úterý 28. května 2013

* Zaklikej si v rámci průzkumu!


Ne, v názvu článku opravdu není překlep, a nebude se tím pádem jednat o žádnou klikovací výzvu. :)) Tentokrát jsem se rozhodla udělat malý průzkum, se kterým mi, doufám, pomůžete. Jedná se o několik zcela anonymních otázek, jejichž odpovědi budete jednoduše jen odklikávat. Třeba vás některé z nich donutí zamyslet se nad svým nynějším životem. Jdete do toho? :)) Ráda se o svých čtenářích dozvím něco více.
Snad se nebudete zlobit za krapet atypický článek, dá-li se tak vůbec tento příspěvek nazývat. Včera jste si mohli přečíst pár odpovědí na vaše dotazy, a dneska bych na oplátku chtěla já od vás odpovědi na 13 otázek, které jsem si pro vás připravila. Jedná se o zcela anonymní ankety, stačí vám jen proklikat se až k poslední otázce. Za váš čas vám budu  moc vděčná. Ráda bych si totiž udělala přehled o lidech, kteří čtou mé stránky. Do komentářů klidně pište vaše postřehy, pocity, poznámky apod. Jdete do toho? :)) Pozn.: U některých otázek lze volit více možností, vždy tuto možnost uvádím.

Asi jsem se o tom ještě vůbec nezmiňovala, takže teď jdu s pravdou ven. Já pocházím ze Zlínského kraje, i když se nyní kvůli škole stejně tak často objevuji v Olomouckém kraji. Odkud pochází většina mých čtenářů? :))


Ještě v druhé polovině loňského roku bych bez váhání zaškrtla Jillian. Dnes však mnozí víte, že jsem nadšenou fanynkou především tréninků Zuzky. A co vy? :)) Vybrat můžete i více možností.

 
Není tomu tak dávno, co jsem také podlehla kouzlu proteinových prášků, takže už mám doma několikátou várku a nemohu si stěžovat. Protein je pro mě vhodným doplňkem, obzvlášť ve chvílích, kdy doma není co k jídlu. Je to tedy asi jediný doplněk, který pravidelně používám. Za mě tedy ano. A co vy?


Já osobně preferuji fotopříspěvky, protože není nic slastnějšího, než se dívat na tu hromadu krásných jídel. ♥ Kromě toho se ráda inspiruji nejrůznějšími recepty, kterými se to u vás na blozích jen hemží. :)) Abych však pravdu řekla, naprosto zbožňuji odborné články, ať se týkají cvičení nebo stravy, protože se velmi ráda přiučím něčemu novému. Miluji sebevzdělávání se. :)) A co vy? Které články jsou vaše oblíbené? Vybrat můžete opět více možností.

 
O svém věku jsem se již zmiňovala v medailonku, který můžete vidět vpravo. Aktuálně mi je krásných kulatých 20 (ovšem jednadvacítka už klepe na dveře). Jak jste staří vy? :))

 
Myslím, že všem je nad slunce jasné, že chlap asi nebudu. :))

 

Je těžké vybrat to nejoblíbenější jídlo za den? Zkuste popřemýšlet o tom, které z nich je pro vás opravdu to nej. Já osobně prostě miluji snídaně, protože snídaně rovná se u mě sladké jídlo. :P

 
Zpočátku pro mě bylo cvičení rutinou, především kvůli tomu, že jsem ho využívala jako prevenci proti bolesti. Nikdy předtím jsem aktivně necvičila, proto bylo ze začátku těžké si na něco pravidelného zvyknout. Nyní je to pro mě zábava i závislost zároveň, protože bez cvičení bych umřela v bolestech.


Zde můžete opět zvolit několik možností. Já osobně preferuji činky, protože si ráda testuji svou sílu, ráda vidím každé zlepšení s novým kilogramem navíc. 
Je mi jasné, že hodně z vás cvičení kombinuje, takže i v této anketě můžete zvolit více možností.
 

V současnosti cvičím pouze doma, ale s létem přichází i mé předsevzetí - posilovna. Pokud cvičíte doma i v posilovně, také zde je vám umožněno volit více možností.

 

Řekla bych, že stavy se u mě dost často střídaly. I když mám vůči svému tělu pár poznámek, miluji ho už jen kvůli tomu, že se mnou skvěle spolupracuje, že si dalo říct, že pochopilo, co mi chutná, že se zkrátka snaží vyhovět mi. ♥

 
Když se vše daří dle plánů, tak průměrně cvičím 4x týdně. Jak mi teď nastane volno, určitě to bude i 5x. :))

  

I když já těch cílů mám více, primárně mi jde o rýsování (ideálně tedy v kombinaci s nabíráním svalové hmoty). A co vy?

