pondělí 5. května 2014

* Májová soutěž


Máme tady nový měsíc a s ním přichází nová soutěž pro vás všechny, kdo máte soutěživého ducha. :)) Velké pozitivum a snad i potěšující zpráva pro všechny, kteří se rozhodnou zapojit je to, že vítězové budou hned 3, a proto je šance na výhru přeci jen vyšší oproti předešlým soutěžím. Máte radost? :)) Jakým způsobem se bude soutěžit, co můžete vyhrát a další podrobnosti čtěte v dnešním článku!

Je tomu již nějaký ten pátek, kdy jsem si dovolila oslovit paní Hanku s nabídkou spolupráce. Mám ráda kvalitní, poctivé a s láskou vyráběné produkty. A právě takové jsou Marmelády s příběhem, jejichž výrobu má na svědomí právě paní Hanka z Prahy. Je provozovatelkou první a jediné marmeládovny v Praze. Spousta z vás si možná řekne, že marmelády nemusíte kupovat, když si je lze snadno vyrobit doma, nicméně věřte, že je mezi námi velikánská spousta těch, kteří si marmeládu raději koupí, než aby se s ní doma patlali. A pokud už si nějaký takový produkt chceme koupit, měl by být co nejkvalitnější.

Paní Hanka má ve své nabídce domácí, ručně vyráběné džemy, marmelády, pesta, nakládané sýry a další dobrůtky. Je nutno zdůraznit, že všechny tyto produkty jsou bez chemických konzervantů a umělých aromat. Marmelády, džemy, sirupy a ostatní produkty jsou vždy vyráběny z provtřídního ovoce, které díky své kvalitě garantují úžasnou chuť. Marmelády a džemy obsahují převážně 70 % ovoce a slazeny jsou cukrem či medem. V případě potřeby je při výrobě používán přírodní pektin a citronová šťáva.
Jak říká paní Hanka: "Mojí zásadou jsou vždy perfektně čerstvé, kvalitní suroviny, pokud možno sezónní a vypěstované u místních prověřených farmářů. Proto jsou některé série omezeny množstvím."

Sama jsem měla možnost ochutnat marmelády a džemy od paní Hanky a nutno říct, že rozdíl oproti těm kupovaným, u kterých máte mnohdy pocit, že snad ovoce ani neviděly, je to prostě chuťový zážitek. A ještě více se mi kvalita těchto výrobků potvrdila tím, když je jedl i můj taťka, který běžně marmelády, džemy a podobné mňamky nemusí. Byl nadšen stejně jako zbytek rodiny. A to je pro mě důkazem toho, že má-li sáhnout člověk po opravdu kvalitní marmeládě/džemu, sáhne po Marmeládách s příběhem. :))
Mimo to se mi líbí, že v nabídce najdete nevšední kombinace chutí jako např. kiwi-ananas-zázvor, ostružina-vanilka, banán-grep-rum a další. A věřte mi, že takové příchutě snad v klasických obchodech ani nemáte šanci najít. :))




Jistě chápete, že úvod článku nebyl tak úplně bezvýznamný a já se vás jím nesnažila jen napínat. Abyste to chápali správně, paní Hanka mi do soutěže pro vás věnovala 6 džemíků, takže si myslím, že je vhodné, abyste věděli, o co vlastně budete soutěžit. :))

Druhým sponzorským darem jsou vegan/vegetarian/vitarian ručně vyráběné tyčinky od slečny Markéty, o nichž jsem vám psala již v tomto článku. Abych vám je ovšem ještě jednou připomněla, tak jen kratičká zmínka o těchto produktech. Jedná se o tyčinky, které jsou vyráběny bez tepelné úpravy, chemických konzervantů a barviv. Jde o tzv. raw produkty, které jsou zpracovávány do 42°C, díky čemuž si zachovají potřebné enzymy, životodárnou sílu a většinu výživných látek. Slečna Markéta nabízí tyčinky v následujících příchutích: fíková, meruňková, lískočokoládová, jablečná, kakaová a další.




A nyní již k samotné soutěži...

1. Soutěž bude probíhat od pondělí 5. 5. 2014 do pondělí 12. 5. 2014. V následujících dnech po skončení soutěže budou vylosováni 3 výherci, kteří obdrží balíček (ten bude obsahovat 2x džem, 5x tyčinka). Výherce budu kontaktovat e-mailem, na který musí odpovědět do týdne, jinak losuji náhradního výherce.
2. Zapojit se mohou čtenáři z ČR a SR.
3. Do soutěže se přihlásíte prostřednictvím formuláře níže buď přes e-mail nebo Facebook profil. Ve formuláři jsou pouze dvě povinné položky, a to vstup do soutěže a soutěžní otázka, na kterou musíte odpovědět správně, abyste mohli být zařazeni do soutěže. Nápovědu k otázce najdete na oficiálních stránkách Marmelády s příběhem. Další položky jsou již nepovinné ("Líbí se mi" na FB stránkách). Pokud budete chtít navýšit svou šanci na výhru, můžete se každý den vrátit a  získat bonusový bod kliknutím na vstup do soutěže.
4. Každý se může do soutěže zapojit pouze 1x!

PS: Každý výherce obdrží balíček, ve kterém najde 5 tyčinek (příchuť meruňková, lískooříšková, kakaová, jablečný štrůdl a kokoman) a 2 džemy (příchutě budou náhodně vybrány - pravděpodobně bude kombinace 1x světlý, 1x tmavý džem).

a Rafflecopter giveaway
Přeji všem účastníkům hodně štěstí! :))

11 komentářů:

  1. Super soutěž :-)
    Jo jo, domácí mamelády jsou nejlepší :-) V životě jsem v obchodě nekupovala - teda až teď jednu, co jsem v Cardiffu, když jsem potřebovala na pečení. Jinak doma máme vždycky naše, ještě z domácího ovoce, tak se mi to líbí nejvíc :-) Dokonce jsem se jako malá strašně divila, když jsem zjistila, že se dá marmeláda koupit v obchodě :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Wow, bomba soutěž !
    Marmeládovou stránku jsem už koumala, poté co si ji Kriss sdílela a je to úžasné !
    O tyčinkáh slyším poprvé, ale nadchly mě hrozně moc ! :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to musím zkusit! Super soutěž

    OdpovědětVymazat
  4. Můj táta miluje marmelády, ale je neochotný si připlatit za kvalitu. Moje máma ale v létě vyrábí marmelády z domácího ovoce a ty jsou fajn. Já tedy marmelády nemusím, ne mě je to děsně sladké :) Ty tyčinky vypadají zajímavě.

    OdpovědětVymazat
  5. No bájo, musím se zapojit ;) Ty tyčinky vypadají luxusněě ♥

    OdpovědětVymazat
  6. Jůů, mňam :)vypadají božsky přímo, vyzkouším štěstí :)

    OdpovědětVymazat
  7. Na tyhle marmelády jsem se dívala už dřív a tak to vyzkouším :-)

    OdpovědětVymazat
  8. už jsem tyhle marmelády ochutnala a jsou opravdu bezkonkurenční =D teď je na čase ochutnat ty raw tyčinky

    OdpovědětVymazat
  9. Tak takhle soutěž se mi líbí moc! :) Určitě se zúčastním!:))

    OdpovědětVymazat
  10. domácí marmelády jsou nejlepší:) pokud si je člověk nevyrábí doma (nebo celkově u některých potravin nemá možnost), určitě je nejlepší podpořit české výrobky od menších dodavatelů, než nakupovat v supermarketech a opatrně číst složení u každého výrobku

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš komentář. :-)