sobota 29. prosince 2012

* Nikki & Maruška


Na úvod jsem slíbila článek o statečné mamince Nikki, která se rozhodla dát do kupy své tělo po porodu synka. A protože jsem nechtěla opomenout ani energickou Marušku, která se rovněž stala inspirací pro mnoha dalších maminek, rozhodla jsem se věnovat dnešní článek všem maminkám, které se vzhlédly právě v Nikki a Marušce. :)) Obě tyto krásné ženy mají své vlastní stránky, na které vás pochopitelně v rámci článku odkážu.

Nikki
Podrobné informace o této cvičící mamince najdete na jejích stránkách, proto bych zde stručně shrnula alespoň základní věci.
Nikki je momentálně 32 let, má jednoho syna a žije na Moravě. Do cvičení se pustila v dubnu t. r. Rozhodla se okamžitě, startem byla přerušená konzumace oblíbené koly. Následně se přes jeden blog dostala ke zbožňované (či proklínané :D) Jillian Michaels. Prvním cvičebním programem, který od Jill vyzkoušela, byl 30 Day Shred.
Bylo jasné, že pouhým cvičením se tělo nemohlo zformovat do ideálních tvarů, proto se Nikki rozhodla změnit jídelníček. I přes velké nesnáze, kdy se tělo bránilo a křičelo o další dávky nezdravého jídla a nápojů, maminka vydržela.
Důležitým začátkem onoho nového života plného zdravých věcí, sportu a psychické pohody, bylo založení Nikkiného blogu. Ačkoliv nepředpokládala, že by se její stránky mohly co nevidět stát tak oblíbenými, ony se staly! A tato krásná a statečná žena se stala velikou inspirací pro další maminky, dámy, paní, slečny. :))
Momentálně se vzhlédla v ďábelských trénincích Zuzky Light, kterou, dámy a pánové, nemůže cvičit každý. Když mluvím o ďábelských trénincích, tak tím myslím to, že mnohdy půjde až za hranice svých možností. (O Zuzce Light však rovněž chystám článek, takže se o této mladé slečně dozvíte více až příště. ;))
Jak se Nikki dařilo bojovat se svým tělem, si můžete přečíst v její sekci "Moje pokroky" či "Autorka Nikki".
Nezbývá než opravdu vřele doporučit skvělé stránky této skvělé mladé dámy, kterou si bezesporu oblíbíte jako další hromada žen před vámi.
Svou návštěvou ji můžete potěšit zde:




Maruška
Maruška je další statečná maminka dvou dětí, které její vlastní tělo nebylo lhostejné.
K tomu, aby se rozhodla se sebou něco dělat, jí dopomohl fakt, že si sáhla na své dno, po svém druhém porodu se její tělo pochopitelně změnilo, a aby toho nebylo málo, přineslo s sebou navíc nějaké to kilčo. Stejně jako Nikki, si také tato maminka uvědomila, že už tak nemůže dál. Opět čerpala v nekonečně hlubokých vodách internetu, kde se vzhlédla v intervalových trénincích a posilování s vlastní hmotností. Postupem času Maruška začala upravovat svůj jídelníček, který byl bezpochyby důležitou součástí této životní změny. Ono, ať člověk chce nebo ne, změna jídelníčku a pravidelné cvičení, to není pouze dočasná záležitost. To už je změna celé životosprávy, musíte začít úplně od začátku, ačkoliv to není vždy úplně nejlehčí. Věřím, že právě Nikki s Maruškou by o tom mohly vyprávět.
I tato maminka má své vlastní stránky, a co víc, vytváří svá vlastní cvičební videa, podle kterých můžete cvičit, a přidat se tak do širokých řad Rutiňáků (tedy lidé, kteří cvičí Maruščiny intervalové programy).
Podívat se a společně si s Maruškou zacvičit můžete zde:



Doufám, že si tuto speciální sekci o ženách, které obdivuji, oblíbíte.
Jsem totiž zastáncem toho, že ve dvou (v tomto případě zkrátka ve více lidech) se to lépe táhne. Proč si tedy vzájemně nevypomoct a nevyzdvihnout krásnou práci, kterou všechny tyto statečné ženy odvedly? :))

Mějte se hezky!
Kriss

10 komentářů:

  1. Nikki mě přiměla k tomu, abych začala. Za to jsem jí neskonale vděčná. Seznámila jsem se díky ní s workouty Jillian a "nastartovala se" tím. Pak jsem objevila Marušku, kterou jsem začala naprosto zbožňovat (no jo, fakt :D), protože její workouty mi dávají do těla a cítím z ní obrovskou podporu, i když mluví jen skrz internet a na stovky cvičících. Teď mám obě tyto skvělé ženy na Facebooku a každý den bedlivě sleduju, co se děje. :) Už si ani bez jedné nedokážu představit den.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to jsme dvě,které si nedokáži den bez nich představit :-) Na Marušku jsem narazila jako první a pak časem na Nikki se kterou jsem pak zkusila Jillian a jsem jim neskutečně vděčná!!A už se chci vrhnout i na Zuzku ,ale mám z ní trochu respekt :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Díky Nikki jsem začala a na Marušku se ráda podívám :) no a jinak, máš dalšího čtenáře, teda čtenářku ;))

    OdpovědětVymazat
  4. Hezký článek, s Maruškou cvičím, je perfektní a motivační! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Marušku obdivuji a cvičím s ní. U Marušky se mi líbí, že není zmámená nějakým cvičitelem, který co řekne, je svaté. U Nikky mě odradilo její jezení pokus omyl. Proto dávám přednost Marušce. Je mi sympatická a líbí se mi její optimismus. Má jasno od začátko jak ve cvičení, tak ve stravě (aspoň na svých stránkách) a líbí se mi její motivační články.

    OdpovědětVymazat
  6. Podle Marušky cvičím měsíc a je to mooc zábavné a příjemné. Stránky Nikki jsem po přečtení tohoto článku viděla poprvé a i když má možná rychlejší výsledky než Maruška, neodradilo mě to. Maruška je na pohled milá a velice sympatická, což bohužel o Nikki říci nemůžu. :( Nechci ale nikomu vnucovat svůj názor, nebo se snažit změnit ten jeho, pokud má jiný. Na rutina.cz je také úžasné, že můžete cvičit podle videí, které tam Maruška pravidelně vkládá a vypracovává nám plány. Nemohu na ni dát dopustit a jsem strašně šťastná, že to pro nás dělá! :)) Janča

    OdpovědětVymazat
  7. Maruška je super, jedu to už 3 měsíce, perfektní výsledky. Ty sestavy jsou jedna lepší než druhá. Navíc je až neuvěřitelně sympatická a empatická, nehraje si na hvězdu a soucítí s námi :-). U Nikki jsem si přečetla pár článků a FAQ a to mi stačilo.. netřeba se k tomu vracet. Ale postavu má luxusní!

    OdpovědětVymazat
  8. This info is priceless. When can I find out more?

    Also visit my webpage; display your baseball bat collection

    OdpovědětVymazat
  9. Hmm it appears like your blog ate my first comment (it was extremely long) so I guess I'll just sum it up what I submitted and say, I'm thoroughly enjoying your blog.
    I too am an aspiring blog blogger but I'm still new to everything. Do you have any helpful hints for newbie blog writers? I'd definitely
    appreciate it.

    my site :: exercise ball workouts

    OdpovědětVymazat
  10. Heya i'm for the first time here. I found this board and I find It really useful & it helped me out much. I hope to give something back and aid others like you aided me.

    Here is my web blog: mazda rx 8 mpg

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš komentář. :-)