sobota 25. ledna 2014

* Vyzkoušejte doplňky od nu3tion


O firmě nu3tion jste si již mohli přečíst u Monči nebo P.♥, které s nimi spolupracovaly rovněž jako já. Když se mi tato možnost naskytla, neváhala jsem ani vteřinu. Teď s odstupem času a po otestování produktů musím říct, že jsem rozhodně neprohloupila. Firma nu3tion má slušně našlápnuto ve světě fitness doplňků a myslím, že si postupem času získá ještě více příznivců než doposud. Proč? Všechny doplňky jsou totiž "čisté", tzn. bez zbytečných éček a chemických přísad.

Od firmy jsem obdržela tyto produkty, a to:
tablety s příchutí (granátové jablko, kokos, mandle, capuccino, višeň)

Hned na úvod začnu proteiny, kterými jsem byla naprosto ohromená. Přiznám se, že první "šejkování" nedopadlo příliš dobře, protože tabletu s příchutí jsem přidala do shakeru až po rozmíchání proteinu, takže se mi v něm dobře nerozpustila. Na druhý pokus už to však bylo dokonalé. Jako milovnice kokosu jsem si chrochtala blahem. Tuto příchuť společně s capuccinem rozhodně doporučuji
Oba proteiny jsou docela pěnivé, takže je třeba chvilku počkat, až pěna opadne. Každopádně pro mě žádný trestný bod, pěnivost se mi naopak líbí.
Pominu-li tabletky s příchutěmi, tak samotná chuť proteinů je také snesitelná, chvilkami mi připomínala mléčnou příchuť (ještě aby ne, když jsou to syrovátkové proteiny :)). Při prvním pokusu jsem protein pila téměř bez příchutě a dalo se to v pohodě vypít. Další velké plus!
Rozhodně oceňuji nápad proteinu bez příchutě, který si každý může dle své libosti dochutit. V jednom platíčku je 15 tablet, takže si můžete nakoupit více příchutí a střídat to. Protein se vám tak neomrzí. :))
Cena WPC80: 399 Kč/1 kg
Cena WPI90 GOLD: 629 Kč/1 kg
Tablety s příchutí: 25 Kč/15 tablet

Dalšími dvěma doplňky, které jsem si vybrala, byly glukosamin HCI a BCAA. U těchto produktů nemá cenu popisovat chuť, ta totiž nestojí za nic, což ovšem v tomto případě není směrodatné. Důležité je vědět, proč takové doplňky vůbec užívat.
Glukosamin HCI jsem si zvolila zejména kvůli tomu, že chrání klouby, chrupavky a šlachy. Hodí se tedy zejména lidem, kteří absolvují silové tréninky, při kterých dostávají právě klouby zabrat.
BCAA jsou aminokyseliny, které pomáhají s regenerací, chrání a pomáhají budovat svalovou hmotu. Zvolila jsem BCAA v instantní verzi, proto je velké plus, že jsou krásně rozpustné ve vodě. Protože jsou BCAA proslulé svou hořkou chutí, firma doporučuje dochutit např. tabletkami s příchutí.
Cena glukosaminu HCI: 149 Kč/100 g
Cena BCAA instantní: 189 Kč/100 g




Instantní ovesné vločky jsem dostala jako dárek (společně s shakerem) navíc a přišly mi neuvěřitelně vhod. I když si sama vločky mixuju na úplnou moučku, tentokrát jsem měla alespoň ušetřenou práci. Hodí se např. na nejrůznější "buchty" nebo lívance či palačinky. Osobně jsem vyzkoušela např. lívancovou věž právě s těmito vločkami, a myslím si, že to dopadlo na jedničku s hvězdičkou. :)) Rozhodně doporučuji těm, komu se doma vločky nechtějí mixovat. 
Cena: 149 Kč/1 kg

Schází tedy ještě pár slov na závěr. Všechny produkty jsou baleny do uzavíratelných sáčků, takže jejich uchovávání je bezpečné a snadné. Se zásilkou jsem byla nadmíru spokojená. Líbí se mi rychlé dodání, úžasná komunikace (milý přístup, rychlé odpovědi, ochota) a celkově myšlenka firmy, a to doplňky bez jakýchkoliv přidaných éček a chemických přísad. Pokud tedy chcete svému tělu dodat to nejlepší, určitě se mrkněte na stránky firmy, kde jistě objevíte to pravé pro vás.

A teď velká novinka pro všechny, kdo už si o firmě nu3tion četli, ale nemohli se ke koupi dokopat. Firma nově otevřela pobočku také v ČR, takže už žádný problém s platbou předem, využít můžete také platby na dobírku. V případě, že si objednáte zboží v hodnotě nad 2000 Kč, máte dopravu balíčku až domů zcela zdarma!
Malý dárek pro všechny čtenáře i návštěvníky mého blogu. Aktuálně můžete až do konce února využít 10% slevu na váš nákup u firmy nu3tion. Stačí zadat při objednávce do kolonky Kód kuponu FITKRISS.

