neděle 23. března 2014

* Motivace VIII.


Řeknu vám, že se pěkně stydím, když mrknu do archívu článku a vidím tam, že poslední příspěvek s motivačními obrázky jsem přidávala někdy v srpnu. Jsem ostuda, nebo jsem prostě na tuto sekci nějak zapomněla, ale teď je čas se k ní zase vrátit. Ať chceme nebo ne, léto už nám klepe na dveře, protože první jarní den je za námi, a teď už to bude utíkat jako voda. Takže dnes vám takto při neděli přináším pár krásných motivačních obrázků, které dokáží člověka vždycky nakopnout (nebo alespoň mě rozhodně ano :)). Překlady textů berte s rezervou, je to děláno volnějším stylem. ;) Krásnou neděli a nikdy to nevzdávejte, i když se vám zrovna nedaří!

Už žádné hry. Změním se.

Dámou na ulicích, bláznem v posilovně.

Nemusíš být úžasná, abys mohla začít, ale musíš začít, abys byla úžasná.

Kde není snaha, tam není síla.

Tvůj žaludek by neměl být odpadkovým košem.

Začni hned. Jez čistě. Cvič. Měj výsledky.

Nauč se říkat ne. (Chceš si srknout? Chceš kousek? Nebo deset?)

Dnes máš další možnost k tomu, abys na sebe byla hrdá.

Nevzdávejt to. Začátek je vždy nejtěžší.

Jsem si nejlepším nepřítelem.

"Clean food" ("čisté jídlo") = skvělá nálada.

Jez čistě, trénuj drsně, buď štíhlá.

Hodinový trénink tvoří jen 4 % tvého dne.

Zaměř se na zdraví, ne na vychrtlost.
 
Nedřu kvůli tomu, že nenávidím své tělo, ale kvůli tomu, že ho miluji.

Já teď mizím směr posilovna (dnes mě čeká trénink ramenou a břicha) a vám všem, ať už dnes cvičíte nebo odpočíváte, přeji krásný zbytek víkendu! Užívejte si jarního počasí, i když nám zase hlásí ochlazení, užívejte si svých blízkých, a myslete na to, že i když se vám zrovna nedaří, neznamená to vůbec nic. Buďte stateční a najděte v sobě sílu, o které nemáte ani ponětí. Hezkou neděli vám všem! :))

Co dnes máte v plánu vy?
 
A na závěr jedno doporučení, kterého se dnes budu držet. :))

Zachovej klid a jdi do posilovny.





PS: Včera byl světový DEN VODY. Jak jste na tom s pitným režimem? Daří se vám ho dodržovat, nebo to občas flákáte stejně jako já? I když musím uznat, že v poslední době se opravdu moc snažím, takže se mi i více daří než kdykoliv předtím, za což jsem moc moc ráda. I když to pořád není ideální, i malé pokroky se počítají, ne? :))

19 komentářů:

  1. Já jdu za chvíli na svoje každotýdenní kardio-mučení, takže děkuji, motivace se opravdu hodí !!! :D

    OdpovědětVymazat
  2. Trénink mám až odpoledne ale už teď se těším :) Jinak s pitným režimem jsem na tom jak kdy. Jednou to přeženu, že je to zátěž na orgány, no a pak zas pořádně nedoplním. Moc si to neumím hlídat, ale teď si jdu dát skleničku, jelikož mám pocit, že dnes zas bude zapomínací den :D

    OdpovědětVymazat
  3. hezká motivace, to s tou vodou jsem nevěděla. Voda mi nedělá problém, myslím si, že piju dostatečně :)

    OdpovědětVymazat
  4. Super motivace.. :) Já, jestli se zvednu z postele , se dneska chystám na nohy, břicho a ruce, takový trošku mix, no uvidíme:)

    OdpovědětVymazat
  5. Juhuu mě dneska čekají nožky, ale spíš to vidím na takovou větší pohodu, kdy si vyzkouším nový cviky, možná kruháček když bdue u činek moc plno :D :) Ale těším se strašně ♥ Pěkná motivace! No já a pitný režim, to by docela šlo, hlavně ve škole kdy se nudím a mám lahev furt na lavici :D A pak ale lítám pořád na záchod.... :D

    OdpovědětVymazat
  6. Mě nejvíce motivuji opravdové příběhy! Toto může být dokonalá inspirace!

    http://beh-na-dlouhou-trat.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Dneska mám rest a 300 S, budu celý den jen jíst, protože jsem vstala až ted:-O :D umřuuu :D užij si posilku i za mě :)

    OdpovědětVymazat
  8. Nevím, co na těch motivačníchobrázcích je, ale jsou moji závislostí. Mám jich plný počítač, tablet, mám je vytištěné, jednou mě určitě zavalí. Je dobré vědět, že na nich neujíždím sama :D

    OdpovědětVymazat
  9. Čím víc motivačních obrázků vidím, tím větší mám odhodlání se do toho pustit zase na plno. :))
    Vidím to tak, že si najdu nějaký pěkný workout na břicho. Chci si trošku máknout. :)
    S pitným režimem už nemám problém. Za den vypiji 2 litry, klidně i 3 a více, dřív jsem ale vypila ani ne půllitr denně. Jsem ráda, že jsem se naučila dostatečně pít. :)

    OdpovědětVymazat
  10. jednoducho to vie pekne nakopnúť do cvičenia :)

    OdpovědětVymazat
  11. Mám hrozně ráda motivační obrázky .. Když mám vyloženě takovou "flákací náladu" a rest day do toho (nemám ráda neděle, hned bych šla cvičit :D), tak jsem schopná strávit prohlížením takových obrázků klidně i hodinu v kuse .. :D A člověk hned má novou energii do dalšího cvičení. :))

    gettingfit.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  12. wow super článek! tohle mě dokáže vždycky nakopnout, a i když mám často chuť to vzdát..prostě si řeknu keep going! mimochodem mám moc ráda tvůj blog:)))

    OdpovědětVymazat
  13. Ten poslední obrázek-o lásce ke svému tělu-je vážně krásný a výstižný :) V poslední době si začínám čím dál tím více srovnávat, proč to vlastně dělám, snažím se víc své tělo poslouchat a dělat pro něj maximum. A vida-hned je mi lépe :)
    Taková dávka motivačních obrázků nikdy není na škodu :)
    Vůbec jsem nevěděla, že existuje něco jako den vody. Mně se naštěstí daří dodržovat pitný režim naprosto v pohodě, někdy si dokonce říkám, zda nepiji moc, připadám si jako studna :D

    OdpovědětVymazat
  14. Motivační obrázky jsou moje závislost - na we heart it je vyhledávám pořád :D a co se týče pitného režimu, s tím problém nemám, piji sklenici vody hned po ránu a pak ještě jednu než odcházím do práce a během dne piji zelený čaj a vodu, během tréninku běžně vypiji i 1,5 litru vody. Občas si spíš říkám, jestli nepiju moc :D :)

    OdpovědětVymazat
  15. Motivační obrázky jsou moje závislost. Mám na Fb přihlášeno několik skupin abych je videla a měla stále na očích. Vodu piji

    OdpovědětVymazat
  16. Miluju tyhle motivační obrázky.

    OdpovědětVymazat
  17. Motivační obrázky jsou vždy super!
    Jinak musím říct, jídlo někdy flákám a dost hřeším, ale na svůj pitný režim jsem opravdu hrdá! :)

    OdpovědětVymazat
  18. Krásný obrázky...Mám jich počítač plný ,vždy na ně koukám před cvičením,pomahá to :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš komentář. :-)