čtvrtek 24. října 2013

* Halloweenská giveaway - UKONČENO

 

Abych pravdu řekla, tato giveaway má s Halloweenem pramálo společného. Vlastně vůbec nic. Jenže jsem si vzpomněla, že tento anglosaský svátek se blíží, tak proč naši soutěž nepojmout trochu tematicky vzhledem k nadcházejícímu období? Přiznám se, že Halloween jsem nikdy neslavila (vlastně jsem ani nikdy neměla důvod, že), nicméně vždy jsem se k jeho "oslavám" (nebo alespoň něčemu, co oslavy připomínalo) připletla ve škole, kde byl pořádán tradiční halloweenský den (holt u nás na jazykovce se to tak prostě dělalo). Dost řečí, zkrátka mám pro vás malé překvapení v podobě halloweenské giveaway, tak ať se líbí. :))

O co budeme hrát? Do naší soutěže věnoval dárek knižní supermarket Arara.cz, a tím dárkem je na internetu často zmiňovaná a zároveň velmi vychvalovaná kniha naší oblíbenkyně Jillian Michaels - Ovládněte svůj metabolismus. Hned v úvodu bych ráda podotkla, že knihu jsem již v rukou držela, několik stránek i přečetla, a jednoduše byla nadšená. Ta ženská vážně ví, o čem píše. Navnadila jsem vás už v jednom z článků, kde o knize padla zmínka (mimochodem se stále drží mezi nejčtenějšími články zde vůbec). Takže pokud máte rádi Jill, pokud rádi čtete, pokud vás zajímá váš metabolismus, nebo pokud prostě jen chcete zkusit své štěstí, zapojte se do halloweenské giveaway.
kliknutím na obrázek přejdete na oficicální stránky firmy

Do soutěže se můžete přihlašovat již od dnešního dne až do 31.10.2013 (do 20:00 hod.), kdy naši soutěž ukončím a následně vyhlásím vítěze, který od firmy Arara.cz obdrží balíček s výhrou. Na zapojení se do soutěže tedy máte včetně dneška krásných 8 dní. Zúčastnit se mohou jak čtenáři z ČR, tak také ze Slovenska.

Teď určitě čekáte, jaké šílené podmínky si pro vás připravím. Potěším vás, nebudete muset hledat žádnou odpověď na mou záludnou otázku, nebudete mi muset ani nic zasílat na e-mail, dokonce po vás nebudu chtít žádnou esej. Prostě a jednoduše se mi do komentářů vyjádřete k těmto třem bodům, čímž se zařadíte mezi soutěžící. Vítěz bude vylosován prostřednictvím programu Random.org, vaše odpovědi nijak hodnotit nebudu. :))

1. Slavíte nějaký způsobem Halloween?
2. Vyzkoušeli jste některý z cvičebních programů Jill? Pokud ano, který se vám líbil nejvíce?
3. Připište svůj e-mail.

Jste fanoušky Jillian? Její DVD i knihy si můžete zakoupit přímo u firmy Arara.cz. Na sortiment se dostanete prostřednictvím tohoto odkazu

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Edit: 31.10.2013

Vítězkou se stává slečna *Nikolká*.

Všem zúčastněným děkuji a nebojte, blíží se Vánoce, takže se zde nějaká další soutěž jistě objeví!
Kriss

74 komentářů:

  1. Bezva :)

    1) Halloween neslavím. ;)
    2) Jill jsem vyzkoušela. Nejvíc mě bavil 1. level 30 Day Shred. ;) druhý je příšerný a na další cvíča jsem se zatím nedostala.
    3) andreatomanova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  2. 1) Halloween nijak neslavím.
    2) Vyzkoušela jsem 30 Day Shred, Killer Abs a 6 Week 6 Packs. Přiznám se, že jsem ani jeden z nich nedocvičila. Asi po 5 dnech mě to přestalo bavit a potřebovala jsem nějakou změnu :D
    3) Mi.Mlc@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Jééé super na knížku čtu samé ohlasy a Jill miluju, je to krásná ženská, postavičku tak akorát, nechala bych se do The biggest looser zavřít hned ! :D

