středa 30. ledna 2013

* Víte, co pijete?


Ačkoliv vím, že mnohým z vás k životu stačí na pití obyčejná neperlivá voda, dovolila bych si vás pozvat na pár měsíců staré stránky o nealkoholických nápojích. Všichni dobře víme, že doba je zlá a výrobci málokdy hledí na spotřebitele. Obchod proletíte jen ve spěchu a nestihnete pročíst etikety? Nemáte čas ochutnávat nápoj po nápoji, abyste si našli ten oblíbený? Jiní to udělají za vás. :))

Jak už jsem se zmínila v úvodu článku, tentokrát bych vám ráda představila poměrně nové internetové stránky, na kterých autor ochutnává a čte etikety nealkoholických nápojů pro ostatní spotřebitele, kteří  třeba váhají při koupi daného nápoje. Od majitele těchto stránek jsem dostala nabídku, abychom se v rámci spolupráce vzájemně podpořili. Nabídku jsem přijala s radostí, protože recenze jednotlivých nápojů mi přišly jako skvělý nápad. Věřím tomu, že pro vás jakožto příznivce zdravého životního stylu, se v seznamu testovaných zajisté najde široká škála džusů, ovocných šťáv a dalších nealkoholických nápojů, a že vám hlavně tyto recenze budou přínosnými. Jednotlivá hodnocení jsou psána velmi čtivě, takže věřím, že se vám zalíbí minimálně z poloviny tolik jako mě. :))
A protože vím, že spousta z vás je čtením etiket doslova posedlá, přikládám odkaz na stránky, kde máte vše z etiket krásně a hlavně stručně shrnuto. Nechybí ani osobní dojem testujícího. Krátké články vám ušetří čas, takže nyní už nemusíte postávat u regálů. :))



Co vy a nápoje? Čtete etikety? Testujete jednotlivé výrobky? :))

Přeju vám hezký den a nezapomeňte na pitný režim!
Kriss

13 komentářů:

  1. Kristýnko, máš pravdu, mě z 90% stačí voda z vodovodu, poté čaje a kafe :) Ale stránky ráda pročtu :)

    OdpovědětVymazat
  2. Užasnééé:)! Děkuji:). A hezkou spolupráci přeju:).

    OdpovědětVymazat
  3. Tak tak, nejlepší je voda, čaje, kafe... ale pročetla jsem si stránku a některé přírodní džusy vypadají dobře :)

    OdpovědětVymazat
  4. piju převážně jen vodu z kohoutku :) takže etikety jdou mimo mě (co se pití týče)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak snad alespoň v dobrém:)
    Jinak moc pěkný článek. Já piju nejraději obyčejnou vodu a čaje. V tomhle zimním období si jich fakt dopřávám hojně - samozdřejmě bez cukru!:)

    OdpovědětVymazat
  6. kromě čaje a kávy nekupuju žádné nápoje, takže etikety nečtu, v létě piju hlavně vodu, v zimě hlavně čaj :)...

    OdpovědětVymazat
  7. Také si vystačím s kohoutkovou vodou a čaji. Občas sáhnu po moštu, který si stejně naředím, ale přítel pije nejčastěji ochucené minerálky, kofoly a takové ty slazené ledové čaje. No vymlouvat mu to ale bohužel nemá cenu..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Občas si dám taky mošt a nebo nějaký džus - samozdřejmě bych bez toho přežila, ale když mám chuť :D..

      Vymazat
  8. Já piju hlavně vodu z kohoutku a čaje. Někdy, když jdu např. do kina si koupím takové ty ledové "čaje". Neodpustila jsem si uvozovky, protože extrakt z čaje je většinou opravdu minimální :D. Když mám chuť, tak si koupím Kofolu, což je někdy třeba jen 1x měsíčně :).

    OdpovědětVymazat
  9. Já piju jen vodu a občas zelený čas už asi 3 roky :)

    OdpovědětVymazat
  10. Mám radost holky, že ve většině pijete vodu :-) když už nějaké ochucené nápoje, doporučuji přírodní štávy od některých českých výrobců, o kterých na vypito.cz hovoříme. Je to dobrota, dobrůtečka :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Já se snažím pít hlavně vodu z kohoutku, ale třeba u nás v práci je voda z kohoutku opravdu špatná a tak si občas neodpustím nějakou slazenou limonádu, džus či zelený čaj, ale snažím se to omezovat :)

    OdpovědětVymazat
  12. Naštěstí si vystačím s vodou a zeleným či černým čajem :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš komentář. :-)