Máte s doplňky od této firmy zkušenosti?
Přemýšlíte o nákupu?






Přeji vám krásnou sobotu!
Kriss

19 komentářů:

  1. Teda, 10% sleva je lákavá... Líbí se mi, že protein můžu pít buď jen tak čistý, nebo když je chuť si vybrat nějakou příchuť.. ale zase na druhou stranu nevím, jestli není lepší si koupit už ochucený prášek, který si můžu přímíchat do kaše, buchty a zároveň ji tak osladit... Sakra, budu mít o čem přemýšlet :D
    Btw jdou ty tabletky kdyžtak rozpůlit?

    OdpovědětVymazat
  2. mně se líbí ten neochucený protein bez sladidel, koupila jsem si totiž takhle bez sladidel od reflexu, ale že by to byla nějaká bomba, to se říct nedá ... ×D takže někdy v létě, až proteiny doberu (teď už ho moc nepoužívám, mám nadbytek bílkovin i tak :D), tak se na ně chystám :)

    OdpovědětVymazat
  3. skvělé shrnutí, vidím, že Nu3tion uspěla u u nás všech včetně Monči :)
    BCAA mě taky lákaly, stejně jako kloubní výživa.Teď bych si od tama objednala tolik věcí, že nevím, kdo by mi to zaplatil :D slevička je pěkná, děkuju :)

    OdpovědětVymazat
  4. Objednala jsem si od nich protein už před 2 týdny a jsem nadmíru spokojená. Baví mě hlavně ty příchutě - pokaždé můžu mít jinou! :D Granátové jablko u mě zatím vede :)

    OdpovědětVymazat
  5. už som uvažovala nad doplnkami od tejto spoločnosti, všade na ne čítam samú chválu..keď doužívam moje proteíny asi si objednám práve odtiaľto :) veľmi sa mi páči ten nápad s príchuťami fakt super :)

    OdpovědětVymazat
  6. Zvažuji suplementaci a na doporučení trenérky hlavně BCAA. Zítra bude zveřejněno i její jméno:-)
    Souhlas mám.

    OdpovědětVymazat
  7. Ja som si objednala proteín, klbovú výživu, MSM aj BCAA. Vyhovuje že si môžem meniť príchute podľa nálady (zatiaľ vedie capuccino)..ale musím povedať že tomu BCAA ani tá príchuť nepomáha...v živote som nič horšie nepila...ak máte nejaké tipy ako to užívať..tak sa podeľte :)

    OdpovědětVymazat
  8. Objednala bych, ale jejich proteiny bohužel neobsahují trávicí enzymy a takové špatně trávím a hrozně nadýmají :(

    OdpovědětVymazat
  9. Vypadá to lákavě :-)
    Mám v plánu pořídit si BCAA, takže možná to u mě vyhraje tato firma. :D
    Díky za recenzi :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Jůůůůů tak to je super :) Strašně ráda bych si časem také koupila proteiny, nějakou výživu, BCAA apod. :) ale vůbec nemám ponětí podle čeho vybírat, takže si potom nechám poradit... teď si prasátko rozbíjím na nové oblečení do fitka :)

    OdpovědětVymazat
  11. Zkušenosti zatím nemám, ale uvidíme, uvidíme...:) Každopádně jsi to hezky shrnula. Tak hezky, že kde kdo začne přemýšlet o nákupu :D

    OdpovědětVymazat
  12. noo vypadá to zajímavě. Momentálně mám doma všeho dostatek, ale do budoucna to možná vyzkouším;)

    OdpovědětVymazat
  13. Zajímavé zajímavé, už dlouho uvažuji o koupi, tak možná mně díky tvému článku naláká právě nu3tion. :)

    OdpovědětVymazat
  14. To že se to dá takhle ochutit ani nevím, sounds good !

    OdpovědětVymazat
  15. Ta zlava plati asi len na ceskej stranke :( Ked som si to objednavala v pondelok, nebralo mi to ten kod :(

    OdpovědětVymazat
  16. Aoj :) ja osm si ich objednala tiež :) príchute kokos, vanilka, čokoláda a expreso su najlepsie :) chystam sa na dalsiu varku objednavky :D perfektny je od nich iinulin ktory pouzivam namiesto sladidla ;) som rada ze konecne sa nieco dobre vyraba aj na slovensku :D

    OdpovědětVymazat
  17. Jediné, co mě trošku děsí, je, že WPC 80 obsahuje 7 g tuků na 100 g. Mám doma Extrifit WPC 80, a ten má na 100 g 2,9 g tuku....

    OdpovědětVymazat
  18. těch 7 g tuku je žalostných.... a jejich věta: "Za nejlepší cenu na trhu, je Syrovátkový protein WPC80 od nu3tion jasnou a bezkonkurenční volbou." ... tu bych také dokázal zbourat hned..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejmenovaný produkt za nižší cenu..
      bílkoviny 89,1 g
      sacharidy 4,6 g
      tuky 0,6 g

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář. :-)