    1) na Halloween si vydlabu dýni jako lucernu na balkón :)
    2) od Jillian jsem odcvičila celý program Body revolution, zkusila six week six pack,kickbox a taky naposledy jógu :) s ní mě baví všechno ! :)
    3) danpirko@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  4. 1) Halloween neslavím, i když teď když jsem ve Walesu je už od září Halloweenu všude kolem plno :-D
    2) Od Jill jsem odcvičila 30 day shred, ripped in 30, teď kombinuju body revolution a 6 weeks six-pack. Těžko říct, co se mi líbí nejvíc, všechny workouty jsou super. Možná poslední levely ripped in 30
    3) lenka@sumbal.cz

    OdpovědětVymazat
  5. 1) Halloween jsem nikdy neslavila, ale teď už druhým rokem studuji nejlepší obor na fakultě (haha :D) a naše katedra pořádá Halloweenské večírky, takže letos podruhé slavit budu.:)
    2) Od Jill jsem toho zkusila hodně, nejvíc mě baví jednotlivé workouty z Body revolution, zařazuji je pravidelně
    3) tracytom@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  6. 1. Halloween neslavím, u nás jsou to klasicky dušičky. :-D
    2. Zkoušela, bohužel mě to nějak extra nebavilo, takže jsem si dala opět svoje.
    3. katkahostalkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  7. 1. Neslavím. Ačkoliv poslední dva roky se ho vlastně účastním, jelikož naše mladá a iniciativní generace anglických profesorek vymyslela, že se bude konat u nás na škole pravá anglická Halloweenská noc. Budou tu plnit různé úkoly, budou v převlecích a tak. a SAMOZŘEJMĚ koho jiného by neoslovili na halloweenský taneček než mě .D Ještě nemám nic vymyšlené, ale je na to celý víkend, to dám.. :D
    Takže tak :)
    2. 30 day shred vděčím za počátky mého cvičení a 6 week 6 pack nebo killer abs patří k mým nejoblíbenějším od Jill :)
    3. fitfoodmanic@klikni.cz

    OdpovědětVymazat
  8. 1) Halloween jsem nikdy neslavila, ale moc se mi líbí zvyk vydlabávání dýně, určitě to někdy vyzkouším :-)
    2) Jillian je prostě super, ví, co dělá a ví, o čem mluví, prošla i vlastním obdobím obezity a to, jak se s tím poprala a dokázala světu, že to jde, je úctyhodné. Odcvičila jsem s ní 30 Day Shred, Body Revolution, Killer Abs, Killer Buns and Thighs. Nejraději mám BR, jelikož je to jako schody - jdete stále nahoru a překonáváte se. Navíc je to taková "davovka", kde cvičí hodně lidí a člověka to strhne :-)
    3) meginka13@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. 1. Halloween neslavím, akorát dušičky :)
    2. Od Jill jsem cvičila 30 Day shred, Ripped in 30, Six week six pack, Yoga meltdown a Banish fat, boost metabolism. Nejradši mám poslední dva :)
    3. daniela111@volny.cz

    OdpovědětVymazat
  10. 1. Neslavim :-)
    2. Ano cvičila jsem 30 day shred, six week 6 pack, ripped in 30
    3. alenka44@email.cz

    OdpovědětVymazat
  11. 1. Halloween neslavím... asi jako Valentýn - nejsou to české svátky a u nás se objevily jen a pouze kvůli obchodníkům, kteří zavětřili další příležitost, jak z lidí vymámit více peněz. Místo Valentýna s přítelem slavíme první máj a na Dušičky zajdu na hřbitov a nepotřebuju trapné nečeské svátky. Uff, to jsem se rozohnila :D
    2. S Jill jsem vyzkoušela vždy alespoň jeden z levelů každého programu a nejvíce mi k srdci přirostlo video Banish Fat Boost Metabilism, No More Trouble Zones a druhý level 6Weeku. Jo a taky Yoga Meltdown mě baví, ale přijdu si u toho jako lemra, protože tyhle pomaloučké cviky a výdrž v určité póze mi vůůůbec nejdou :D
    3. bjetka.kotrbova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj Kriss,
    takže...
    1. přiznám se, že Halloween neslavím, a to hlavně proto, že nemám moc ráda takové ty "americké novodobé" svátky, podobně jako moc nehrotím valentýna apod., ale třeba dušičky mi jsou sympatické, to už je takové typické, české :-)

