čtvrtek 29. srpna 2013

* Pochutnejte si s RACIO výrobky


Od firmy RACIO jsem doposud ochutnala již několik výrobků, a proto bych se s vámi chtěla podělit o své dojmy. Vězte, že ve valné většině byly více než pozitivní, našla jsem si své oblíbence, ovšem také adepty na pro mě nejobtížněji poživatelné výrobky, ale o tom až v článku. Tak pojďme na to...

Celozrnné chlebíčky
Paradoxně začínám mými neoblíbenci, celozrnnými chlebíčky. Nevím, zda je to tím, že jsem se o jejich konzumaci pokoušela již dříve, a to tak, že jsem je prostě chtěla zblajznout samotné, nebo zda je to tím, že mi zkrátka nechutnají, ale v mém jídelníčku místo nemají a zřejmě ani v blízké době mít nebudou.
Nicméně na mých dojmech až tolik nezáleží, protože valná většina z vás tyto chlebíčky konzumuje ve velkém, ať už samotné nebo s nějakou tou "třešničkou na dortu" v podobě sýra, šunky a dalších přídavků, se kterými to jde do žaludku určitě lépe. :))
Firma RACIO má pro příznivce těchto "polystyrenových" chlebíčků přichystáno hned několik variant, a to: multigrain, pšeničné, rýžové, rýžové s kukuřicí a rýžové se sójou.

Raciolky
Už si nevzpomínám, kterou z příchutí jsem vyzkoušela, ale jednou je kamarádka otevřela, tak jsem si pár vzala, abych neurazila (a protože jsem mlsoun, tak jsem samozřejmě chtěla ochutnat něco nového). Rozhodně to byla lepší volba než chlebíčky jen tak "bez ničeho". Na cesty supr provedení, určitě lepší varianta než brambůrky a jim podobné "dobroty".

Knäckebroty
Dříve jsem je vůbec nemusela, ale postupem času jsem si k nim cestu našla. Z Makra jsem si pořídila ty klasické žitné, které se mi však stále povalují ve spíži, takže mi to připomíná, že bych je brzy měla nějak zužitkovat. 
Velmi jsem si však oblíbila Knäck snack (jak kmínové, tak makové), což jsou takové plátky vyrobené hlavně z žitné mouky (67 %). Jako svačinka před tréninkem mi sloužily skvěle, vždycky jsem je potřela troškou Lučiny a super pokrm byl na světě! :))

Polomáčené
Díky těmto chlebíčkům se ve vzpomínkách vždy vrátím na střední školu (jak blaze tam bylo), kdy jsem je baštila ve velkém. Obyčejné rýžové chlebíčky mi nechutnaly, jak jste si mohli přečíst výše, ale tady ty se slaďoučkými polevami mi jely. I když je teď už nejím a dlouho jsem si je nekoupila, věřím, že by mi i tak stále chutnaly.

Cornies
Ochutnala jsem jak slanou variantu (s mořskou solí), tak sladkou (s hořkou čokoládou). Co vám budu povídat, jsem prostě na sladké, takže má volba byla jasná. Palec nahoru pro hořkou čokoládu. :))


Tímto bych svou mini recenzi asi uzavřela, protože jiné výrobky jsem neměla možnost ochutnat, nebo jsem si je prostě ještě nestihla koupit. Firma RACIO má však širokou nabídku, vyzkoušet můžete např. Free style, Toast, Bagetky, Fit Snack, Jazýčky, Biscuitos a další. Více o jednotlivých produktech najdete na oficiálních stránkách firmy RACIO, kde se můžete rovněž inspirovat bezva recepty. :))

Jaké zkušenosti s výrobky RACIO máte vy? 
Které vám chutnají a které naopak vůbec nemusíte?

Pěkný čtvrtek!
Kriss

14 komentářů:

  1. Mam stejne chute jako ty, u me vedou Cornies a Knack snack, mnam!

    OdpovědětVymazat
  2. Já miluju pufované chlebíčky, nejvíc mi chutnají rýžové se sójou a pšeničné:) Těch bych se mohla ujíst:D
    Potom mi chutnají Raciolky, ale jen jablečno-skořicové. Ty s polevou vůbec už nejím, jsou hodně sladké, ale na střední jsem je taky jedla pořád:D
    Knack Snack je taky super, ale bohužel ho už nemůžu kvůli alergii na žito:)
    Potom jsou super ty FreeStyle kolečka příchuť brambory s kmínem, mňam!

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem knackebrotová. Včechyn možné, naprosto senzační jsou ty kulaté česnekové od Racia a taky mi pěkně šmakou Knack snack - makové ;-) a pak podobně jako Terce, nepohrdnu ani raciolkami <3=)

    OdpovědětVymazat
  4. já miluju cornies se lněným semínkem !! (teď si je zrovna dávám s lučinou a šunkou ×D)

    OdpovědětVymazat
  5. tie s polevami je to najhorsie co moze byt, kopa cukru viac ako v nejakej cokoladovej tycinke

    OdpovědětVymazat
  6. Zrovna dnes jsem měla cornies :) a na ty knackebroty se chystám.

    OdpovědětVymazat
  7. dřív jsem strašně hodně jedla rýžové chlebíčky, pšeničné no prostě všechny :) nejvíce mi chutnaly sýrové raciolky :)

    OdpovědětVymazat
  8. Raciolky s jablkem a skořicí! Nejlepší! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Úplně souhlasím se všemi výrobky, co jsi tady uvedla. Já především miluju Cornies s hořkou čokoládou, ta je perfektní, taky mám moc ráda Raciolky a Knack snack jsou od nich nejlepší knacky na trhu!

    OdpovědětVymazat
  10. Značku racio mám hodně ráda, jsou to takové jednoduché výrobky a tak moc dobré :) a co víc si přát, cena je více než příznivá

    OdpovědětVymazat
  11. Takové překvápko, nový design :D nebo jsem tu dlouho nebyla? až jsem se lekla, zda jsem správně :)

    Jinak od Racia má syn rád rýžové mléčné polomáčené a já bych moc chtěla vyzkoušet ty dlouhé knackebroty, už jsem je viděla i u Kim a pěla na ně chválu :)

    OdpovědětVymazat
  12. Racio ma skvele vyrobky ale nejradeji mam psenicne chlebicky s pohankou a dekorem, omnomnomnom!

    OdpovědětVymazat
  13. Racio ma skvele vyrobky ale nejradeji mam psenicne chlebicky s pohankou a dekorem, omnomnomnom!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš komentář. :-)