úterý 30. prosince 2014

* Beauty giveaway [ukončeno] + recenze

 

Krásný zasněžený den vám všem! Máme tady poslední dva dny v tomto roce (a já překvapivě nepřicházím s žádným shrnutím ani předsevzetími), ale s praktickými a milými dárečky pro vás. Sama jsem si v poslední době začala uvědomovat, že celý můj zdravý životní styl není pouze o zdravé stravě a cvičení, ale také o tom věnovat se svému tělu i zvenčí. A když byly k mání ultra super populární balzámy na rty Baby Lips, neodolala jsem ani já. A věřím, že další spousta žen stejně tak. A právě proto, že máme docela čerstvě po ježíškovské nadílce, jsem se rozhodla dvěma z vás nadělit dva tyto balzámy (každý v jiné příchuti). Tyto dárečky do soutěže věnoval e-shop Elnino. A protože je docela férové představit produkty a říct, jak vyhovují mně osobně, ať víte, zda má pro vás vůbec cenu se do soutěže zapojovat, přidávám i recenzi. :))

Balzámy Baby Lips od Maybelline se ke mně dostaly s malinkým zpožděním, než tato mánie vůbec začala. Již nějaký ten pátek jsem pozorovala, jak si je spousta mých kamarádek pořizuje a s nadšením pravidelně používá. Sama si balzámy příliš často nekupuju, takže ani tentokrát jsem hned neběžela do obchodu. S odstupem času mě však přemohla zvědavost, a tak už mám ve své sbírce hned tři krasavce. 

Přiznám se, že Maybelline si ráda kupuji i kvůli tomu, že netestuje své výrobky na zvířatech, z čehož mám skutečně dobrý pocit. A pro tyto balzámy jsem se tedy rozhodla nejen kvůli značce nebo velkému haló, které kolem nich bylo, ale zároveň kvůli jejich složení. Obsahují totiž vitamíny C a E, které rtům dodávají výživné látky, bambucké máslo, které rty chrání, ochranný faktor SPF 20, díky čemuž je používání Baby Lips vhodné jak v létě, tak v zimě, či aloe a kafr.

Cherry Me
Tuto příchuť jsem si oblíbila ze všech nejvíce. Jak už z názvu vyplývá, vůně i barva je nečekaně třešňová. Nejen tedy, že krásně voní, ale také jemně rty obarví do červena. Zpočátku jsem měla obavy, aby červená nebyla příliš červená, ale rtům dá přirozený nádech této barvy, za což jsem moc vděčná. :)) Ovšem pokud upřednostňujete sytější odstín, stačí balzám natřít ve více vrstvách.

Peach Kiss
Balzám, který skončil v kapse mé bundy. Používám ho prakticky pokaždé, když vyjdu ven. Na rtech nejde téměř vidět, ale i přesto si lze všimnout jemného béžového odstínu. Žádná divočina to není, ale na rtech vypadá decentně. Voní po broskvích. V obchodě mě navíc zaujal nejvíce, že jsem ho hned pořídila sestřence k Vánocům (a velmi potěšil :)).

Hydrate
Můj favorit, po kterém sahám hlavně když sedím u počítače. Krásně hydratuje a moc příjemně voní po citrónu. Nemá žádný barevný odstín, ale i přesto na rtech zanechá jemný, lesklý film. Z praktického hlediska je dle mého asi nejneutrálnější variantou ze všech Baby Lips. Pokud chcete, aby byl vašim rtům ponechán přirozený vzhled, určitě sáhněte po této příchuti. Navíc vůně je opravdu jemná a téměř ji necítíte, takže ani v tomto směru neobtěžuje.

Obecně se mi Baby Lips tuze líbí. Nejen kvůli tomu, že je to v poslední době "in", ale i vzhledem ke svému vzhledu, design obalu se mi líbí. :)) Se třemi balzámy si teď určitě vystačím, ale jakmile budu mít možnost, ráda vyzkouším i další příchutě. Škoda jen, že v ČR je jejich množství prozatím omezeno (i když jednu dobu tady k prodeji nebyly vůbec), zatímco v zahraničí je k mání další spousta variant. :))
Tento balzám seženete v každé drogerii za trošku vyšší cenu, která se pohybuje kolem 70-80 Kč. Nicméně často vídám např. v Tetě nebo Rossmannu slevy, kdy jej lze pořídit i za cenu cca 50 Kč.