    2. a bohužel ani zde neodpovím moc kladně, protože jsem strašně línej člověk a co mě už vůbec nebaví je cvičit a skákat někde podle někoho/něčeho :D když už,tak si vyjedu na kole nebo na prcházku, ale nikdy nejdu do žádné posilky apod., mám ráda přírodu a harmonii, spíš klidnější "akci" :-)

    3. a můj email: lucie.syslova@seznam.cz

    díky za príma soutěž a krásný den

    OdpovědětVymazat
  13. 1. Slavíte nějaký způsobem Halloween? - Asi to bude znít divně, ale scházíme se s rodinou na hřbitově :D Občas před tím zajdeme do kostela, uděláme tím radost převážně babičce a pak jdeme zapálit svíčky na hrob. Nenásleduje žádná párty s kámošema, prostě den jako každý jiný.
    2. Vyzkoušeli jste některý z cvičebních programů Jill? Pokud ano, který se vám líbil nejvíce? Jojo cvičila jsem 30 day shard ;) Moc mě to bavilo, ale kvůli hubnutí jsem nepokračovala :)
    3. Připište svůj e-mail. nik.nyna@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  14. 1) Halloween ide úplne mimo mňa, je to jeden z tých strašne komerčných sviatkov, ktoré spolu s našou kultúrou nemajú nič spoločné.
    2) S Jill som cvičila jej 30 Days Shred, ale ani som ho nedokončila, druhý level ma už nejak vôbec nebavil.. cvičenie doma proste nie je pre mňa.
    3) jaroslava.kockova@gmail.com

    Ale knižka vypadá sľubne, zaujala ma už z tvojho článku, ktorý si o nej písala :)

