úterý 1. ledna 2013

* Fitness-girl & Veronika



V dnešní speciální sekci mých spolubojovnic bych vám ráda představila další 2 mladé slečny, kterým jejich neuspokojivá životospráva nebyla lhostejná. Znáte to, pořád si říkáte, jak jste ještě v normě, že to ještě není tolik zlé, a tak si dopřáváte. Bohužel, právě toto bývá mnohdy úplným počátkem a prvním krokem k nadváze, obezitě a zdravotním problémům. Jak se se svým nezdravým způsobem života vypořádaly holky? Pojďte se podívat. :))

Fitness-girl
Proč právě fitness-girl? Zkrátka proto, že fitness patří k jejím hlavním koníčkům. A vězte, že tato slečna je ve světě blogů o cvičení a zdravé stravě skutečným pojmem. Svědčí o tom nepřeberné množství komentářů u jejích příspěvků.
Na svém blogu se věnuje nejen cvičení, ale především zdravé stravě a zdravému životnímu stylu. Svůj blog se rozhodla založit v říjnu 2011 a zcela jistě splnil svůj účel. Dokázal jí pomoci na cestě za dokonalou postavou. Fitness-girl má také zcela pochopitelně radost ze svých čtenářů, kteří jí dle jejích slov motivují svými kometáři. Věřím, že se vám pozitivní stránky této mladé slečny zalíbí natolik jako mě a budete se k ní rádi vracet pro pořádnou dávku inspirace (musím uznat, že sekci Food inspiration opravdu zbožňuji :P).
A kde se s touto krásnou vysokoškolačkou můžete přijít seznámit? Klikejte zde:




Veronika
Veronika je 20letá slečna, která už se dál nemohla dívat na své tělo. Uvědomila si, že tím směrem, kterým se vydala, už nadále jít nemůže. Inspirací a oporou v onom osudném období, plném rozhodnutí a změn, jí byla již zmiňovana Nikki. Veronika se zkrátka rozhodla žít jinak. Tak jako většina mých spolubojovnic, ani tato slečna nepohrdla aktivistikou Jillian, která ji bezesporu ovlivnila jak po duševní, tak po fyzické stránce. Celkovou proměnu Veroničina těla můžete sledovat na jejím blogu. ;))
Momentálně je Verča aktivní warriorZ (věnuje se cvičení se Zuzkou Light, o které mimo jiné připravuji článek) a já jí přeji hodně úspěchů za vytouženými křivkami! :))
Zvýšit návštěvnost blogu této odvážné slečny můžete zde:




Brzy se těšte na další spolubojovnice, o které, jak sama vidím, rozhodně nebude nouze. :)) Mám z vás všech obrovskou radost, ani nevíte, kolik odhodlání a sil mi dodáváte!

Mějte se!
Kriss

8 komentářů:

  1. Ahoj!! Moc děkuji za hezká slova :) Hrozně mě potěšilo, že si mě vůbec někdo všiml :) moc děkuji!

    OdpovědětVymazat
  2. Oba dva blogy pravidelně navštěvuji:)

    OdpovědětVymazat
  3. Taky mám ráda obě dvě. Fitness-girl znám už dlouho, ještě před založením blogu z diskuzí a Verču jsem objevila nedávno..:)

    OdpovědětVymazat
  4. Fitnessku navštěvuji pravidelně a na každý její článek se děsně těším! Veroniku jsem objevila včera nebo předvčerejškem, jsem nová pravidelná čtenářka a už se těším až konečně pořádně projedu její blog! Má zajímavé články!

    OdpovědětVymazat
  5. Krásně o holkách píšeš :) je fakt, že jak Nikki, Maruška, tak i tyhle dvě jsou velkou oporou pro mnoho slečen, dam i maminek :) i pro mě!

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, moc hezký blog, nechceš spřátelit blogy? :) http://nm-fitness.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. no pain no gain :) to platí všude

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš komentář. :-)