středa 24. července 2013

* Letní soutěž pro všechny čtenáře - UKONČENO


Je to tady! Vyhlašuji mou premiérovou soutěž, která je určena všem pravidelným, ale také příležitostným čtenářům, nebo také zcela náhodným návštěvníkům, kteří ani netuší, jak se sem dostali. :)) Soutěžit se bude o 3 výhry, takže pokud máte chuť si zasoutěžit, nezapomínejte na to, že naděje umírá poslední. Šance na výhru je vysoká. :))

O soutěži:
Protože je toto zcela první soutěž na blogu, chtěla jsem, aby byla něčím speciální. Upřímně jsem netoužila o organizaci giveaway, v rámci níž byste prostě napsali do komentářů svůj mail, nebo připojili několik odpovědí na otázky, které vám položím.
A proto jsem se rozhodla pro soutěž, v rámci níž tentokrát zapojíte svůj mozek. Sama jsem se mnohokrát zúčastnila fotosoutěží, ale o tom to dnes určitě nebude. Nechci po vás ani to, abyste plnili nějakou výzvu, nejde mi o žádný váš výkon, o váš trénink, o vaše stravování, ale o vaši psychickou stránku! Hodně z vás se trápí kvůli svému tělu. Někdo je naštvaný, protože v jeho očích je až příliš tlustý, někdo se zase nemůže vypořádat s vyhublostí, někdo by chtěl více svalů, někdo zase touží po lehce vypracovaném bříšku. Každý z nás má své sny, které by si nejraději hned splnil. Vy všichni však víte, že nikdy to není bez práce. Ovšem není důležité, abychom pracovali jen na fyzické stránce, ale abychom pracovali také na té psychické. Jedině díky pevné vůli a osobnímu přesvědčení dokážeme mnohdy dosáhnout takových cílů, o nichž se nám ani nesnilo. Jaký je tedy váš úkol v této soutěži? Ve stručnosti bych uvedla 3 slova, která by se klidně mohla stát heslem této soutěže - Poděkuj svému tělu. Nemusíte sepisovat žádné slohovky, postačí jen pár řádků. Nebuďte ke svému tělu stále tak kritičtí, věnujte mu pár hezkých slov. Inspiraci se meze nekladou, takže nechám čistě na vás, jakým způsobem svému tělu poděkujete.
Moc dobře vím, že hodně z vás své tělo příliš v lásce nemá, protože vám tropí neplechu, způsobuje vám psychické problémy byť pouhý pohled do zrcadla, ať už jste extra hubení, extra při těle, nebo prostě jen nespokojení se svou aktuální postavou. Důležité je však uvědomit si, že vaše tělo nebude spolupracovat bez vaší podpory. Je nutné mu poděkovat byť za malou snahu, kterou projevilo při cestě za vaším vysněným cílem. 

Abych vás inspirovala, přikládám své poděkování mému tělu:

"Moje milé tělo, děkuji ti za každou chvíli, kdy jsi to se mnou nevzdalo. Tolikrát jsem tě mučila nejrůznějšími experimenty v oblasti stravy a cvičení, tolikrát jsem ronila slzy jen proto, že jsem viděla všechny tvé nedokonalosti. Dnes mám však příležitost k tomu, abych ti poděkovala za vše, co jsi pro mě udělalo. Mám ráda tvé nově se rýsující svaly, těším se z čím dál tím menší bolesti zad, kterou se nám společně podařilo odstranit díky rehabilitacím a pravidelnému cvičení. Děkuji ti za postupně mizející břicho, které jsem měla nutkání stále pozorovat v zrcadle. Vážím si každé energie, kterou jsi vynaložilo při náročném tréninku. Obdivuji tě, že ses dokázalo tak pohotově adaptovat na stravu, kterou jsem si pro tebe připravila. Ale hlavně ti ze srdce děkuji za to, že jsi ze mě dokázalo udělat lepšího člověka. Díky pravidelnému cvičení a zdravé stravě, jež jsme dokázali tak perfektně zkombinovat, již nemám potíže s psychickou nestabilitou a s nedostatkem sebevědomí. Stala se ze mě veselejší žena s optimistickým pohledem na svět. Mám tě ráda a věřím, že to spolu ještě daleko dotáhneme!"

*******************

Podmínky soutěže:
a) Vaše trvalé bydliště musí být v ČR nebo SR.
b) Napište tzv. poděkování svému tělu. Délka není nijak omezena. Své příspěvky posílejte na e-mail: fitkriss@seznam.cz a do předmětu uveďte Soutěž. Do e-mailu nemusíte psát žádné bližší informace, postačí jen jméno/přezdívka.