    OdpovědětVymazat
  15. 1. Halloween slavím jen v tom, že jsou podle něj pojmenované akce v klubech :D
    2. Ano, zkoušela jsem 30 day Shred a 6 week 6 pack a první jmenovaný se mi líbil víc :)
    3. michaela.cahova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  16. 1. halloween jsem ještě neslavila, ale letos poprvé bych se měla zúčastnit nějaké party. budu si dělat skeleton make-up a bloody nails :)
    2. nejlepší 30 days shred
    3. jamielights@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  17. 1) Moje oslava Halloweenu spočívá v tom že jdu maximálně tak na nějakou párty v tomto stylu na diskotéku:D Ale tento americký svátek se mi líbí, nebylo by špatné ho slavit i u nás:)
    2) Cvičila jsem 30 day shred od Jillian, a nikdy jí nepřestanu být vděčná co to cvičení se mnou udělalo... nastartovalo mi to hubnutí tak, že po půl roce mám 17 kg dole:)
    3) teturova.darina@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  18. 1. Slavíte nějaký způsobem Halloween? neslavím, jen loni jsme se spolužákama pořádali Halloweenskou párty, ale ten Halloween byla spíš záminka k "pártyování" :)
    2. Vyzkoušeli jste některý z cvičebních programů Jill? Pokud ano, který se vám líbil nejvíce?- zkoušela jsem 30 DS a 6 week 6 pack... nejvíc mě bavil 6 week 6 pack a vydržela jsem ho cvičit i dýl než jen těch 6 weeks :)
    3. Připište svůj e-mail. hanysova.t@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  19. 1) Já tyhle nečeský svátky prostě neberu, jsem taková ta tradiční zapšklá "nacionalista" (s rezervou to berte) a svátky jako Valentýn a Halloween či díkuvzání odmítám slavit. Zato "slavím" 1. máje a dušičky:)
    2) Cvičila jsem 30 day shred, banish fat boost metabolism a yoga for the warrior :) A hlasuju za sebe pro 30 day bylo to moje první cvičení, a právě to mě nakoplo, abych něco začala dělat - Jillian a Nikča z Mojetelo :)
    3) Bromova.Kar@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  20. Já Halloween nijak neslavím. Sice mě to láká, ale muselo by to být stejné jako v USA, což tady rozhodně není. Já tedy americké zvyky a vlastně jejich kulturu moc nemusím, ale tohle mě vcelku zaujalo... chodit dům od domu a žebrat sladkosti a když nic nedostanu, provádět trick or treat, hůůů :).
    Já od Jillian cvičila veleslavný 30DS, ale i Killer Buns and Tighs nebo Kickbox Fastfix. Největší díky musím dát právě Shredu, díky němu jsem se k nějakému pohybu vůbec dostala. Nejvíc mě ale baví Killer Buns :).
    hannele.de.la.porcelain@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  21. 1, slavíme to tak, že jsi deme sednout do Irské hospody .. :D
    2, Zkusila jsem klasiku a to 30 days shred.. bohužel jak jsem zvyklá na makání v posilovně, moc mě to nenadchlo a utíkala sem zase do posilovny zvedat váhy ! :D
    3.m.hobzova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  22. 1. Halloween osobně nijak neslavím, jen děti si přinesou ze školy vydlabané dýně, takže je "rozsvěcujeme " v okně- v těchto dnech.
    2. zkusila jsem 30 days shred, ale mám ráda změnu, takže různě kombinuju workouty, ale jsem skoro každý den v tělocvičně a cvičení doma dávám většinou jen o víkendu.
    3. vpeterova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  23. 1. Halloween neslavím, i když bych si moc přála, aby se u nás slavil.
    2. Zkusila jsem všechny její programy a nejvíc musím pochválit Killer Abs, ale jsem spíše pro posilovnu a tak si její dvd nechávám na občasné "dodělání". :D
    3. vercidlo001@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  24. 1. Halloween nijak moc neřeším. Občas vydlabu dýni nebo upeču pumpkin pie :)
    2. Zkoušela jsem 30 days shred a 6week sixpack a bavilo mě to :
    3. wonderlandmaggie@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj tak
    1. Halloween neslavím, jen synovec ve školce mívá dýňovou slavnost, kdy se procházíme večer po zahradě mezi krásně rozsvícenýma dýněma
    2. Od Jill miluju asi vše :D Ale v poslední době jsem si nejvíc oblíbila extreme shed a shred a killer buns and thighs
    3. sinomka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  26. Ahojky,
    1. Halloween neslavím, jen budeme něco vyrábět s dětičkama
    2. Od Jill jsem cvičila 30DS a teď cvičím 6w6p a je to super
    3 janka.hir@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  27. 1) Halloween neslavím vůbec. Akorát jednou jsem si vydlabala dýni. :)
    2) Vyzkoušela jsem celkem už 4 a nejvíce mě bavil program Body Revolution.
    3) lucyvasatova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  28. 1) Halloween sice neslavím, ale ,,dýňová atmosféra" mě vždycky fascinovala :)
    2) Od Jill jsem cvičila 30day Shred, a musím říct, že to neuvěřitelným způsobem opravdu na postavu zabralo :) Potom jsem ještě cvičila Body Revolution, a na to bych byla schopna pět ještě větší chvály :) Jill je šikovná, jediné, co mi při cvičení je, když se něco neustále opakuje, což Jill aplikuje...
    3) nikola@ktknet.cz
    Hezký den:)

