čtvrtek 3. října 2013

* Brněnský Gigatlon 2013


Občas mám pocit, že se s těmi nejrůznějšími soutěžemi roztrhl pytel. :)) Já zrovna včera narazila na Gigatlon, který se mi moc líbí! Nebyla bych to já, abych se s vámi nepodělila o pozvánku na něj, protože pro některé z vás to určitě bude bezva výzva, kterou si třeba i rádi vyzkoušíte.

Datum konání: sobota 9.11.2013
Místo konání: výstaviště BVV Brno 
Kategorie:
- jednotlivci: muži <30, muži 50, muži 60+; ženy <30, ženy 50, ženy 60+
- týmy bez věkového rozlišení: muži; ženy; mix
Startovné: 300 Kč (500 Kč v den konání)

Možná si teď říkáte, o co vlastně půjde. Já si to zprvu říkala též. Nicméně po zhlédnutí úkolů jsem si jen posteskla, protože toto by mé rameno pravděpodobně neuneslo. No, uvidíme. :))
Celková délka trasy (v areálu brněnského výstaviště) je 5 km. V rámci běhu absolvujete 5x zónu, kde vás bude čekat 30 kliků (celkem tedy krásných 150 kousků), a následně poběžíte sprint 50 m (celkem si tedy zasprintujete 250 m). Poté už zase budete pokračovat svým vlastním tempem k dalším zónám, dokud vše nezvládnete a nepřiblížíte se k cíli. V tomto případě by platila rovnice: gigatlon = běh + kliky + sprint.

Akreditace proběhne v sobotu 9.11.2013 v 11:00 hodin a všichni závodníci vyběhnou společně ve 13:00 hod.
V rámci startovného obdrží každý účastník tričko Gigatlonu a občerstvení v cíli. Kromě toho, se startovním číslem Gigatlonu budete mít volný vstup na veletrh Sport Life 2013.
Nutno dodat, že pokud se chcete zúčastnit, počet soutěžních čísel je omezen na 500, tak šup šup. :)) Své přihlášky můžete zasílat prostřednictvím tohoto formuláře.

Více info ZDE.
 

Mějte krásný čtvrtek!
Kriss

3 komentáře:

  1. no to bude pěkně náročné, ale super!

    OdpovědětVymazat
  2. Díky za upozornění. Vypadá to dobře :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to vypadá hodně dobře, ale vidím to spíš na příští rok... Ale díky za info ;)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš komentář. :-)