čtvrtek 21. února 2013

* Paní Mrkvová & Ivča

Správně! Dnes je čtvrtek a nás čeká další nálož spolubojovnic. Tento článek bude v podstatě více speciální než obvykle. Na řadu přichází mé 2 objevy, které sleduji sotva pár dní. Nutno podotknout, že se jedná o začátečnice a úplné nováčky ve světě zdravého jídla a aktivního pohybu. Nenechte je v tom, a přijďte je podpořit na jejich blogy. :)) Dnes tedy Paní Mrkvová a Ivča.

Paní Mrkvová
Na svém osobním blogu vystupuje Barča pod přezdívkou Paní Mrkvová (jak roztomilé, možná proto k ní teď furt chodím, když tolik miluji mrkev! :)). Této slečně je krásných 25 let a pochází z našeho hlavního města Prahy. Je vysoká 166 cm a její aktuální váha činí 83 kil. Něco se vám nezdá? Barči se něco nezdálo, a proto se rozhodla s tím začít bojovat. 
V článku o sobě sděluje, že již od dětství měla tendenci být baculatější než ostatní, opravdový zlom podle ní nastal okolo 13. až 14. věku. Její nynější váha je pro Barču velmi neuspokojivá, proto se rozhodla nakopat svým nadbytečným kilům, které se jí ukládají v podobě tuků, nakopat zadek! :)) Že to myslí skutečně vážně, dokazuje tím, že na začátku února překopala svůj jídelníček od úplných základů.
Co se týče pohybu, Paní Mrkvová alias Barča patří do našich řad, cvičí s Jillian Michaels (30 Day Shred), kterou si (nečekaně :)) zamilovala.
Tak co? My budeme Barunce držet palce, ať se jí mezi námi líbí, ať shazuje kila jako po másle, a hlavně, ať má radost z nového zdravého životního stylu. :))



Ivča
Slečně Ivaně je aktuálně 22 let, bydlí v Praze a je studentkou VŠ. Svůj blog si založila "díky" svým nadbytečným kilům. Navzdory tomu se totiž rozhodla zhubnout a své zápisky si zveřejňovat na internetu. Inspirací jí byla nám všem již známá Nikky (zdravím naši maminku i miminko :)).
Svůj úkol bere velmi sportovně a s nadhledem. Tak se mi to líbí! Přestože hodlá své tukové zásoby zredukovat, nemíní se stresovat malými prohřešky v oblasti jídelníčků, nechce zběsile počítat kalorii po kalorii a další. Zajímá-li vás, jaké záliby Ivča má, tak je to hlavně čtení knih a hraní počítačových her.
Pokud bychom přešli ke cvičení, Iva se aktuálně věnuje taktéž programům od Jillian Michaels, zároveň cvičí Ripped in 30 a 30 Day Shred. Jak s nimi bojuje si můžete přečíst v každodenních příspěvcích, kde se mimo hodnocení cvičení objevují postřehy z běžného života této slečny.
Tak co, podáte ji pomocnou ruku a přijmete mezi sebe? :))



Takže milí zlatí, pamatujte na to, že každý z nás nějak začínal, každý z nás to neměl vše "vychytané", a trvalo nějaký ten čas, než jsme se dokázali s novým životním stylem sžít. Pomozte těmto slečnám, aby to měly krapet jednodušší. :))

Mějte se moc krásně!
Kriss

9 komentářů:

  1. Jee děkujii moc:))! hrozně jsi mně potěšila takhle před obědem:D

    Aaa Barču také sleduji:))

    OdpovědětVymazat
  2. jsi hodná, že slečnám takhle pomáháš :)

    OdpovědětVymazat
  3. Obě už znám díky Nikky. :) Doufám, že jim to vyjde.

    OdpovědětVymazat
  4. tyhle články jsou super, ani jednu slečnu neznám, takže děkuju za tipy :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ani jednu neznám! Děkuju za tipy:))

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Kriss, dekuju za zminku, bylo prekvapko kdyz jsem svoji prezdivku videla u tebe v clanku, nejdriv jsem si myslela ze me sali zrak,a ono ne:-) a zejtra zkusim tu kasi od Tebe, tak jsem zvedava jak se mi povede:-)
    Jinak Ivcu sleduju, ma super blog a jsme skoro na stejne startovni care:-)

    OdpovědětVymazat
  7. obě jsou pro mě neznámé :) jdu je omrknout!

    OdpovědětVymazat
  8. Kriss musím říct, že to je fakt super nápad ukazovat tady ostatní blogy, které máš ráda :-) po čase některé blogy začnou nudit, a tak se člověk chce poohlédnout po nějakých nových :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš komentář. :-)