čtvrtek 17. ledna 2013

* Beautygloss & Marki


V dnešním speciálním článku o mých dalších 2 spolubojovnicích se seznámíte s děvčátky, jejichž blogy mám nesmírně ráda a pokaždé se k nim opravdu ráda vracím. Slečnu Beautygloss velmi obdivuji kvůli její odvaze a statečnosti a slečnu Marki mám ráda pro její úsměv, pozitivní přístup a odhodlání, jít si za vysněnou postavou. Ať už tyto dvě slečny znáte nebo ne, dnešní článek je jen o nich. :))

Beautygloss
Překrásné dívce, kterou z jejího blogu můžete znát pod přezdívkou Beautygloss, bude v letošním roce krásných 17 let (jak já ti je závidím :)).  Aktuálně se na svých stránkách věnuje, jak jinak než cvičení, zdravé stravě a zdravému životnímu stylu. Prošla si anorexií, ale i přes tento nepříjemný životní zážitek se dokázala postavit opět na nohy, aby mohla své tělo dát do pořádku. Z těchto dob si "přinesla" jeden "handicap" (dá-li se to tak vůbec nazvat), totiž posedlost cvičením, který se ji dle jejích slov stále drží. Musím říct, že tato slečna mi byla sympatická již od pohledu, ta tvářička vypadá, jako by jí tesali andělé (vážně :)).
Kromě článků o stravě a cvičení přispívá na svých stránkách také motivačními články, články na odreagování, nechybí ani občasné aktuality ze světa sportu. Mně osobně se velmi líbí sekce s fotkami postavy Beautygloss, jimiž mě inspiruje stejně tak, jako příspěvky s různými recepty.
Pokud vám chybí dávka inspirace či motivace, pokud máte rádi příběhy se šťastným koncem, pokud se vám líbí odhodlání, disciplína a krása ženského těla, neváhejte a navštivte tuto mlaďounkou dámu. Myslím, že od té by se spousta z nás mohla učit. 




Marki
Markét je 28 let a žije v Olomouci, kde také pracuje v nemocniční lékárně jako farmaceutická laborantka (asi se někdy zastavím :)). Co se týče sportů, má ráda jízdu na inline bruslích, jízdu na kole a badminton. Nemýlím-li se, tak si asi jako většina z nás odcvičila několik programů se slavnou Jillian Michaels, v Markétiném připádě to byly programy 30 day shred a Ripped in 30. Ačkoliv se v recenzi právě na Ripped in 30 zmínila, že čekala lepší výsledky, já si myslím, že dle fotek a zveřejněných měr jsou to výsledky moc hezké. :))
Na stránkách Marki si můžete přečíst články z jejího současného života, dozvíte se i nějaké základní a také trošku rozšířené informace o ní, nechybí ani sekce s fotografiemi, články s odbornějšími výrazy (viz. poznatky ze seminářů) a spousta dalších příspěvků, ve kterých Markét píše své poznatky.
Na jejích stránkách se mi líbí právě ony "deníčkové zápisky" (chcete-li, tak prostě sekce "ze života"). Markét na mě působí velmi pozitivně a její články jsou velmi přátelsky laděné. A poslední fakt - ta modrá barva jejího blogu mě prostě uklidňuje. :))
Tuto olomouckou slečnu můžete navštívit skrz odkaz níže.




Přeju vám hezký čtvrtek!
Kriss

15 komentářů:

  1. Markétku mám moc ráda, je to zlatíčko. O Beautygloss vím, ale její blog jsem zatím pravidelně nesledovala - napravím to :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Díky za tipy určitě se podívám, neznala jsem ani jednu :(

    OdpovědětVymazat
  3. Marki znám a na Beautygloss jsem narazila před pár dny, budu to tam muset víc prostudovat :)

    OdpovědětVymazat
  4. Beauty gloss znám a má tu nejskvělejší postavu :)

    OdpovědětVymazat
  5. Beautygloss mám strašně ráda.. :))
    Její pokroky, články, no doporučuji! :))

    OdpovědětVymazat
  6. Tak Markétku jsem neznala, takže děkuji za tip na další skvělý blog

    OdpovědětVymazat
  7. Tak o Marki slyším poprvé, děkuju:)

    OdpovědětVymazat
  8. Páni, když jsem to četla, málem mi vypadly oči z důlků! :) Krásně jsi to napsala, jsem moc ráda, že je ti můj blog inspirací a ráda mě navštěvuješ! :) Opravdu, moc děkuju, ale bacha, ať nezpychnu z té chvály! :DD
    PS-pořád fandím v klikování! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Sleduji obě dvě, ale na Beautygloss nedám dopustit! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Beautygloss miluji pro její recepty a Marki pro to že je zlatíčko :-)

    OdpovědětVymazat
  11. aaaaa, to jsem já :D :D to není možný :D :D děkujiiiii moc, jsemt eda řádně překvapená :D a ta milá slova v komentářích, holky Vy mě chcete takhle při pátku dojmout, že? :D
    Kristýnko moc děkujiiiii ♥ ( a jen taková maličkost, moc nemám ráda, když mi někdo říká Markét, právě proto upřednostňuju Marki, ale Tobě to za ten krásný popis odpouštím :D ) Hned mám hezčí den!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To se omlouvám. :)) Já tam původně měla Markéta, ale protože už je mi spousta z vás tak nějak blíž díky tomu, že vás téměř denně čtu, tak jsem chtěla něco milejšího. :)) Jsem ráda, že ti článek udělal radost. ;)

      Vymazat
    2. Ne, úplně v pohodě, pro mě je jen tenhle typ krácení jmen divný :)) A ta modrá barva je fakt super, že? Tyrkysová je moje srdeční záležitost :D

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář. :-)