    OdpovědětVymazat
  29. 1) ne, neslavím, jsem celkem proti tomu, protože je to americký svátek... nevím co se všichni plaší s Amerikou, Santa Clausem, Halloweenem nebo Svatým Valentýnem, vždyť místo toho máme Ježíška, dušičky a 1. Máj. Žiju v Česku, tak nevím, proč bych měla slavit americký svátek ;) Ale přiznám, že bych někdy chtěla zažít tu atmosféru v Americe, dlabání dýní, masky, trick or treat, ale ne tady u nás
    2) ne, bohužel nezkusila, ale třeba to ještě napravím :)
    3) petracar@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  30. 1. Halloween neslavím. Sice se mi líbí vydlabené dýně a v nich svíčky a vůbec ta výzdoba, ale nějak si to nedovedu představit u sebe doma :-)
    2. Cvičebních programů od Jill jsem vyzkoušela několik. Nejradši mám od ní Yoga Meltdown :-)
    3. Připište svůj e-mail. Lenina.Matvijova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  31. 1. Slavíte nějaký způsobem Halloween?
    2. Vyzkoušeli jste některý z cvičebních programů Jill? Pokud ano, který se vám líbil nejvíce?
    3. Připište svůj e-mail.
    1. Halloween jako takový neslavím. Je pravda, že vydlabu dýni a jdu na dušičky na hřbitov zavzpomínat na zesnulé (teď to nově bude i dědeček :(( ), ale beru to jako oslavu českého svátku Památky zesnulých. Máme k tomu hřbitovu takovou tradici, jezdíme vždycky na večer a poté jedeme na náraží, sledujeme vlaky a koleje a dáme si kafe z automatu. Bez dědy to bude smutné, vždy byl s námi.
    2. Ano, vyzkoušela. Největší zabijárna asi byl 6 week 6 pack level 2. S jejím 30DS jsem začínala cvičit a díky ní jsem to nevzdala. Ale No More Trouble Zones je taky skvělé, s tříkilovkami si to dám někdy i teď. :)
    3. sweetbibiane@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  32. 1. na Haloween vydlabu s dcerkou dýni..jinak tento svátek moc "neprožívám"
    2. Jillian - vyzkoušeno mám plno programů od 30day shred před Body revolution, ripped a 6week 6 pack atd...nejvíc mi dalo zabrat 30day shred a nakoplo mě ke změně životního stylu :-) ráda se vracím ke cardiu z B.revolution.
    3. simiona26@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  33. 1. Halloween mě jako svátek nesmírně fascinuje a ráda bych ho nějakým způsobem slavila... ale bohužel u nás se Halloweenu moc neholduje. No asi se budu muset přestěhovat do Ameriky =D
    2. S Jill se teď věnuju józe a musím říct, že mě to docela chytlo...
    3. rasmusgirl@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  34. 1) Halloween neslavím
    2- Vyzkoušela jsem jich plno :D 30 day shred - klasika, že, ten jsem orpvdu jela podle plánu a dokončila ho! Pak jsem vyzkoušela 6week 6pack, ripped in 30, kickbox, shed and shred, banish fat boost metabolism a no more trouble zone a ten mě bavil nejvíce :) mám stažený killer buns and thighs, ale ještě jsem necvičila :D Možná to vypadá, že jsem do Jill blázen, ale není to tak horký, teď cvičím spíš HIITy a podle Fitnessblender :)
    3) makush96@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  35. 1) Neslavím :))
    2) Vyzkoušela jsem jich hodně , od 30 day shered po killer buns and things ;)) miluju tu ženskou :D
    3) cichka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  36. 1. Neslavím nijak :)
    2. Vyzkoušela jsem od ní docela dost věcí. Mám ráda banish fast boost metabolism, no more trouble zones, cardio kickbox, jeji jogu a killer buns and thighs :)
    3. efie@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  37. Ahoj :)
