspirovat. :))
Líbí se mi, že nám autorka přibližuje život na Novém Zélandě, což je atypické pro někoho, kdo v dané zemi nikdy nebyl, takže se mi tento styl zpestření velmi líbí (ty fotky prostě žeru :)).
Péťa se také nebála ukázat své fotky v rámci proměny, takže pro zvědavce určitě lákavá záležitost. Třeba vás to správně namotivuje. :))
Máte-li chuť, tak se k Péti určitě mrkněte.



Přeji hezký vstup do nového týdne! 
Kriss

8 komentářů:

  1. první neznámé z tvého výběru :) takže díky!

    OdpovědětVymazat
  2. Kristý, mám to jako Kamča, neznám ani jednu, takže se ráda mrknu! :))

    OdpovědětVymazat
  3. Jé, moc děkuji za recenzi mého blogu. Úplně mne to dojalo, že jsi psala zrovna o mě. :) a moc ti děkuji za takovou pochvalu mých fotografií - je to můj největší koníček a jsem ráda, že se mé výtvory líbí i jiným lidem. Na Zélandu jsem jenom na chviličku :) snad budu moc brzy odletět domů :) :) ještě jednou děkuji :)

    OdpovědětVymazat
  4. Neznám ani jeden z těch blogů, ale kouknu se :).

    OdpovědětVymazat
  5. Super, zas něco jinýho :)) Blog hubniclovece.blogspot.cz mě fakt zaujal!

    OdpovědětVymazat
  6. Taky neznám ani jednu slečnu, ale strašně mě zaujala jejich bydliště, takže jdu jejich blogy hned przokoumat a třeba si uvařím po brazilsku :D

    OdpovědětVymazat
  7. Ani jednu slečnu sem neznala, takže díky :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Uplně nemůžu uvěřit svým očím:) Hrozně moc děkuju za to, že si tu zmínila můj blog. Jsem teprve na začátku, ale doufám že se mi povede i na dále. Udělala jsi mi hroznou radost. Děkuju

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš komentář. :-)