sobota 6. července 2013

* Rozinka & Ellie & Terezka N & LeniKa


Padlo tady několik poznámek na sekci spolubojovnic. Máte pravdu, na tuto kategorii článků jsem tak trochu pozapomněla. Navíc jsem stále hledala nové a nové blogy, které by mi byly inspirací, a proto chvíli trvalo, než jsem do svého již tak dlouhého seznamu zařadila další oblíbenkyně. Dnes vám proto přináším hned 4 z nich, kterými jsou Rozinka, Ellie, Terezka N a LeniKa. Určitě některé z nich znáte, ale já si stojím za tím, že na mém blogu mají své místo i tak, protože je sleduji pravidelně. :))


Rozinka
Tato 18letá slečna si svůj blog vede od března tohoto roku a řekla bych, že se pro mnohé stal jedním z oblíbeným, stejně jako tomu bylo také u mě. Rozi jsem si oblíbila hned při prvním zhlédnutí jejích stránek, protože jsem fascinována jejím zdravým rozumem a bezva přístupem ke cvičení a zdravé stravě.
Na stránkách najdete spoustu článků ze života, pokocháte se krásnými recepty, počtete si o cvičení, pokocháte se fotkami se spoustou zdravého jídla, zkrátka u Rozinky nechybí vůbec nic, co by vaše oko a mysl nepotěšilo. Máte-li chuť, určitě k ní zavítejte.


Ellie
Tuto bojovnici svými návštěvami podporuji již nějaký ten pátek. Ellie se aktuálně snaží o zdravou a krásně vytvarovanou postavu, asi tak jako my všechny, nemám pravdu? :))
V článcích se můžete inspirovat receptíky, počíst si o životě této mladé slečny a třeba zanechat nějaký pozitivní komentář, který ji nakopne při její snaze v udržování pěkné postavy. Nově Ellie začala zařazovat tzv. Foodporn, v rámci níchž můžete slintat u nepřeberného množství fotek, opět nečekaně s jídlem. :))


Terezka N
Terezku mám ráda už kvůli tomu, jak nádhernými fotkami s přepychově upravenými jídly na svůj blog přispívá. O receptech ani nemluvím, to je prostě balada.
Terezce je krásných 18 let (kéž bych se mohla vrátit v čase :)), má ráda focení, cvičení, zdravé papkání a angličtinu. 
Přiznám se, k Terce chodím také kvůli čistotě jejího blogu. Prostě se mi líbí ten vzhled, uspořádání, je to pastva pro oči v kombinaci s fotkami dobrého jídla. Navíc si mě tato slečna získala tím, jak se na svých stránkách prezentuje. Málokdy se mi stane, že by mě některá z blogerek zaujala i tím, co z ní skrz řádky vyzařuje, ale tato slečna si mě jednoduše získala vším. Určitě se k ní zastavte, bude to stát za to. Slibuji! :))


LeniKa
Slečna studující vysokou školu, která rovněž lpí na svém blogu tak jako spousta z nás. Najdete u ní vše již výše zmiňované, ať už jsou to články ze života (které já osobně mám moc ráda) nebo tipy na dobrá a zdravá jídla, fotky či chutné recepty.
LeniKa se věnuje cvičebnímu programu Insanity, což se můžete dozvědět z jejích příspěvků, poněvadž pravidelně píše o svých pocitech po docvičení jednotlivých tréninků. Jak se jí daří, jak ji to baví, to vše si u ní můžete přečíst. Já osobně její zápisky čtu pravidelně, protože mě baví sledovat, jak se slečna zlepšuje. :))


Hezkou sobotu vám všem!
Kriss

8 komentářů:

  1. Teda, tak to je pro mě pocta :)) Jsi moc milá. Hrozně mě těší, že mě vidíš právě takto, ačkoli pokud se teď někdo na můj blog podívá, asi bude trošku zklamaný z posledního článku a rychle uteče :D Poprvé jsem zklouzla k pesimismu, což chci ale co nejdřív zlepšit a vrátit se do starých kolejí :)

    OdpovědětVymazat
  2. Sleduji všechny, ale první tři jsou jedny z mých nejoblíbenějších :)

    OdpovědětVymazat
  3. Terezku N mám moc ráda, strašně hezky fotí

    OdpovědětVymazat
  4. Znám jenom Terezku N, tak jsem ráda, že mám novou inspiraci :) Dík

    OdpovědětVymazat
  5. Jé, moc děkuju za zmínku a názor na blog, co vedu! :) Budu se snažit své čtenářky nezklamat :) A ostatní tři blogerky taky sleduju, třeba zrovna Ellie je jedna z těch mých nejoblíbenějších :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, na tvém blogu byl super recept na mramorový snídaňový koláč, ale bohužel blog nefunguje, mohla bys mi recept napsat? Děkuji :-)

      Vymazat
  6. všechny tyhle slečny znám, mají super blogy :)

    OdpovědětVymazat
  7. Kriss, jsem si říkala, co se stalo, že jsem za víkend měla velké množství zobrazení stránky a pak jsem se tu našla, moc díky :) bohužel jsem Insanity z nedostatku času dočasně odložila, ale chystám se k němu vrátit, takže o něm opět budou články, ale teď nedokážu říct kdy. A díky na tipy na skvělé blogy! L. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš komentář. :-)