    1. Tento svátek neslavím, přijde mi americký a to já nemám ráda. Jsem Češka, takže slavím jen české svátky.
    2. Od Jill jsem zkusila téměř všechny programy. Bavila mě jich většina - hlavně proto, že jsem s ní začínala a ona mě nakopla k tomu začít cvičit pravidelně. Nejvíce se mi asi líbí No more troble zones, který jsem cvičila pravidelně. Člověk si krásně procvičí celé tělo :)
    3. ahojky111@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  38. 1) Halloween nijak neslavím, nepřijde mi to jako důležitý svátek.
    2) S Jill jsem odcvičila 30 DS, 6 week six pack a hlavně můj oblíbený workout Banish Fat Boost Metabolism.
    3) susanruze@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  39. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  40. 1) neslavím
    2) ještě ne, ale chystám se na to, zatím sem o ní četla jen nějaké články a docela mě zaujala
    3) nevim.nevim.k@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  41. Jéé, to je super nápad:))
    1. Slavíme doma vyřezáváním dýní, pak je dáme před dveře a zapálíme:)) a ráda taky navšítím nějakou tu halloweenskou party, kde se musí do kostýmu, to miluju!:D
    2. jistěě!:) začínala jsem s ní, konkrétně s 30day shred a pokracovala jsem Six week six pack..už jsem jí ale necvičila hooodně dlouho
    3. kutdenisa@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  42. 1. Zatím neslavím, ale tenhle svátek se mi velice líbí a jednou bych se jeho součástí určitě chtěla stát:-D. A taky miluju ty vyřezávané dýně!
    2. Cvičila jsem 30 day shred a ripped in 30. Abych pravdu řekla, ripped in 30 mě bavil více! byl více záživnější a líbilo se mi, že to Jill obzvláštnila tím, že vymyslela na každý týden jiný program.
    3. terezakrupovaa@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  43. 1. Halloween neslavím, ale letos se moje 11tiletá ségra rozhodla udělat doma oslavu Halloweenu pro kamarádky, takže pomohu s přípravami :)
    2. S Jill jsem si zacvičila jen 30day shred, ale jen 1. lvl, ten se mi sice líbil, ale po pár dnech mi to přišlo moc jednoduché, tak už jsem nepokračovala dál...
    3. tunysova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  44. 1) Halloween vůbec neslavím
    2) s Jill jsem toho odcvičila spoustu, a nejvíce mě baví Body Revolution (workouty z druhé poloviny)
    3) misutka1988@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  45. 1)Halloween neslavi.
    2)Od Jill znam zatim 30DS a nejvic se mi libil lvl 3. Ted se chystam na ripped tak uvidime,jestli bude jeste lepsi;-)
    3)kacatko1982@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  46. Hanny Bunny
    1) Halloween slavím v tom smyslu, že se nás sejde pár přátel, spolu popíjíme, ideálně v maskách, hrajeme hry...
    2) Cvičila jsem 30 Day Shred, ale nedostala jsem se až na úplný konec, skončila jsem někde v polovině, potom jsem jela na hory a potom mě pěkně dlouho trápila kolena a pak jsem už na to neměla, tak jsem teď začala Ripped in 30, tak uvidíme, zatím ten první týden celkem jde...
    3) trinityhanka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  47. 1. Jako malá jsem Halloween slavila prostřednictvím vaření "lektvarů" či různých "kouzelných rituálů". Dnes to beru jako dobrou výmluvu, proč hodit starosti za hlavu a jít se s kamarády bavit.
    2. Programů od Jillian jsem odcvičila nespočet. Nejefektivnější pro mě ale byl slavný a opěvovaný 30 days shred.
    3. daniela.jaros@seznam.cz

