neděle 2. listopadu 2014

* Výherkyně giveaway + dárek

 

Pěkné nedělní odpoledne! Dnes tady mám jen velmi stručný příspěvek s vyhlášením vítězky naší giveaway o sportovní diář v dámském provedení. Účast byla hojná a váš zájem o diář velký. Proto snad nepotěším jen výherkyni, ale také ostatní, kterým se diář líbil, protože mám pro vás malé překvápko. :)) Všem, kteří jste se do soutěže zapojili, děkuji, a nevěšte hlavu, pokud se na vás štěstí tentokrát neusmálo. Do Vánoc určitě ještě nějakou soutěže stihneme. :))


A teď už k vyhlášení. Sportovní diář získává Káťa, které jsem již napsala e-mail.



Pro vás ostatní, kteří zvažujete koupi tohoto diáře, mám malé překvapení. Pokud si sport diary objednáte v termínu od 3.11. do 9.11., bude vám poskytnuta 8% sleva. To znamená, že diář vás vyjde na 225 Kč + doprava (sleva vám bude odečtena od té původní). Stačí v objednávce do poznámky zadat heslo: fitkriss. Nezapomeňte na něj, protože jinak by vám byla účtována plná cena. Tak snad této akce využijete. :)) Objednávat můžete na této stránce.

Mějte krásný zbytek víkendu!

5 komentářů:

  1. Jéé, ani nevíš, jakou mám radost! :) Tu soutěž jsi sem dávala v den, kdy jsem měla narozeniny, tak to mám ještě k narozkám :D Děkuju! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Gratuluji
    Urcite si ho objednam, divala jsem se na nej a myslim si ze je uzasny.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš komentář. :-)