 
Případné zájemce bych ráda vyzvala, aby do komentářů směle sdělily své aktuální pocity. Jak se vám (ne)daří s plněním vašich snů, co se týče vaší postavy, vašeho stravování apod.? Jak jste sami se sebou spokojení? Jak se cítíte? Budu ráda za vaše sdělení. :))
Já osobně se teď cítím šťastně, spokojeně a v plné síle. Cítím, že s každým novým dnem jsem silnější, zapálenější do toho, co mě baví, co mě vlastně dělá tak pozitivním člověkem. S pravidelným pohybem a lepšími stravovacími návyky se zlepšily mé nálady, už neznám brečení do polštářů, probděné noci či chmurné myšlenky. Má duše konečně našla klid. :))  


Hezké úterý vám všem!
Kriss

28 komentářů:

  1. Nevím, jak ostatním, mně teda ale nešlo zvolit více možností, i když to mělo jít. Vždycky mi to vyhodilo tabulku, že nejde hlasovat vícekrát.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano ano mně to taky nešlo, bohužel :(

      Vymazat
    2. Díky za připomínku, už jsem to spravila. ;)

      Vymazat
  2. V současné době je mi dobře a sdílím tvé pocity ;) Dříve, když jsem někomu řekla, že mi je fajn, většinou jako bych něco zakřikla a něco se pak ošklivýho stalo... Dneska se toho nebojím a usmívám se na lidi kolem, co jsou pořád zakaboněný! Vypadám sice jak idiot, ale už jsem nad věcí. Ať si ťukají na čelo. Je to JEJICH problém... Hezký den! ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak jsem to vyplnila, jen musím protestovat, že tam nabídce není Jihomoravský kraj !!!! :D
    a se svou postavou jsem DOCELA spokojená, ale hlavně mi vyhovuje ten styl, jakým žiju :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Markéto, děkuju. Úplně jsem na něj zapomněla. :D
      Už je tam. :))

      Vymazat
  4. Sice bych mohla tvrdit, že se mi v současné době nedaří, na druhou stranu, v dlouhodobém horizontu už se mi povedlo dostat se pryč z obezity, o dost zlepšit zdravotní stav a dostat se do kondice, takže i když nemůžu sdílet žádné úžasné a dechberoucí výsledky, pro mě ta změna, i když trvala dlouho a ještě není u konce, docela úžasná je...:))) Člověk se musí umět pochválit! :D

    OdpovědětVymazat
  5. Tak mně se teď bohužel vůbec nedaří a jsem ze sebe zdrblá, ale co nadělám, můžu si za to sama :(

    OdpovědětVymazat
  6. Chybí ti Jihomoravký kraj :-D ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Vyplněno :-) a holky přiznejte se.. kdo je ze středočeského ?:-)

    OdpovědětVymazat
  8. Tak momentálně se nedaří..Nebo ne že by nedařilo. Váhu si udržuji..ale přes zkouškové vždy stíhám méně cvičení..méně vaření, takže spíš ted nejedu naplno..začnu až po zkouškách..:) Vím, že by to šlo i při nich..ale prostě na to nemám náladu a nebudu se do ničeho nutit, to jsem potom ještě otrávenější..:D

    OdpovědětVymazat
  9. Koukám, že tady není žádný mužský :D

    OdpovědětVymazat
  10. Odklikáno :D A kde jsou nějací chlapi? Se po nich slehla zem :D

    OdpovědětVymazat
  11. na citatelov zo SR si zabudla :o( inac vsetko vyplnene :).

    OdpovědětVymazat
  12. Hotovo:)
    Tak já se musím přiznat, nemám žádný cíl, za kterým si jdu. Takže ani nemůžu říct, jestli se mi dáří nebo ne:) Hodně experimentuji s jídlem, snažím se o clean stravu s menším poměrem sacharidů:) Možná je to i zřejmé u mých fotek, ale přílohy už u mě nenajdete, ani dokonce ty kaše už ne:) Možná by se dalo i říct, že jsem úspěšně zvládla 30 dní bez lepku, neříkám, že na 100%, ale na 80% určitě a jsem nadmíru spokojená, jak po vzhledové stránce (svaly na břiše vykoukly), tak po fyzické..už mi není po jídle těžko, žádné škrundání v břiše, žádný pocit na zvracení (ten jsem měla převážně po kuskusu nebo celozrnných těstovinách).

    OdpovědětVymazat
  13. odhlasováno :) ikdyž eď se toho u mě dost změní co se týče mého režimu :)

    OdpovědětVymazat
  14. Omylem jsem klikla, že je mi třicet a nešlo to vrátit zpět, není mi třicet!:D no já cvičila pravidelně, jenže na mě padla chřipka, hned po výléčení další, takže tři týdny cvičení v čudu, to mě trochu štve, ale říkám si, že to nebudu řešit a prostě pocvičím dál:)

    OdpovědětVymazat
  15. Po dočtení článku mě hned napadlo.. R.I.P. :))))))))))))))