    :)

    OdpovědětVymazat
  48. 1. Halloween neslavím, ale vždycky jsem tak trošku záviděla mé starší kamarádce, která se svou rodinou a okolím Halloween slavila, občas je totiž fajn, stát se někým/něčím jiným :)
    2. Ano, vyzkoušela jsem jich několik. Celé jsem procvičila 30 Days Shred, Ripped in 30, Body Revolution a taky 6 weeks 6 pack. Jillianin způsob cvičení mi vyhovuje a moc mi pomohla, nejméně mám asi ráda Shred a mou srdeční záležitostí je Body Revolution, opravdu tento program doporučuji všem, protože změna, kterou po 3 měsících uvidí, nejen v zrcadle, ale i ve fyzických schopnostech a náladě, je neskutečná :)
    3. vavrinovamichaela@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  49. D.
    1) Halloween bohužel nijak neslavime :-)
    2) Jelikož jsem začátečník, od Jill jsem zatím zkoušela jen Shred in 30 a Body revolution.
    3) Doomiiniicka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  50. 1) Halloween neslavím, i když bych někdy chtěla jít na nějakou party v maskách :D ale bohužel není kam
    2) Od Jill jsem zkoušela už několik cvičení a nejvíc mě baví 30 days shred. Jillian je fakt skvělá :-)
    3) vondryskoval@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  51. 1.) Halloween slavim jako klasické dušičky, letos, jsem se chtěla zapojit do Halloweenského průvodu, co je už asi pátým rokem v Olomouci, ale vyšlo to zrovna tak blbě, že mám přednášku za Ekonomie, kterou mám jen jednou za 14dní, takže smůla....
    2.) od Jill jsem vyzkoušela šíleně moc programů. Nejvíc se mi ale líbilo její KickBox cardio, což vlastně není program... :-)¨
    3.) duckie.girl@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  52. 1. Halloween nijak neslavím
    2. Od Jill jsem vyzkousela 30 days shreed a Ripped in 30-1 level. Nejvíce mě bavil první level 30DS a první level Ripped in 30
    3. renca.tomca@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  53. 1. Halloween jsem nikdy neslavila, ale ráda si vydlabu dýni :)
    2. Od Jill jsem cvičila zatím jen dva programy a to 6 weeks six pack a dokončila jsem pouze 1. level.... a teď momentálně cvičím 30 Day Shred 1. level, a hrozně mě to baví :)
    3. lucka.od@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  54. Daj vedieť o svojeje GIVEAWAY aj ostatným :) http://www.giveaway.piligin.com

    OdpovědětVymazat
  55. 1) Helloween neslavím, jen si s dětmi vydlabeme dýni. A na dušičky objedeme hřbitovy.
    2) Od Jill mě nejvíc baví 30DS. Odcvičila jsem ho celý, teď mě láká jóga.
    3) katkavystupova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  56. 1. Vobec ho neslavim
    2. mam odcvicene 30 days shred, ripped in 30, banish fat boost metabolism, body revolution, chvilu som skusala aj 6 weeks 6 pack a yoga meltdown, planujem vyskusat este yoga inferno....najviac sa mi pacil 30 days shred :)
    3. moni81ca@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  57. 1. Na Halloween si vydlabu dýni a pustím si Nightmare Before Christmas (i když je to spíš vánoční záležitost, přece jenom se děj odehrává v Halloweenském městečku :-) ) Ale bylo by fajn, kdyby se Halloween u nás slavil více, jak na ty americké blbosti nejsem, tak Halloween bych si dala říct :-)
    2. Cvičila jsem 30 Days Shred, Ripped in 30, Shred It, Six weeks 6 pack, Yoga Metldown i Killer Buns And Thighs, Nejvíc mě bavila určitě Yoga a Ripped in 30.
    3. misa.kanokova (zavináč) volny (tečka) cz

    OdpovědětVymazat
  58. 1) Halloween jsem nikdy neslavila
    2) Nejvíc se mi líbil Banish fat boost metabolism
    3) duldulonela@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  59. 1) Nene, přijde mi to moc komerční :)
    2) párkrát jsem si zacvičila 30 day Shred a nějaká ta kardia..
    3) Petttttik@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  60. 1. Nějak moc ne, akorát s přitelem dlabeme dýně, toť vše :-D......2. Jeste ne, ale chystám se něco zkusit ...... 3. email: free.9x@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  61. 1) letos jsem to poprvé měla v úmyslu, ale zánět průdušek mi to nedovolí...
    2) její cvičení mám moc ráda, zejména Kickbox
    3) tereza.janesova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  62. 1)Halloween zvykneme oslavovať po svojom,vyrežeme tekvicu,zapálime v nej sviečku,z tekvice potom urobíme mňam koláč
    2.už dlhšie sa chystám...snád to zvladnem,som po úraze a dlhšie som necvičila
    3. zuzatalajka@azet.sk

