neděle 30. března 2014

* Moje sportovní výbavička


Přeji vám krásné nedělní ráno! Já se co nevidět vydám na svůj dnešní trénink do posilovny, a protože mě před pár dny napadlo téma na článek, tady je - moje sportovní výbavička. Takže pokud vás zajímá, co si s sebou tahám vždy do posilovny (ano, určitě vás to všechny zajímá :D), nebo pokud nevíte, co si do své tašky máte přihodit vy, je tento článek určen právě vám. Tak ať se líbí. ;) A v komentářích mi nezapomeňte vyklopit, co si s sebou taháte vy. :))




1) Cvičební úbor je základem, to je snad jasné jako facka (nebo jak dvě facky? :D). :)) Já vám ten svůj už ukazovala a asi stokrát jsem vychvalovala právě ten nejnovější od firmy Reebok. A právě proto, že jsem z něho tak šťastná jak malé děcko, ho před vámi kliďánko vychválím i po stoprvé. :)) Ale teď opravdu, ty kraťásky byly stvořeny pro mě (pominu-li, že jsem hodně musela přemlouvat sama sebe, abych v nich vůbec vylezla před lidi se svýma depčičkama z mých nohou, ale tak... :))). Proto být vámi, soustředím se především na pohodlné oblečení, ve kterém se cítíte dobře. Nesejde na tom, zda budete cvičit v teplácích (i když vzhledem k tomu, že např. u tréninku nohou se vždy setsakramentsky zapotím, bych se v nich zřejmě uvařila :D), tříčtvrťácích, kraťáscích či jiném sportovním "spodku". Z vrchních dílů cvičebního úboru upřednostňuju tílka, v tričkách je mi horko.




2) U oblečení ještě chvilinku zůstaneme. Důležitým prvkem v mé sportovní tašce je také sportovní podprsenka, bez které bych, vážení, nedala ani ránu. Nejde o to, že bych měla problémy se svými vnady (ony tam totiž skoro žádné nejsou, když jsem plochá jak prkno :D), ale zkrátka ten pocit fixace je k nezaplacení. A navíc je to nejpohodlnější podprsenka, kterou jsem kdy měla (ehm, všeho všudy jsem měla dohromady asi dvě :D). Na Instagramu padl dotaz, odkud ji mám, ovšem na to nedokážu odpovědět, protože jsem ji dostala. :)) No, a ručníček snad komentovat netřeba, prostě čapnu ten, který je doma. 




3) Nepostradatelné jsou v mé výbavě rukavice, bez kterých bych měla nepěkné mozoly (i když ty mám i tak :D), ale holt pro ten pocit, znáte to. :)) Rozhodně vřele doporučuji všem, kteří nejdou do fitka jen na pás nebo hopsat s dvoukilovýma činkama. Například při takovém mrtvém tahu je skutečně využijete.
Sporttester využívám tak napůl. Hrudní pás mi leží doma na radiátoru naprosto nevyužitý. Kdybych to kdy byla tušila, prostě bych si koupila jen sportovní hodinky, protože tento sporttester od Sigmy mi slouží pouze pro kontrolu času přestávky mezi jednotlivými cviky. Ale na druhou stranu jeho koupě nelituji, protože nikdy nevím, kdy se mi bude hodit i aktuálně nevyužívány hrudní pás. :))
Ňuňu shaker Nano, který prostě a jednoduše miluju. ♥ Líbí se mi jeho praktičnost, protože má objem pouhých 300 ml, a proto ho hodím do tašky a ani o něm nevím. Zabírá vážně maličko místa, takže určitě doporučuju všem, kteří si chtějí ušejkovat nějaký ten protein na cestách. :)) A shaker s sebou netahám samozřejmě jen tak pro parádu, ale právě na ušejkování potréninkového nápoje, resp. proteinu, který jsem tedy nefotila.




