čtvrtek 9. května 2013

* Verča & Barča

Každý čtvrtek (nebo alespoň většinou) se s vámi podělím o stránky dvou slečen, které sleduji. Dnes neudělám výjimku a potěším vás dalšími tipy. Řeknu vám, že prohrabávat se tou hromadou blogů a vybírat ony dvě šťastlivkyně, je vážně fuška. Každopádně jsem jako vždy nakonec přeci jen dva blogy vybrala, a to slečny Verči a Barči. :)) Určitě už je spousta z vás zná, takže doufám, že potěším alespoň ty, kteří na jejich blogy ještě nezavítali.

Verča
Patnáctiletá Verunka o sobě sdělila jen pramálo informací, a to, že se zajímá o zdravý životní styl, sport a vaření. Z jejích článků se však o Verči můžete dozvědět další spoustu informací, které průběžně svým čtenářům sděluje.
Abych však hned přešla k tomu nejhlavnějšímu, tak vám s rukou na srdci mohu odpřísáhnout, že její blog jsem si prostě zamilovala. Každý den přísun tak krásných fotografií s ještě krásnějším jídlem, s tím jsem se snad zatím u nikoho nesetkala. O těch skvělých receptech ani nemluvím. :)) Mimo fotopříspěvky se můžete těšit na článečky ze života, na různé příspěvky ohledně potravin, které Verča vyzkoušela a následně doporučuje a další.
Svým stylem psaní i přístupem ke zdravému životnímu stylu se mi tato slečna zkrátka trefila do vkusu. :))
Pokud se tedy rádi kocháte pohledem na super jídlo, experimentujete s všemožnými recepty a občas si mezi fotkami i něco přečtete, určitě mrkněte k Verunce. Přestože blogu teprve od dubna, má téměř 100 čtenářů, což jistě napovídá tomu, že minimálně za návštěvu stojí.



Barča
Až teď si všímám, že jsem si dnes vybrala mladší zastoupení spolubojovnic, protože Barunce je krásných 16 let. Tato slečna bojuje s anorexií, ovšem z každého jejího příspěvku cítím neuvěřitelnou sílu bojovat. Sami z článků pochopíte, že se Barča snaží přibrat. Moc si tě cením, Barunko! :)) Krom toho se tato slečna věnuje jednomu nejmenovanému sportu (z osobních důvodů nesdělila, o jaký sport se jedná), který dle jejích slov zbožňuje.
Na stránkách se můžete opět pokochat krásnými fotkami zdravých dobrot, supr recepty a odborněji zaměřenými články, které jsou mnohdy nemálo poučné. Kdybych to měla shrnout, najdete tam zkrátka vše, co patří k zdravému životnímu stylu.
Přijďte tuto bojovnici podpořit na její stránky. Dostanete se na ně jak jinak než prostřednictvím odkazu níže. :))



Krásný čtvrtek!
Kriss

16 komentářů:

  1. Verča je mezi mými naprostými oblíbenkyněmi (sakra to je slovo :D), Barču jsem doteď neznala, tak díky za zmínku o ní ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Veroniku sleduju, má opravdu úžasné recepty a fotky :)) Barču přidávám, neznala jsem :))

    OdpovědětVymazat
  3. Holky děkuji vám mockrát, vůbec bych takovou chválu nečekala a už vůbec ne za tak krátkou dobu. Jste fakt zlaté a moc hodné, děkuju! <3 :)

    OdpovědětVymazat
  4. Na Veroničin blog už jsem párkrát zavítala, má to tam pěkné :). Díky za typ :)

    OdpovědětVymazat
  5. Barču zatím neznám, ale Verči blog žeru :D Potřebovala bych ji domů, aby mi vařila :D

    OdpovědětVymazat
  6. Ano, ano, Verču chválím vlastně denně, její blog mi naprosto vyhovuje a ty krásné fotky ... Na Barču se podívám. Děkuji za tip!

    OdpovědětVymazat
  7. tak já neznám ani jednu..ale jdu poznat...:D

    OdpovědětVymazat
  8. Verču navštěvuji pravidelně, úžasně foti jídlo :) Barču taky omrknu :)

    OdpovědětVymazat
  9. Verču znám a mam ji moc ráda:-P

    OdpovědětVymazat
  10. Verči blog taky navštěvuji a její články mám moc ráda :) .. Barču určitě navštívím! :)

    OdpovědětVymazat
  11. verča je skvělá, tu už znám dýl. Na druhý blog se ráda mrknu

    OdpovědětVymazat
  12. no jo 100g, taky se není čemu divit, že jsem měla už v oblasti žaludku trochu vypouklou oblast :D já si právě, už bez teplý snídaně neumim den představit :)

    OdpovědětVymazat
  13. Jeeeee, Ty víš jak potěšit! <3 Děkuju moc!

    OdpovědětVymazat
  14. Hodně moc inspirativní blogy! Super! :)

    OdpovědětVymazat
  15. nepoznala som ani jednu a to aj napriek tomu, ze na blogy o zdravom zivotnom style chodim denne, takze dakujem :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš komentář. :-)