čtvrtek 11. dubna 2013

* Janča M. & Zdravá máma

Někdy mám pocit, že už stěží vybírám adeptky do této rubriky. Proč? Protože už je vás tolik, že se nemohu rozhodnout pro ty dvě, kterým bude patřit daný týden v této sekci. Ale protože čas plyne jako voda a je tady opět čtvrtek, nemohu vás ani tentokrát připravit o dva tipy na blogové spolubojovnice. Omlouvám se za stručnost, ale beztak jde jen o ty odkazy, abyste se prostřednictvím nich dostali ke slečnám "domů", přesněji řečeno na jejich stránky. :)) Dnes jsem se rozhodla dát prostor našim maminkám Janči M. a Zdravé mámě.


Janča M.
Tuto maminku sleduji nějakou tu dobu a řeknu vám, má můj respekt. 
Má malou holčičku, které bude letos 1 rok, a od porodu na sobě Janča teda parádně zamakala. V jednom z posledních příspěvků zmiňovala, že s cvičením začala, jakmile byl holčičce půl rok. Řeknu vám, že její fotky jsou prostě úžasné. Ona je úžasná! Asi si je začnu ukládat, abych si pamatovala, jak chci vypadat po porodu za těch pár let já. :))
Na jejím blogu najdete klasické "deníčkové" příspěvky, fotky a recepty. Musím říct, že ty články ze života mě baví asi nejvíce. Hlavně fotky malé jsou roztomiloučké. :))
Pokud si chcete počíst o tom, že žít zdravě a hýbat se u toho, opravdu jde i za přítomnosti malého dítěte, inspirujte se u maminky-bojovnice Janči.



Zdravá máma
Na stránky této maminky jsem narazila teprve před týdnem (nebo tak nějak), ale již samotný námět mě velmi zaujal. Zdravá máma na svůj blog přispívá recepty na zdravé dobrůtky, které jsou vhodné pro každého! 
Doma má dvě ratolesti, pro které chce jako správná máma jen to nejlepší. Právě z toho důvodu (snad tuším správně) vznikl tento blog. Naučte i vy své dětičky jíst zdravě, inspirujte se prima recepty této mámy, aby byli fit nejen vaši potomci, ale také vy samotní. Stránky jsou pochopitelně vhodné naprosto pro všechny, kteří se rádi stravují zdravě a chtějí si dopřát také zdravější varianty různých dezertů či běžně nezdravých pokrmů (zaujala mě například pizza ze špaldové mouky). 
Pokud tedy rádi experimentujete a zkoušíte nová a nová jídla, tento blog vám rozhodně bude přínosem.

Krásný čtvrtek vám všem!
Kriss

11 komentářů:

  1. Super tipy děkuji! I když ještě vlastní děti nemám, ráda si přečtu i blogy maminek, které žijí zdravě, hrozně mě to zajímá a taky mě zajímá výživa dětí:) A navíc mám i rady do budoucna:)

    OdpovědětVymazat
  2. Asi to ukážu mamči, doma mám malého brášku, takže ať se trošinku motivuje, začne víc zdravěji jíst a hlavně cvičit =))) Díky za tipy na holky =)

    OdpovědětVymazat
  3. ani jednu neznám, takže určitě navštívím a mrknu se :)

    OdpovědětVymazat
  4. Pááááni! ani jednu neznám,děkuju:))

    OdpovědětVymazat
  5. děkuju Kriss, je mi ctí se objevit ve tvé rubrice a moc děkuju za chválu :-*

    OdpovědětVymazat
  6. Oba dva blogy jsou pro mě nové a zní skvěle. Díky za inspiraci.

    OdpovědětVymazat
  7. Skvělé. Ani jednu jsem neznala. :) Jdu to omrknout. :)

    OdpovědětVymazat
  8. souhlas :D však první věk, když jsem je přinesla domů, běžela jsem pro foťák, abych je mohla zdokumentovat :D děkuji za tyto tipy, jdu se hned podívat!

    OdpovědětVymazat
  9. No, žasnu, taky plácám na svůj blog recepty, ale toto, to je jiná, úžasná inspirace, sama nemůžu nic vyšťourat,tak jsem za tyhle tipy moc ráda.

    OdpovědětVymazat
  10. Výborné tipy, zejména ten první. Díky!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš komentář. :-)