4) Botky dorobotky. Kliďánko si můžete cvičit v žabkách, nazouvácích nebo naboso jak někteří frajeři u nás, ale já dávám přednost pevné obuvi, ve které je můj postoj stabilní, která mi nohu fixuje, a umožní mi tak odjet kvalitní trénink (čímž nechci hanit ani žabky, ani pantofle, ani bosé nohy, ale uznejte, že to vážně není to pravé ořechové, nicméně každý dle svého gusta :))). Boty to sice nejsou klasické sportovní, žádnou fajfku, pumu a jiné blbůstky na nich nehledejte, protože to jsou skejťácké boty z dob, kdy malá Kristýnka chodila na základní školu a frčela si v hip-hopu a podobných srandách. Tehdy mě stály pěkný balík, bylo to něco přes dva tisíce (dnes už bych to za ně asi nedala), ovšem musím uznat, že to byly skutečně dobře utracené peníze. Nadělala jsem v nich pěkných pár let parádu jako nikdo (i když to jsou původně pánské boty) a navíc i po osmi letech mi dobře slouží, resp. spíše dosluhují. Jsou to staříčci, takže by je brzy měli vystřídat nějací noví fešáci, ale znáte to, pořád to odkládám a odkládám... Takže to vidím tak, že dokud se úplně nerozpadnou, žádné si beztak nekoupím. :D




5) Blbinky na závěr. I když i přesto jsou to důležité věci, bez kterých bych se při i po cvičení neobešla. Nějaké ty kosmetické preparáty jsou snad samozřejmostí. Gumička je pro mou koňskou hřívou takřka nutností, stejně jako cool hřebínek od Nestlé, který mé vlny po tréninku parádně zkrotí (dělám si legraci :D). Jako věčně rýmou postihnutý člověk u sebe stále nosím kapesníčky, tyto jsou od Kleenexu a úžasně voní! ♥ A papírky na závěr - rozpisy jednotlivých tréninků. Holt jsem hlava děravá, a i když jedu všechny cviky ve stejném počtu opakování i sériích, tak prostě musím mít taháčky, abych věděla, co cvičit. A abych se nemusela v papírcích přehrabovat, tak mám cviky přehledně seřazené do barevných tabulek, takže je hned svět krásnější. :D


A ještě jedna selfie z mé posilovny po náročném tréninku nohou, jak jinak než v milovaných kraťáscích. A ano, vím, že už je viděl celý svět, ale nemohla jsem ji sem nedát, když jste mi furt hubovali, že nepřispívám fotkami se svým obličejem. Tady mi do té mé tlamky sice nejde moc vidět, ale že jste to vy, časem pro vás jistě nafotím víc takových (a lepších :D) fotek. :))

Co si s sebou nosíte do posilovny vy?

Užijte si zbytek víkendu. Já mám dnes svůj první opravdický paleo den, protože dnes už jedu úplně clean. Posledním neřádem v mém jídelníčku byly vločky, kterých jsem se rozhodla dobrovolně vzdát. Nedělám z toho žádnou tragédii, vždyť žít se dá i bez nich. :)) A jo, vím, že vy závisláci na ovesné kaši tomu teď nevěříte, ale to já taky nevěřila, když jsem četla, jak někdo funguje bez rýže, brambor, těstovin, tvarohu a dalších věcí. Ale to už bude zřejmě věc priorit každého z nás. :)) A víte co? Je mi moc krásně, mám pozitivní energii, radost z jídla a ze sebe samé. V pátek jsem byla na měření InBody, které sice nedopadlo úplně dle mých představ, protože se mi moc nepohnul tuk, ale zase přibyly nějaké svaly a stále se zmenšuju, čehož je mi důkazem můj krejčovský metr. A nebojte, jak bude více o čem psát, článek o mém aktuálním stravovacím režimu i s fotkami záhy přibude na blog. :)) S ničím se netajím! :)) A jedna motivace na závěr...


Do toho! Řekni mi, že nejsem dost dobrá. Řekni mi, že to nedokážu. Protože já ti zas a znovu ukážu, že dokážu!


PS: Omluvte dnes můj přehnaný rádoby humor, skoro to vypadá jako bych snědla vtipnou kaši (i když s kašemi jsem nadobro skoncovala :D), ale asi jsem se s přicházejícím jarem nějak "rozjela", takže tady bude krapet veseleji. Tak snad neva, když odkryju i svou druhou tvář a nebudu furt tak vážná. :))

26 komentářů:

  1. Tu tvojí fotku jsem si oblíbila hned na FB :-)!!

    Mně samotné do výbavy chybí ještě pár dost důležitých věcí. Jako jsou rukavice, jen tak si ruku s nikým podávat nechci :D....Dále sportovní podprsenka...jelikož trpím komplexem mini poprsí, tak pořád nevím kterou.. Nerada bych, aby si mě spletl někdo s chlapem :D:D

