pátek 19. dubna 2013

* Hledám fitko!

O tomto projektu se objevilo už několik článků, ale protože jsem byla jednou z oslovených, rozhodla jsem se také já pro krátkou zmínku, přiblížení těchto zbrusu nových stránek, abyste věděli, kde hledat to správné fitko pro vás. :)) Musím říct, že tato "vychytávka" se mi moc zalíbila a doufám, že brzy se bude seznam fitness center po celé ČR na těchto stránkách rozšiřovat. Pokud tedy nevíte, do které posilovny si jít zacvičit, zkuste si najít tu ideální v blízkosti vašeho bydliště. Pomůže vám s tím stránka Hledám fitko.

 
Několik úvodních slov
Stránka hledamfitko.cz je čerstvě založená a slouží k čemu jinému, než k vyhledávání fitness center a trenérů po celé ČR. Aktuálně lze vyhledávat v okolí 3 měst (Praha, Brno, Ostrava) + ve 2 krajích (Jihomoravském a Středočeském).
Dle kategorií se můžete rozhodnout pro vyhledávání:
  1. fitness center
  2. fitness center pro ženy
  3. osobních trenérů (ženy, muži)
Jistě nemusím podotýkat, že k jednotlivým fitness centrům/trenérům jsou doplněny podstatné informace jako adresa, www stránky, telefonní kontakt a pochopitelně také hodnocení

Jak hledat
Myslím, že používání vyhledávače je naprosto banální záležitostí a zvládne ji opravdu každý. Vhodné fitness centrum si pochopitelně vyhledáváte podle vzdálenosti od vašeho bydliště (zvolíte si město/kraj) a poté už vybíráte podle typu fitness centra, cen, hodnocení, komentářů návštěvníků a dalších. Každý má svá individuální kritéria, dle kterých dojde k finálnímu rozhodnutí, takže je to jen na vás.

Proč projekt vznikl?
Tvůrce stránek hledamfitko.cz prozradil, že sám tápal na internetu v bohatém seznamu fitness center, který však nebyl příliš aktuální. Ze všech stran se na něho valilo kvantum informací, ale stále ne a ne najít ty nejvhodnější, aby se mohl rozhodnout, do kterého fitness centra se vydá. Došel k názoru, že vytvořit stránky, které by mohly lidem pomoci při hledání vhodného fitka, by nemuselo být tak úplně od věci. A já s ním souhlasím. :)) 

Pár slov na závěr
Dle mého názoru je toto prostě úžasný nápad, který jistě najde uplatnění. Je mezi námi spousta začátečníků, kteří neví, pro které sportovní/fitness centrum se rozhodnout, proto jim budou hodnocení ostatních návštěvníků jistě přínosná. Na druhou stranu si zde najdou své určitě i pokročilí, kterým již z jakýchkoliv důvodů např. přestalo vyhovovat centrum, které doposud navštěvovali, a rozhodli se změnit "lokál". V tomto případě jim stránky hledamfitko.cz rovněž může být vhodným pomocníkem.
Pokud tedy sami nevíte, pro které fitness centrum se rozhodnout, určitě zabrouzdejte na těchto nových stránkách, které se dozajista brzy rozrostou, takže seznam bude náležitě "nabouchaný". :))


Odkazy:

Mějte se krásně a sportu zdar!
Kriss

12 komentářů:

  1. super projekt, ale pro lidi žijící mimo větší města zcela k ničemu bohužel :( to si radši dám do těla doma :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za komentář! :) Určitě lépe aspoň doma než nikde. A jaké menší město máte na mysli? Zrovna dnes jsme přidali celý Olomoucký kraj, kde je vesniček spousta :)

      Vymazat
  2. projekt je to určitě dobrý :), ale ne pro mě..když slyším fitko, tak mi vstávají chlupy na telě :D..preferuji cvičit doma nebo běh venku...člověk rozhodně ušetří.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I tak děkuji za pozitivní ohlas :) Pořád lépe cvičit doma než nikde :)

      Vymazat
  3. Super projekt! :))
    A ty jsi nám ho krásně a ve stručnosti přdstavila, jsi naše šikulka! :))
    Měj se krásně, kočko! :))

    OdpovědětVymazat
  4. skvělá stránka a ještě lepší nápad :) dlouho jsem hledala fitko ve městě, kam chodím do školy a už jsem jich tam našla dřív hodně.. ale podívám se, jestli tam není nějaké, o kterém nevím :P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Super, jsem rád že Vás stránka tak zaujala! Určitě dejte vědět jestli jste si u nás vybrala! :)
      mskarka@hledamfitko.cz

      Vymazat
  5. V našem mini městečku jsou dvě.. takže zatím ji nevyužiju, ale určitě časem jo :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš komentář. :-)