►►► GIVEAWAY ◄◄◄

A jak jsem slibovala, mám zde pro vás i malou soutěž o tyto voňavé dárečky. Dvě z vás mohou získat dva balzámy Baby Lips (v dvou různých příchutích)

Co pro to musíte udělat?

• být z ČR/SR
• odpovědět na otázku: Jaký balzám používáš ty?
• napsat svůj e-mail

A pak už si jen držet palce. :))
Soutěž potrvá od dnešního dne 30. 12. 2014 do úterý 6. 1. 2015 do 24:00 hod. Následně budou na Facebook profilu blogu (tak ho sledujte! :)) vyhlášeny dvě výherkyně, kterým bude odeslán e-mail.

Dárky do této soutěže věnoval e-shop Elnino.




A hned začátkem příštího roku se můžete těšit na pořádnou dávku sportovních a zdravých článků, které pro vás chystám. :)) Určitě na vás nezapomenu ani s dalšími dárky, které by vám mohly přijít vhod.

Zároveň vám přeji jen to nejlepší do nového roku a hlavně hodně zdraví, které je pro nás všechny nutností! Nezapomeňte myslet nejen na svoje zdraví a krásně vypadající tělo, ale i na zdraví vaší mysli. Zastavte se v novém roce, odpočiňte si, dejte si něco dobrého, i když ne třeba zrovna zdravého k jídlu. Mějte se rádi a mějte rádi i vaše blízké, protože láska je silnější než smrt. ♥


49 komentářů:

  1. Ahoj, já používám Labelo a na Vánoce jsem dostala právě Cherry Me, jsem na něj zvědavá!
    lenka_jas@centrum.cz
    Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A samozřejmě přeji všechno nejlepší do Nového roku!

      Vymazat
  2. Jéé, baby lips:-)
    Ráda bych vyzkoušela nějaký tonovací...zatím jsem měla jen hydratační...a byl moc fajn.
    Teď používám balzám od Bione- s výtažkem z konopí a klasický jelení lůj-na noc...na zimu je to extra "mastňák"...na suché rty je bezva....dá je přes noc do latě:-)
    Přeji veselého Silvestra a pohodový rok 2015:-)
    mishaoriflame@post.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Používám spoustu balzámů, nejčastěji Labelo a Astrid. Suché rty mám v zimě pořád, takže to je pro mě povinná výbava.
    horakova222@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  4. Používám nejčastěji klasický jelení lůj (:D) a pak mám jeden tento od Maybelline, super ;)
    maruskae@email.cz
    Vše nejlepší do nového roku! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ja používam Crazy Rumors Orange Juice a som s ním veľmi spokojná. Vonia po pomarančom, pery síce nezafarbí, ale ich krásne hydratuje a vyživuje. :)
    lenka.durcekova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  6. Používám takové ty kelímky od Avon a Oriflame :D mám jich teď asi 8, takže se patlám ostošest :D
    be-myself-zo@seznam.cz
    Vše nejlepší do nového roku :))

    OdpovědětVymazat
  7. Já používám různé :) v každé kabelce mám minimálně jeden a taky různě po kapsách :) ale nejvíc používám klasický balzámek s medem z lékárny :)
    celzy@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj:) Moc pěkný článek, alespoň jsem se něco dozvěděla:) K Vánocům jsem dostala ten broskvový, který je sice super, ale více jsem si přála ten Cherry Me, který si musím koupit. Jinak používám jelení loje od Balei, které mají různé krásné příchutě.
    anezka.sedlackova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. já mám fialový babylips a jsem moooc spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  10. Nejradši mám balzám Sensitive od Baley. V Dm stojí okolo 30 Kč a používám ho už léta, ale Baby Lips by mohl být příjemnou barevnou změnou :)
    blueberrypink@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Používám Hydrate od Babylips, ale už mi dochází. Uvažuji o tom, že si pořídím Carmex :)
    asmallmiracleCZ@seznam.cz
    .. a small miracle CZ