    OdpovědětVymazat
  2. Dobré ráno, Kristýnko :).
    Náhodou mě se tvůj humor a zdrobněliny v příspěvku líbily, smála jsem se a navíc je fakt vidět, že tu dobrou náladu máš. Tak ať se tě drží. Co ty víš, nejíš vtipnou kaši, ale třeba bylo vtipné nějaké maso, kterého teďka budeš jíst asi mnohem víc. Já teda po ránu kašuju, teda spíš jen uvařím vločky ve vodě, vtipná moc nejsem, ale o dobrou náladu se snažím. Jsem za tebe ráda, spokojenost ti moc přeju. A těším se na další takové články, co jsou víc o tobě. Rozhodně musíš odprezentovat svoje první dny palea, jsem zvědavá i přesto, že já bych do toho nešla.
    Výbavu máš hezkou, hlavně to, co ti nadělil Reebok, jsou hodní :). Třeba ti příště budou i boty a ty své staříčky dáš do důchodu a budeš zvedat v nových :D. Já do posilovny nechodím, ale doma cvičím v čem mě napadne. Boty, gumička, legíny, to zůstává stejné (kraťasy jedině v létě, když je fakt teplo, jinak se dobrovolně na svoje nohy, stejně jako ty, moc dívat nechci :D), sklenička s vodou, podložka, dvoje činky a noťas, kde v tohle období je aktuální hlavně Tony a Shaun :)
    Hezkou neděli!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo a s tričkem nebo tílkem cvičím taky :D, jen jsem to zapomněla napsat

      Vymazat
  3. Já do posilovny nosím ještě ipod, ale poslední tréninky zjišťuju, že je to větší sranda bez něj :))) bude ze mě Kelišová :D a nano shaker mám taky a nemůžu si ho vynachválit! Nejroztomiluješí na světě a ještě nezabere žadné místo! ;))

    OdpovědětVymazat
  4. no já mám věšinou jen oblečení, pití a klíče, protože tady mám posilovnu minutku od bytu :D ale chválim mini shaker, přítel si ho pořídil v zelené a já mu ho plánuju ukradnout :DD

    OdpovědětVymazat
  5. Krisssssssssssss ty kraťasy jsou prostě nejlepší!

    OdpovědětVymazat
  6. Já do posilovny nechodím, cvičím doma. Ale když jsem chodila cvičit (ne posilovna, takové ty různé aerobicky, bodystylingy, zumba...), tak jsem měla podobnou výbavu - taky nějaké to pohodlné oblečení, boty (taky nemám žádnou super značku :-D), gumička a hřeben je pro mě naprostá nutnost, kapesníky taky, potom taky antiperspirant. Ručník a sprcháč jsem nebrala, to jsem se raději pak osprchovala doma/na kolejích, ale je fakt že jsem určitě nebyla zpocená tak, jako kdybych pořádně makala v posilce. No a pak jsem ještě nutně potřebovala flašku s pitím, bez té bych umřela :-D

    OdpovědětVymazat
  7. Super článek, dobrá nálada z něj vážně jenom vyzařuje :) A kraťásky jsou hezké, jenom mi není jasné, co máš proti svým nohám? :)

    OdpovědětVymazat
  8. taky mám podobnou výbavu, akorát někdy sebou mám foták když si natáčím to jak cvičím (kvůli technice). Přeju hodně zdaru s novým stravováním :)

    OdpovědětVymazat
  9. Jsem ráda, že jsem tě viděla i s obličejem :-) Mám ráda, když vím kdo sedí z druhé strany PC. Jinak výbavu máš krásnou a držím palce s Paleo! Já se vloček vzdát ještě nechci :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Oblečení, které jsi dostala, je vážně peckové!
    Ten mini shaker je taaaak roztomilý. :))
    By the way je fajn znát obličej toho, kdo píše tyto bezva články. :P

    OdpovědětVymazat
  11. Ten shaker je super! chtěla jsem si ho pořídit taky, ale bylo mi řečeno, že ty neonové barvy vypouští nějáké nebezpečné látky, a tak ho stahují z prodeje a budou to dál nějak zkoumat.. tak čekám:/

    OdpovědětVymazat
  12. sekne ti to a bez gumičky taky nedám ani ránu

    OdpovědětVymazat
  13. Aspoň u někoho vidim taháky na cvičení ( na mě koukaj lidi jak na exota, když si přijdu s notýskem a tužkou a dělám si poznámky :D) a kapesníčky, nevim, jak to můj nos dělá, ale jakmile začnu cvičit, teče mi z nosu..:D A ta podprsenka je fakt moc pěkná!

