čtvrtek 7. února 2013

* M* a B.


Nezapomněla jsem na pravidelný přísun nových tváří ani tentokrát. No, nových, jak se to vezme. Tyto dvě slečny už většina z vás velmi dobře zná a pravidelně je navštěvuje. Já bych je proto chtěla doporučit především těm, kteří o nich ještě nezaslechli. Tentokrát bude článek zřejmě krapet stručnější, co se týče nějakých životopisů, protože k těmto dvěma slečnám chodím z jednoho prostého důvodu, kvůli jídlu, které je u nich na stránkách téměř denně! Pro inspiraci si chodím (nejen) k M* a B. (nelze zapomenout :)).

M* 
Tato slečna má své články shrnuty do pěti rubrik, do kterých pravidelně přispívá. Já osobně mám nejradši ty "dobrotové", jsem holt mlsoun mlsná. :)) Na stránkách M* nebudete rozhodně ochuzeni o pořádnou dávku fotografií s lecjakým jídlem, budete zásobování pravidelnými recepty, zajímavými články o zdravém životním stylu, sem tam se objeví postřeh ohledně slev a akcí na vybrané zboží, aktuálně nejnovější článek je právě jedním z nich. Mohla bych vám tady vypsat, jaké recepty a fotky na vás u M* čekají, ale neudělám to. Ptáte se, jestli návštěva těchto stránek stojí za to? Už téměř sedmá stovka čtenářů o něčem vypovídá, nemyslíte? Však se běžte podívat, kolik dobrot tam je. :))


 
B.
Druhá slečna, opět pod tajemným iniciálem, si své stránky vede v podobném duchu jako M*. Už jen designová podobnost je více než viditelná. :)) B. má články rozřazeny do více kategorií, ve kterých se snadno zorientujete. Nejčastěji přispívá recepty na zdravé dobroty. V kratičkém infu se zmiňuje, že se pokouší o tzv. clean eating, což dokazuje také svými recepty. Jídlo, jídlo a zase jídlo. Stejně jako u M*, ani na těchto stránkách nebudete ochuzeni o pořádnou dávku fotek, které jsou doslova k sežrání. Mňam. Kromě toho se objevují také články o cvičení, jak jinak. I B. se zaměřuje na zdravý životní styl (což už musí být každému jasné, když do této rubriky cpu samé zdravý životní styl milující ženy :)). No, jen se utíkejte pokochat!



Přeju krásný čtvrtek!
Kriss

14 komentářů:

  1. Obě slečny mám moc ráda a souhlasím, že jejich jídla jsou prostě dokonalá! :)

    OdpovědětVymazat
  2. A ta Tvoje rovná stovka je taky úžasná, Kriss ♥ ale není se čemu divit ;) blog máš jeden z nejlepších!
    Jinak slečny sleduju obě moc ráda :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, Markétko. :))
      Vidím, že číslo čtenářů stále stoupá, asi se jim tu líbí. :))

      Vymazat
  3. Děkuju moc moc! :))
    A k B. chodím samozřejmě taky často :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak obě slečinky znám a mám jejich blogy ráda! :))

    OdpovědětVymazat
  5. jeee, děkuji moc! :)
    A M* je super, co bych bez ní dělala :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krásně se doplňujete. :))
      A není zač děkovat, patříš do této rubriky! ;)

      Vymazat
  6. Obě slečny pravidelně sleduji a musím, stejně jako ostatní, vyjádřit jen kladné nadšení! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Taky na oba blogy ráda chodím :)

    OdpovědětVymazat
  8. Oba blogy sleduju a moc rada čtu nové příspěvky ;))

    OdpovědětVymazat
  9. Oba blogy jsem si oblíbila, M* má velmi příjemný smysl pro humor :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš komentář. :-)