    OdpovědětVymazat
  16. já nevím, jak se mi darí. makám hodne a prijde mi, ze vysledky nemam, jak bych chtela. nekde delam chybu a nevim kde. jedine, co me stve, je muj spek na brise, jinak jsem celkem spokojena. mam v planu si jit nechat poradit, abych to nedelala spatne:-))

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj Kristý! :))
    Super změna, takhle ty ankety! :)))
    snad ti to v něčem pomůže ♥

    OdpovědětVymazat
  18. tenhle článek mě moc bavil:) popravdě, hned jak jsem ráno vstala a všimla si tvého článku, okamžitě jsem klikala jako o život:D
    děkuju ti za tvůj názor k mému jídlu:) trošku teď bojuju sama se sebou, léto se blíží a tělo se furt nelepší:(:D takže z polštářků nadšená nejsem, ale co, už je pozdě:D energetická tyčinka byla jen protože mi ségra vzala to poslední jablko, jinak jsem to takhle nechtěla, zvlášť, když mě po tom nečekal žádný výkon, ale ještě 6 hodin sezení ve škole:D vážím hlavně kvůli sobě, je to už takový zvyk z hodně anorektického období. nedám do pusy nic, u čeho neznám gramáž a kalorickou hodnotu. pěkně mě to štve, ale vždycky jsem to brala jako takový rituál.. doufám, že se mi povede se toho jednou zbavit..
    držím ti pěsti na zkoušku!:)

    OdpovědětVymazat
  19. K té otázce o článcích - za mě to jsou všechny možnosti! :D Moc ráda čtu tvůj blog, jen tak dál! :)

    OdpovědětVymazat
  20. To je snad poprvé, co někde na svých oblíbených blozích něco komentuji :) Fajn článek, opravdu se nad tím člověk zamyslí a hlavně porovná i se smýšlením ostatních a jejich cíly. Jinak já se sebou vůbec spokojena nejsem... Teda, moc by mi pomohlo, kdybys mi poradila- http://nd06.jxs.cz/453/245/5989b72eef_93182855_o2.jpg to jsem já v průběhu 4 měsíců (Je fakt, že to pradlo taky děla optickej klam), myslíš, že bych měla ještě redukovat tuk, nebo se zaměřit halvně na svaly? Nedokážu si na to odpovědět... A myslíš si, že můj typ postavy může dosáhnout absolutně plochého bříška? Protože jsem typické jablíčko.. teda myslím. http://nd06.jxs.cz/168/367/cb9cef0d8f_93067731_o2.jpg to je pro představu i z boku... Jinak kdyby to bylo nějak důležité, je mi 15, vážím 55-6 kg, a měřím 162cm. Děkuju moc za odpovědi a tvoje nazory :)

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj, pěkný dotazník, v hodně bodech jsme se shodly. Mám nový blog, spíše takový tréninkový deník, budu ráda, když se někdy mrkneš. Díky a hodně zdaru

    OdpovědětVymazat
  22. Já se mám blbě. už strašnou dobu se snažím zhubnout, ale pořád se mi to nedaří. Nemám zrovna nejsilnější vůli, takže s mojí závslostí na sladkém je to nic moc(ale snažím se). Krom toho sladkého jím ale hodně ovoce a zeleniny, pitný režim mám taky víc než v pořádku, ale prostě mi to pořád nejde. Když jsem začala cvičit jillian 30DS, ještě jsem přibrala a ne jen svaly.. už je to nějakou dobu a ta kila se mě drží pořád. Už tak nějak nevím, co s tím...

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj, já jsem se uklikla ve věku, klikla jsem na 21-30, ale je mi více jak 30let :-) ..... jak jsem se tak dívala, tak v tomto věku nás tvůj blog sleduje jen pár......jsem maminkou dvou dětí a cvičit jsem začala, protože jsem chtěla zpevnit své tělo......snažím se i jíst zdravěji, mám ráda sladké, takže se snažím ho co nejvíce vynechávat a nahradit něčím jiným.....cvičím opravdu pravidelně 5-6x týdně, hlavně cvičení od Jillian, Boba, občas si najdu nějaké jiné video, skáču přes švihadlo......úbytek na váze není až tak markantní, také to bude i tím, že nejsem úplně zásadová a občas zahřeším, ale já jsem nepotřebovala shodit nějak moc, jen pár kilo. Po několika měsících cítím změnu na těle, opravdu se zpevňuje.....do cvičení se už nemusím nutit, prostě to patří k mému dennímu rituálu a cítím se pak dobře. Ráda bych zařadila i běh, tak uvidím, jak se mi to podaří. Shrnuto - cvičím ráda, protože se potom cítím fajn, nabíjí mě to pozitivní energií.....

    OdpovědětVymazat
  24. Já se momentálně snažím ještě kousek zhubnout a rýsovat. Momentálně v tomto škaredém počasí je to pro mě za trest, že nemůžu (nebo spíše nechci v tom dešti) chodit ven běhat, takže se mi to celé zpomaluje. Ale věřím, že bude brzy krásně a všechno doženu:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš komentář. :-)