    OdpovědětVymazat
  12. mám vyzkoušený jen jeden:) dostala jsem ho od kamarádky k vánocům:) je bezbarvý,což mě docela mrzelo,protože mám ráda barevné rtíky:) pokračuj dál hlavně v receptech:)

    terinkav.7@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  13. http://www.dm-drogeriemarkt.cz/cz_homepage/baby/nove_produkty/367120/pkv-balzam-na-rty.html
    philosoraptorka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  14. Balzámy na rty mám strašně ráda. Mám jich vždycky strašně moc, takže kamkoliv sáhnu, tak nějaký mám... A většinou jsou všechny naprosto neutrální... Kvůli množství i neutralitě používám nejraději jelenní lůj od Reginy, takový ten v tom obrovským balení. Sice je zde hlavní sožkou adeps bovis, což mi připadalo ze začátku hodně nechutný, ale po čase jsem si ho neuvěřitelně oblíbila - mám pocit, že opravdu hloubkově hydratuje, a že jen tak nepomaže rty.
    michaela.cahova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  15. používám balzámy s vysokým UV faktorem a momentálně mám na zkoušku čokoládový od avonu :))

    Jannushka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Já používám baleu a teď mi k Vánocům vyrobila vlastní balzám na rty moje kamarádka, který si teda nemůžu vynachválit :-)
    anna.vagnerova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  17. Ja používam balzam od Oriflame (momentálne kokosový) alebo tónovací od Avonu. Na tie nedám dopustiť, sú skvelé. A tiež sa mi veľmi páčia špeciálne edície od Baley z Dmka, krásne voňajú a mne vyhovujú, rozhodne po nich nemám popraskané pery.

    Všetko dobré do Nového roku želám!
    jaroslava.kockova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj :)
    Ja som už dlhšiu dobu verná balzamom od Labela a teraz mám doma aj veľké množstvo hojivých zázrakov od Oriflamu, s ktorými som nadmieru spokojná :)
    miska.cellarova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  19. Já mám teď Balea Swirled Kisses (banán a jahoda) - voní úžasně a to i příteli, koupil mi k Vánocům další :D :)
    katezar@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  20. Já používám takový no name (neznačkový) balzám na rty, který ale krásně voní po třešních, takže ho mám moc ráda. Dostala jsem ho tuším zdarma k nějakému nákupu, ale už mi začíná docházet, šetřím si ho jak můžu, protože ta vůně mi je moc příjemná a myslím, že už ho nikde neseženu, takže bych se měla rozhlédnout po nějakém nástupci... děkuji za tip ;-)

    Email: Minion2@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj :) Nedávno mi došel obyčejný třešňový lůj Cien, tak jsem si přála na Vánoce nějaký nový. Na mysli jsem měla Wonder z Oriflame nebo právě Baby Lips od Maybelline (aby byl třpytivý a/nebo voňavý), ale dostala jsem klasický Labello - zklamaná ale moc nejsem, svoji funkci bude plnit jistě i ten ;)
    A jinak přeji příjemný konec prázdnin a šťastný (nejen) vstup do nového roku!! :))
    xo-domissek-xo@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  22. Ahoj, balzámů používám několik - mám je různě po kabelkách nebo doma v koupelně a v pokoji :). Zrovna baby lips mám taky, ale ten růžový, jinak mám od Oriflame, od Labella, pak nějaký mentolový a jeden bio :).
    Hodně štěstí, zdraví a radosti v Novém roce :).

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj, já mám doma zatím dva baby lips cherry me a pink punch (oba jsou skvělí) ale nejčastěji používám pink punch je opravdu skvělí a krásně voní.
    maruskaparezova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  24. Nejradši mám Labella (hlavně ten klasický modrý a pak Pearly shine) :))
    vondryskoval@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  25. Já nejčastěji používám balzámy Balea. Jsou levné, na rtech příjemné a hezky hydratují, sice to nevydržím moc dlouho, ale za tu cenu jsou perfektní! :)
    Email - lucie.kohoutova16@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  26. AHoj, používám Baby lips i Labelo :) spokojenost velká.
    fitmaddie24@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  27. ahoj :)
    ja používam straaašne veľa balzamov (balzamy sú moja úchylka ) :D ale najradšej hojivý zázrak od oriflame alebo labello kamilkový .)
    micka185@azet.sk