    OdpovědětVymazat
  63. 1. Neslavím.
    2. Odcvičila jsem pouze 30 Day Shred. Na další se chystám. Už hodně dlouho se chystám…
    3. m.cabalova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  64. 1. Slavíte nějaký způsobem Halloween?
    Nikdy jsem neslavila, ale teď nám hodina angličtiny připadá právě na Halloween a naše učitelka ze srandy přikázala, že musíme přijít v maskách... Tak asi něco vymyslím, i kdybych jen měla vzít pytlík bonbónů a rozdělit se se spolužáky:-)
    2. Vyzkoušeli jste některý z cvičebních programů Jill? Pokud ano, který se vám líbil nejvíce?
    Vyzkoušela jsem spoustu a (asi kromě Yoga Meltdown a Body Revolution) se mi všechny moc líbí! Zrovna dnes jsem si poprvé dala Shred it with weights level 1 a jsem nadšená. Jillian je perfektní, jen díky ní mě začalo cvičení bavit!
    3. Připište svůj e-mail.
    galiea@seznam.cz

    Díky za super soutěž;-)

    OdpovědětVymazat
  65. 1. Halloween slavím v rámci našich Dušiček-obejdu s rodinkou hřbitovy, dáme svíčky, a aby se neřeklo, tak postavíme na zápraží vydlabanou dýni :)
    2. Od Jillian jsem zkoušela klasický 30DS, 6W6P a NMTZones.Můj názor? Musím si k tomu pustit hudbu, protože ta její je jednoduše strašná..Ale jinak si s ní dávám pořádně do těla.
    3. mis.q@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  66. 1. neslavím
    2. mám odcvičíno 30 day shred, Ripped in 30, nyní cvičím 6week 6 pack a body revolution. Nevíc se mi líbil 30 DS a 6week 6 pack, BR teprve začínám.
    3. same2@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  67. 1. Halloween neslavím, celkově nemám ráda svátky, které nám Američani podsouvají :-)
    2. Jill jsem ještě necvičila, ale přemýšlím, že bych si něco zkusila
    3. mbodova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  68. 1. Halloween neslavím, nemám ráda takový ten "amerikanismus"... ale líbí se mi tradice vyřezávání dýní, pro to měkké světlo, takže už asi 3 roky dlabeme.
    2. Jill jsem jela 30 DS, ale nedojela jsem to, příště to budu jedině střídat... navíc jsem onemocněla.
    3. mojarilla@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  69. 1.Haloween neoslavujem,spolu s Valentínom som ho prenechala Američanom :-)
    2. S Jillian som sa stretla vo viacerých programoch..30 Day Shred,6W6P, Ripped in 30, Body revolution, Banish fat boost metabolism...prvý spomínaný sa mi páčil najviac,bol poctivo cvičený každý deň
    3. matka.andelova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  70. 1. Halloween neslavím a nikdy jsem ho neslavila, uctím památku zemřelých na Dušičky a nějak víc to neřeším :)
    2. Jill byla moje první nakopávka za lepší postavou, několikrát jsem sjela 30 Day Shred, pak párkrát 6w6P ale vždycky jsem si jen vybrala nějaký level nejela jsem to v kuse :D
    3. bastera@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  71. 1. Halloween jsem nikdy neslavila :)
    2. Vyzkoušela jsem všechno, co jsem měla možnost si postahovat.. :) Nejvíc jsem si oblíbila asi Ripped in 30, Killer Abs a miluju kardia z Body Revolution! :)
    3. katezar@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  72. 1. Halloween slavim kašičkou s dýňovým pyrém k snídani a dýňovou polévkou k večeři :-)
    2. 30 Day shred jako první, pak Ripped - ten mě bavil asi nejvíc a 6 weeks 6 packs, ale ten mě tolik nebavil
    3. simka6@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  73. 1) Halloween jsem ještě nikdy neslavila, ale pozvání na nějakou halloweenskou party bych se asi nebránila :)
    2) Nejvíc se mi líbil Killer Abs. Zjistila jsem, že mám svaly i v místech, kde jsem myslela, že nejsou :)
    3) jitkavesela@yahoo.com

    OdpovědětVymazat
  74. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš komentář. :-)