pondělí 19. srpna 2013

* Mixit.cz - Dr. Mačatý & Mix malého Einsteina


V rámci spolupráce s firmou Mixit.cz se mi naskytla možnost otestovat některé z výrobků, ať už se bude jednat o vlastně namíchané nebo hotové müsli. Již jednou jsem si od Mixit.cz objednávala své vlastní müsli, proto jsem tentokrát sáhla po hotovkách Dr. Mačatý a Mix malého Einsteina (který jsem následně věnovala bráškovi k jeho svátku). Jak nám chutnalo? :))

Dr. Mačatý

Složení
Tento mix se skládá z následujících složek: zelený drcený čaj (Matcha tea BIO), pistácie, brusinky, goji, pomerančová dužina a kůra, kokosový cukr, dýňové semeno, ovesné, špaldové a pohankové lupínky křupavé, amarantové perličky.

Informace
Pokud jste o Matcha tea ještě neslyšeli, mám pro vás pár základních informací o něm. Jedná se o 100% zelený čaj rozemletý na jemný prášek. Obsahuje spoustu antioxidantů, podporuje spalování tuku, detoxikuje, pomáhá snížit cholesterol a cukr v krvi a v poslední řadě např. skvěle zklidňuje naši mysl.

Jak chutnal
Mix jsem si dala se studeným mlékem a rozhodně to nebyla špatná volba. Přiznávám, že chuť byla velmi atypická, protože uznejte, že müsli v kombinaci s čajem je opravdová originalita. Líbí se mi, že jsem díky mixu také prvně ochutnala goji, které jsem si chtěla již dlouho pořídit. Milým zpestřením pro mě byla také pomerančová dužina (zbožňuji pomeranče!). Příště určitě vyzkouším v kombinaci s bílým jogurtem, což by mohla být také příjemná změna.

Cena: 199,-- Kč
Gramáž: 650 g

Objednávat můžete ZDE.

Mix malého Einsteina

Složení
Tento mix se skládá z následujících složek: corn flakes, kakaové extrudované kuličky, dýňová semena, slunečnicová semena, borůvky, jahody lyofilizované, kiwi lyofilizované, lískové oříšky, mandle plátky 

Informace
Tento mix je určen primárně dětem, jejichž pozornost určitě přitáhne barevnost mixu. Musím říct, že i mému oku velmi lahodil. :)) Dle slov firmy tento mix zapaluje pod čepicí, nahrazuje kalkulačku, čtecí zařízení a interní paměť.

Jak chutnal 
Psala jsem to již v úvodu, že tento mix byl dárkem pro mého brášku, který jej také jako první ochutnal. Velmi ho zaujalo ovoce (hlavně jahody a kiwi), které vyzobával, dokud mu tam nezbylo jen pár kousků. Překvapením pro něho byly také kakaové kuličky, které si pravidelně dává k snídani. Malinko mu vadily oříšky, které příliš v lásce nemá, nicméně od toho jsem tu já, abych mu s němi pomohla, haha. :))
Já trochu mixu také vyzkoušela a byla to fakt paráda. Myslím, že pro děti (a nejen pro ně) jako stvořené. Již když jsem jej viděla na fotce, bylo mi jasné, že toto bude správná volba. To ovocíčko je na tom asi to nej!

Cena: 145,-- Kč
Gramáž: 500 g
 
Objednávat můžete ZDE.

Jakou zkušenost máte s výrobky od firmy Mixit.cz vy? :))

Hezký vstup do nového týdne!
Kriss

10 komentářů:

  1. ten mix einsteina vypadá hodně zajímavě :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ja som práve predvčerom tiež obdarovala sestru k meninám namiešaným mixom. Ako základ som zvolila zobaciu variáciu, pretože viem, že ona má rada chrumkavé veci a k tomu prihodila ananás, brusnice, plátky mandlí, kešu orechy a keďže niečo čokoládové nesmelo chýbať tak aj kakaové vankúšiky a corn flakes v čokopoleve. Dnes ráno mala mix so studeným mliekom a oblizovala sa aj za ušami :)
    Takže za mňa všetky palce pre Mixit nahor, neviem si ich vynachváliť! S cenami to síce nie je úplne ideálne, ale raz za čas si treba aj trochu dopriať.

    OdpovědětVymazat
  3. Tak ten první mix vypadá zajímavě, ten musím někdy zkusit. Dík za článek :)

    OdpovědětVymazat
  4. Oba dva mixy vypadají krásně, ovšem když už musli, tak v něm miluji nálož oříšků a čokolády (zvolila bych bílou) a potom s horkým mlékem :))

    OdpovědětVymazat
  5. Poslední dobou se s Mixitem na blozích zase roztrhl pytel :D Budu si muset zase něco objednat, dostala jsem na jejich výborné "zrní" chuť :D Já v müsli moc nemusím ovoce, pro mě je ideál spousta ořechů a čokolády :)

    OdpovědětVymazat
  6. Pana kolegu Mačatého mám ráda i když ještě radši si namíchám svůj mix :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ten mix s čajem mě vždycky lákal, asi ho vyzkouším, přeci jsem jsem takový menší müsli fanatik, nesnídám skoro nic jiného, takže novinky se rozhodně hodí. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Mám u nich připravenou objednávku na svůj mix, ale stále nevím zda to poslat :D

    OdpovědětVymazat
  9. Kristý, také jsem dostala nabídku a objednala Mačatku! :D
    Jsme na něj zvědavá, jak to popisuješ ty, tak mě snad taky bude chutnat! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Mňam. :3 Sice na musli už nejsem jako dřív, ale tyhle mixy z mixitu mi vždycky dělaj chutě. :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš komentář. :-)