sobota 28. června 2014

* Vyzkoušeno


Dnes tu máme takový mišmaš všeho, co jsem v poslední době ochutnala. Trošku se toho naskládalo, tak si myslím, že si tyto produkty zaslouží mé hodnocení, i když převážně to byly velmi kladné a příjemné ochutnávky. :)) Budu ráda, když se v komentářích zase pochlubíte vy mně s tím, co jste v poslední době vyzkoušeli vám, a jak vám chutnalo. :))

Reflex Native Whey
Tento protein jsem si koupila zhruba před čtvrt rokem. Musím říct, že když jsem si k němu prvně čichla, byla jsem velmi zklamaná. Žádný příjemný vanilkový závan se z kýble nelinul. A o prvním ochutnání ani nemluvím. Byla jsem zklamaná ještě více. Naštěstí jsem vzala rozum do hrsti a dala proteinu druhou šanci. Až po několika drincích jsem pochopila, že protein pro mě nemá být nějakou sladkou odměnou, něčím, na čem si budu pochutnávat, ale má hlavně plnit svou funkci. Zároveň jsem stále myslela na to, že pro své tělo chci jen to nejlepší, což tento protein rozhodně splňuje. Jedná se o zcela přírodní produkt, žádná umělá sladidla, žádná dochucovadla, žádné chemické přídavky apod. Postupem času jsem si na jeho nevýraznou chuť zvykla a dokonce si ji i zamilovala. Při ochutnávání jiných proteinů jsem se pak jen šklebila, jak vůbec někdo může tu přeslazenou břečku pít. :)) Takže se toho nebojte a určitě mu dejte šanci. Neslibuji žádnou lahodnou chuť vanilky, jahody či jiné bezva příchutě, ve které se Reflex Native Whey protein prodává, ale zato vám slibuji dokonalý produkt bez zbytečných přídavků navíc. :)) A abych vás vyvedla z omylu, hodně lidí si stěžuje na to, jak je Reflex drahou značkou, ale já jej objednávala z eshopu kulturistika.com, kde mě tehdy vyšel 2,27 kg kyblík na 1390 Kč. Pokud si jej budete chtít objednat, můžete administrátory tohoto eshopu poprosit o zařazení do cenové skupiny B (je to zdarma a bez jakýchkoliv závazků), díky které budete mít výhodnější slevy na veškeré produkty. :))




Guggulsterone
Tak tento produkt mám z eshopu Fitnessprotebe.cz a jedná se o spalovač tuku. Proč jsem sáhla zrovna po tomto? Guggulsterony totiž podporují optimální činnost štítné žlázy, se kterou se mimo jiné léčím. Zároveň napomáhají zrychlení metabolismu, což nikdy není na škodu, že. Guggulsterony jsou zároveň výjimečné kvůli tomu, že oproti kofeinu, synefrinu či jiným látkám nepůsobí prostřednictvím naší centrální nervové soustavy, tzn. že bychom se měli vyhnout nežádoucím vedlejším účinkům jako nevolnost apod. Sama jsem vůči jakýmkoliv spalovačům velmi skeptická, ale Guggulsterone mě přesvědčil o opaku. Evidentně funguje a evidentě funguje dobře a správně. :)) Nechci dělat předčasné závěry, ale vzhledem k tomu, že se jedná o přírodní a zdraví zcela nezávadný produkt, určitě stojí za vyzkoušení.

Gorilla Raw Protein
Při ochutnávání nových proteinů mám vždycky trošku strach z toho, jaká přeslazená břečka to zase bude. Během té doby, co jsem začala používat již výše zmiňovaný protein, který je chuťově poměrně nevýrazný až planý, mi všechny již dříve používané proteiny přijdou děsně sladké. V případě Gorilla Raw proteinu to však bylo velmi milé překvapení. Testovala jsem příchuť vanilka a čokoláda a ani jedna z nich mi absolutně nevadila. Chuť byla velmi jemná, rozpustnost skvělá a stravitelnost bez problémů. Navíc vanilkový protein mi připomínal pudink. Mňam. :)) Je nutné zdůraznit, že proteiny neobsahují žádná umělá sladidla, což je znát hned na první ochutnání. A za to má ode mě palec nahoru!

Gorilla Burnout Fuel
Protože nejsem lakomec, čas od času se rozhodnu přenechat testování také na svých rodinných příslušnících, aby jen smutně nekoukali, jak se tu láduju všemi těmi dobrotami. A tento produkt opět v příchutích vanilka a čokoláda měl také úspěch. Využít jej můžete jako plnohodnotnou náhradu jídla nebo třeba jako základ pro vaši ovesnou kaši. Gorilla Burnout Fuel je totiž taková instantní kaše doplněná o bílkoviny, takže by měla dokonale zasytit. A opět se nemusíte bát žádného přeslazeného blivajzu, jsou zde čistě přírodní sladidla. Ocenit byste mohli také přídavek chlorelly a zeleného čaje. :)) 