    OdpovědětVymazat
  14. :) Tyjo taková pzitivní článek se mi hodil do noty, zlepšila jsi mi náladu :P :) Hlavně ta psolední motivační fotka.. Přestávám se litovat a zítřek začnu mnohem léppe :P :)))))) Do posilky si tahám skoro stejný věci, kratasy nevedu, ale musím koupit protože je mi čím dál větší teplučko v těch mých 3/4 kalhotách :D achjoooo zima končí, to zas budem muset pravidelně holit nožky :D přecejen v té zimě to sjedu vždycky po kolena a hotovson :DDDD

    OdpovědětVymazat
  15. Pěkná výbavička :) ten nano shaker chci taky! :D

    OdpovědětVymazat
  16. Máme to podobné, jen ty tvoje boty mi přijdou spíš venkovní než cvičící :D

    OdpovědětVymazat
  17. Skoro jako bys mi četla myšlenky, taky jsem to chtěla sepsat..:D No každopádně já nosím to samé co ty, jen mi do výbavy nesmí chybět sluchátka a bandaska na vodu a sprcháč. Hezký den:)

    OdpovědětVymazat
  18. Pěkná výbavička, hrozně se mi líbí ty nové věci od Reeboku a tajně po nich pošilhávám a už to tak nějak podsouvám doma, že kdyby mi chtěli udělat radost k narozeninám... :D
    Podle mě jsou naprostý základ boty, bez těch si nedokážu cvičení představit :) Jsem ráda, že jsem investovala do opravdu kvalitních běžeckých, protože jsou lehoučké jako pírko a při došlapu to je jako skok do vaty. (dobře, to kecám, při burpees v nich umírám stejně:D). Ostatní jsem trochu "vysklila",protože to ani není k domácímu cvičení potřeba. Ale moc dobře vím, že když si člověk pořídí něco nového na sebe, hned se mu cvičí lépe, je to taková malá motivace :D

    OdpovědětVymazat
  19. Jo a ještě gratuluji k nalezení stylu stravování, který Ti vyhovuje :) Každý evidentně potřebuje něco jiného a vypadá to, že paleo Ti sedne, protože vypadáš naprosto bezvadně :)

    OdpovědětVymazat
  20. Skvělý článek! :-) úplně z něj sálá dobrá nálada a to je jen a jen dobře, je vidět, že se máš dobře :)
    a tvůj humor mě baví, jen v tom pokračuj dál! :D
    Máme úplně stejný šejkřík a výbavu mám skoro stejnou :-)

    OdpovědětVymazat
  21. Já chci taky takovou výbavičku!!!:D

    OdpovědětVymazat
  22. Na článcích blogerek je vidět, že Reebok naděloval...závist ! Krásný věci :)

    OdpovědětVymazat
  23. No neříkej že jsi to ty :D Sice se neznáme, ale tvůj blog už nějakou chvíli patří mezi mé oblíbené fit blogy i když nekomentuju .. A ty mi už dlouhou dobu taky navštěvuješ blog.. No nemůžu to stále rozdýchat :D Ale je to pozitivní zjištění, že je to oboustranné :-) Jej teď to znělo divně :D
    Jinak, super článek, rukavičky mám taky tyhle i rexonu a podobný shaker, růžový :))))

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj. Super článek, děkuji za tipy protože si vždycky ve fitku uvědomím, co husa jsem nechala zase doma. :-) Ještě teda kombinuju se sportovní podprsenkou protože nejsem z těch, co ocení pohledy všech okolo na má prsa na běhacím páse :-)
    Každopádně si kupuju trika se stříbrem. Po těch měsícíh dřiny a zkoušení bavlna vs. umělina vs. funkční prádlo jsem si otestovala, že bavlna není ta pravá cesta. Mám ráda českého výrobce Nanosilver, http://www.nanosilver.cz/Tricka/Damske-sportovni-triko-cerne tady to fakt podrží prsa a vypadá pěkně. Mimochodem, v našem fitku teda na hygienu dbají a stroje čistí každou chvilku, ale i přesto mám ráda do toho výrobce i antibakteriální ubrousky. Mokrý propocený vercajk ve fitku není věc, která by mě lákala k doteku :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš komentář. :-)