*******************

Jak to bude probíhat:
a) Soutěž potrvá od  24.7.2013 do 14.8.2013, tzn. 3 týdny. Výsledky budou zveřejněný do konce daného týdne.
b) Každý příspěvek bude mít své pořadové číslo (podle toho, v jakém pořadí e-maily obdržím). Po uzávěrce soutěže budou 2 soutěžící vylosováni programem Random.org. Tito soutěžící poté obdrží buď balíček č. 1 nebo balíček č. 2. 
c) Ze zbývajících nevýherních příspěvků vyberu 1 soutěžícího, jehož dopis mě nejvíce zaujme. Ten následně obdrží tzv. cenu pořadatele.
d) Po skončení soutěže budou na blogu zveřejněni výherci i se svými soutěžními příspěvky (v případě, že bude dán k jejich zveřejnění souhlas). Každý výherce bude také kontaktován na e-mail, ze kterého příspěvek pošle.


 *******************

Sponzoři:

Ceny:
Balíček č. 1 
1x tričko (vel. L)
1x krabička
1x pánvička Tescoma
2x sušenky Biscuitos 
1x Free style
2x tyčinka Fitness 
1x müsli Fitness
1x Cornies 


Balíček č. 2
1x tričko (vel. L)
1x krabička
1x pánvička Tescoma
2x sušenky Biscuitos 
1x Free style
2x tyčinka Fitness 
1x müsli Fitness
1x Knäckebrot (česnek) 


Cena pořadatele
1x poukaz v hodnotě 150 Kč od firmy Mixit.cz



*******************

O mé soutěži můžete informovat také čtenáře svých blogů (pokud si nějaký vedete), případně dát vědět svým známým, kteří by si také rádi zasoutěžili. Za případné odkazy na tuto soutěž se určitě zlobit nebudu. :)) Doufám, že úkol pro vás nebude složitý, a že účast bude alespoň z poloviny taková, jakou bych si přála.

PS: Chtěla bych vás poprosit o zodpovězení jedné lehoučké otázky v rámci mé anekty. Chci se podle toho zařídit do budoucna, abych věděla, jestli byste uvítali více soutěží. Díky moc!

 

Přeji hodně štěstí vám všem, kteří se hodláte do soutěže zapojit.
Kriss  

12 komentářů:

  1. super soutěž! určitě se zúčastním :) a tvé poděkování je opravdu krásné!

    OdpovědětVymazat
  2. taky mě to velice zaujalo, takze az bude chvilka určitě to sepíšu:)))

    OdpovědětVymazat
  3. To je nádhera! Opravdu! Dostala si dokonalý nápad a jsem ti za tuhle soutěž moc vděčná. Aspoň se pokusím napsat, co mám na svém těle ráda a poděkuju si za to (mimochodem, toho bude asi málo) :) Budu se muset hoodně zamyslet :D

    OdpovědětVymazat
  4. Hezká soutěž, určitě se zúčastním. Jen si to musím pořádně nechat projít hlavou :-)

    OdpovědětVymazat
  5. jé, skvělá přiležitost a pěkné ceny, určitě se zúčastním, ikdyž úkol je na mě dost náročný :)

    OdpovědětVymazat
  6. Kriss, som ti naozaj vďačná za túto súťaž, pretože už dávno som si hovorila, že by som sa mala nad svojím telom zamyslieť, napísať mu akýsi list, za čo ho oceňujem, pretože doteraz som si ho nevážila. Ale chcela by som to zmeniť a toto je naozaj veľká motivácia. Preto okrem toho ďakujem aj tebe, že si ma k tomu aspoň touto cestou naviedla :)

    OdpovědětVymazat
  7. Originalni a uzitecny napad jak o sobe vic popremyslet ;-) pres noc to musim poradne promyslet :-P

    OdpovědětVymazat
  8. Moc hezky napsané a perfektní nápad :) a ty ceny! :D

    OdpovědětVymazat
  9. Originální! Akorát si myslím, že by takovou tvůrčí soutěž neměl hodnotit stroj. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě na hodnocení tak kreativních prací si zas netroufám já. Proto mi vylosování přijde jako nejvhodnější varianta. ;) Těch prací už dost došlo a já sama budu mít problém, abych vůbec vybrala tu, která nejvíce osloví mě samotnou.

      Vymazat
  10. hodně zajímavý! jsem zvědavá:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš komentář. :-)