Bio kokosový olej od nu3tion
Netajím se rozhodně tím, že kokosovému oleji velmi holduji. Ta vůně, která se line při vaření s ním, je prostě slast.  ♥ Jsem milovnicí čehokoliv kokosového, takže ani toto nebyl přešlap vedle. Trošku mě mrzelo, že tento olej není tolik aromatický ve srovnání s těmi, které jsem doposud vyzkoušela, ale na druhou stranu to může některým lidem naopak vyhovovat, protože kokosová vůně není každému zrovna po chuti. Mimo to je kokosový olej prostě zázrak a rozhodně patří do vyváženého jídelníčku. Proč? O tom si můžete přečíst zde a již brzy také v recenzi, kterou budu psát na knihu o tomto krásném zázraku. :)) Navíc tento kokosový olej nese označení bio, což svědčí o jeho kvalitě.

Mandlové máslo od nu3tion
Oříšková másla jdou poslední dobou hodně na dračku, ostatně není se čemu divit, když je to výborný zdroj zdravých tuků. Já ochutnala pouze to profláklé arašídové, a proto byl čas na změnu. Od firmy nu3tion jsem vyzkoušela mandlové a musím říct, že je to hned jiné kafe. Mandle zbožňuji a jím je prakticky denně, takže chuť mi naprosto vyhovovala. A pokud jej přidáte do nějaké té snídaňové kaše či jiného pokrmu, určitě si jej příjemně zpestříte. A pro likvidátory oříškových másel, u kterých tyto dobroty mizí rychlostí blesku, mám dobrou zprávu - vzhledem k tomu, že je toto mandlové máslo tekuté, opravdu se hůř jí jen tak na lžičku, takže vám i dlouho vydrží. :)) A ze složení nemusíte mít vůbec žádné obavy, protože je vyrobeno jen a pouze z mandlí
PS: Za velké pozitivum firmy nu3tion považuji fakt, že objednávat můžete jak z českých stránek, tak ze slovenských.





Sušené dobrůtky
Tyto specialitky jsou z eshopu Sušené-maso.cz, kde najdete opravdu bohatou nabídku různých sušených mas, ryb a mořských plodů. Já vyzkoušela hned několik produktů, a to sušené maso Beef Jerky Classic, Original Beef Biltong, Teriyaki Beef Jerky, Pork Jerky Classic, pražené krevety s chilli, uzené kalmarové jerky a Chorizo. Musím se přiznat, že když jsem si četla etikety těch záhadných mořských mňamek, měla jsem z toho respekt. Bála jsem se jejich chuti, ale nakonec jsem byla velmi mile překvapená. U sušeného masa mě oslovilo zejména to, že není téměř vůbec slané, což mi maximálně vyhovuje. Jeho chuť je dost přírodní, takže snad nikoho ani nemůže urazit. A Chorizo, to byl panečku zážitek. Odjakživa jsem byla ujetá na podobné dobrůtky, takže jsem rozhodně nepohrdla. :)) Pokud tedy zvažujete koupi nějaké té sušené lahůdky, určitě neváhejte, stojí to za vyzkoušení. Uznávám, že to není nejlevnější záležitost, ale vyzkoušet se má všechno. :))


Jaké produkty jste v poslední době vyzkoušeli vy?

8 komentářů:

  1. ten vanilkový protein jsme si s přítelem taky koupili a já ho do sebe tlačila hooodně násilím, míchala jsem ho se vším možným, abych ho spotřebovala :D teď mám PhD čokoládu a jsem šťastná :D

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem proteiny už před dobou vysadila úplně a můžu říct, že mi to vůbec nechybí. Nicméně dkybych někdy objednávala, tak děkuju za tip..sice jsem měla ráda ty "přeslazené" ale jak říkáš... je lepší dát tělu to nej, než sladkost s polovičním účinkem.

    OdpovědětVymazat
  3. už hodně dlouho váhám nad koupí mandlového másla..strašně mě zajímá, jestli předčí klasiku, arašídové..:)

    OdpovědětVymazat
  4. Já když už taky piju protein, tak pro jeho účinky, ne proto aby mi nahrazoval nějakou chut jídla jako je např. banán atd.Ten Guggulsterone je zajímavý, vždycky jsem ráda když objevím něco nového ze suplementů, je to strašně zajímavé i když se k vyzkoušení nikdy nedokopu :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ještě k tomu kokosáku, když chceš aby měl aroma a chut po kokosu, tak musíš kupovat panenský ;)

      Vymazat
  5. To mandlové máslo bych chtěla vyzkoušet ! :-) á jsem si teď nedávno koupila jáhlové pukance, které jsem ještě nevyzkoušela a taky pomazánku z těch sušenek Lotus a je to láska na první ochutnání ! :-D

    OdpovědětVymazat
  6. Já si teď pochutnávám na arašídovém másle od my protein a chystám se na kešu♥

    OdpovědětVymazat
  7. Hlavne teda na to maslo se podovam blize :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš komentář. :-)