    OdpovědětVymazat
  28. Ahoj:) Balzám na rty skoro nedám z ruky, rty si mažu neustále. Mívám je hodně vysušené, proto nejčastěji používám balzámy na bázi čisté kosmetické vazelíny, nejraději mám Vaseline - Lip Therapy Aloe Vera nebo Chocolate, ale docela špatně se shání. A občas je prostřídám s obyčejnými tyčinkovými od Balea, zrovna teď mám limitku Jablko a skořice, na zimu je fajn :)
    Eweey@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  29. Čauký :) Ja používam taký ten biely hydratačný Babylips, v žlotom balení. Vonia naozaj krásne a je v ňom naozaj veľa, takže dlho vydrží.
    Adwardd@gmail.com
    A máš chybu v článku : ukončenie giveaway :) 6. 12. 2014

    OdpovědětVymazat
  30. Já mám nejradši balzámy z Avonu,ale tyhle mě hodně lákají :)
    kajush.01@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  31. nejcasteji balzamy z Oriflame, jinak melounovy balzam tonovaci od miss sporty, ale ten mam vetsinou chut i jist :))
    emmamarrinka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  32. Zdravím v novém roce!!!
    Momentálně používám balzám od Neutrogeny. Renča
    renca.tomca@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  33. Já používám balzámy Balea z DM, miluju jejich vůni!!

    karoli.janikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  34. Používám nějaké staré od Yes Rocher.Časem ale uvažuji o zakoupení Carmexu.
    theia.gab@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  35. Tobě přeju taky jen to nejlepší do nového roku:)
    Balzámy docela střídám,už sem jich vyzkoušela hodně. Momentálně používám od Neutrogeny.
    kristyyynka96@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  36. Pouzivam vonave blzamy z Avonu. :-)
    kostkova.pavla@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  37. Já většinou používám balzámy od Astrid,Labela nebo Essence, Baby lips jsem ještě nevyzkoušela, ale vypadají super :)
    anet.bartosova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  38. Já používám Labelo Hydrate:)
    n.kej@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  39. Momentálně Alverde :-)
    trochtova.veronika@email.cz

    OdpovědětVymazat
  40. Používám Labello
    daniela.ta@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  41. Ahoj, balzámy hodně střídám, rty mám neustále vysušení takže ve škole mám jeden pro dlouhé hodiny v penále :D momentálně nejvíce používám od Dermacolu. Ale na Babylips se taky chystám :)
    de.urbanova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  42. Z balzámů na rty používám hlavně od Labela a nebo zázračná vajíčka z Orifflame, ty jsou opravdu zázračný. Baby Lips jsem ještě nezkusila a stále mě to láká! :-)
    danuuvel@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  43. Ahoj, ja pouzivam modry Hydrate BL a jsem s nim moc spokojena, nejradsi bych vyzkousela Cherry me, jitkakytkajitka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  44. Ahojky, nejčastěji používám zázračný kelímek z Oriflamu nebo balzám na rty s acaí a granátovým jablkem od stejné značky :) Balzámy Babylips vypadají úžasně, určitě bych je chtěla do budoucna vyzkoušet! :D
    anna.kucharikova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  45. Zdravím :-) Já nejčastěji používám, co je po ruce, ale protože mám opravdu velkou spotřebu, je většina mých darovaná :-) Ale nejraději jsem asi měla ten s měsíčkem z lékárny :-)
    naty22@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  46. Že bych se také zapojila? Zbývá mi ještě pár hodin k dobru :-)
    Jinak já na balzámy sama docela dám, mám jich hned několik:
    - Neutrogena Intense repair, který si šetřím do nejhoršího počasí a na hory, protože byl trochu dražší (lehce přes 100 korun). Nedám na něj ale dopustit, nemá sice klasickou tuhou formu ale je to spíš takový krémík, nicméně stejně je výborný.
    - pak mám několik od Labello, které se mi válí různě po kapsách a kabelkách, mám několik příchutí a nejraději mám asi třešňovou :)
    - a nakonec mám jeden od Lush, který je v krabičce a nanáší se prsty, což mi trochu vadí. Jinak je ale fajn, navíc jsem ho dostala jako dárek a jak se říká, darovanému koni na zuby nekoukej :D
    Závěrem ještě můj e-mail: p.stenzelova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  47. Ahoj, já nejvíce používám balzámy Hurray, mám skořicový a mentolový a jsou skvělé. A také mám ráda ten klasický placentový z lékárny:)

    vav.ran@seznam.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš komentář. :-)