úterý 4. června 2013

* Cvičte-snídejte-vyhrajte


Nevím jak vy, ale já mám s ranní rozcvičkou docela problém, a protože jsem se díky Monči dozvěděla o projektu BeBe výzva, rozhodla jsem se zapojit. V dnešním příspěvku bych vám tak ráda pověděla o této výzvě něco víc, třeba se také zapojíte. :)) Nejedná se o nic náročného, takže se nemusíte být, že byste nedokázali tuto výzvu vměstnat do svého dlouhého dne.

Co je to BeBe výzva
Nemusím jistě objasňovat název výzvy, je zřejmé, že se jedná o spojitost se výrobky BeBe Dobré ráno. Firma se rozhodla uspořádat tzv. BeBe výzvu, v rámci níž si každé ráno v rozmezí od 5.00-11.30 můžete s trenéry Radkou a Oliverem zacvičit svou ranní rozcvičku. Vězte, že se nejedná o nic náročného, protože délku i náročnost tréninků si určujete sami.

Jak se zapojit
Stačí, když se na stránce BeBe výzvy zaregistrujete (stačí kliknout na tlačítko Zapojte se - Registrace) a začnete cvičit. Jak jednoduché, že? :)) Jakmile budete mít vytvořen svůj profil, stačí pokračovat stisknutím tlačítka Pojďte na to, kde si následně můžete zvolit obtížnost a délku tréninku. Pokud chcete lehčí cvičení, zvolíte si možnost Začínám, v případě, že vám nebude vadit náročnější cvičení, kliknete na tlačítko Chci víc. Délku jednotlivých cvičení si jednoduše zvolíte níže. Vše je krásně označeno a popsáno, takže se nemůže stát, že byste něco nepochopili. :)) Jakmile budete se svým výběrem spokojeni, kliknete na tlačítko Zahájit cvičení a... cvičíte. :)) Po odcvičení musíte ještě vybrat jednoho ze smajlíků, tzn. ohodnotit dané cvičení. Až poté se vám na účet přičte jeden odcvičený den.

Jak vyhrát
Pokud jste si nevšimli, tak 7 odcvičených dní = 1 výzva. Za každou výzvu můžete získat některý z dárků, vyhrává každý 30. člověk, takže šance na výhru určitě jsou. :)) Vyhrát můžete podložku na cvičení + produkty BeBe Dobré ráno, poukázku do A3 SPORTU, odšťavňovač nebo iPad mini. O jednotlivé výhry můžete vždy 2x soutěžit a každou z výher můžete vyhrát pouze jednou.

Něco navíc
Kromě cvičebních videí můžete na stránkách BeBe výzvy objevit sekci s recepty, kde najdete spoustu inspirace. Pokud tedy rádi experimentujete, určitě do této kategorie mrkněte. Dostanete se do ní přes vrchní tlačítko Snídejte.
Odpovědi na nejrůznější otázky najdete v sekci FAQ.

Já a BeBe výzva
Nejprve se mi do výzvy moc nechtělo, protože jsem zkrátka líná na ranní rozcvičky. Ale potom jsem si vzpomněla, že jsem si vlastně do svých cílů zahrnula také ranní rozcvičování, tím pádem mi tato výzva vlastně pomůže k jeho dosažení. Za sebou už mám první 2 cvičení (jedno s Radkou a jedno s Oliverem) a musím říct, že těch pár minut mě vážně nezabilo, a než mi trošku zchládla snídaně, tak už jsem měla odcvičeno.
A samozřejmě nebudu popírat, že velkou motivací jsou mi také výhry, přeci jen jsem soutěžní typ, takže co kdyby se na mě usmálo štěstí? :)) 


Jdete do toho, nebo už jste se zapojili? 

Hezké úterý vám všem!
Kriss

12 komentářů:

  1. Já už jsem se zapojila :-), ale myslím si, že štěstí mít nebudu, nemám moc štěstí na výhry ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Předpokládám, že ten čas je nutné dodržet - v tom případě má spousta lidí včetně mě smůlu - teda pokud jde o ceny... do práce chodím na půl sedmou. Leda že bych si dala rozcvičku tady :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak koukám, že tam je od 5:00 - tak to potom jo :-)

      Vymazat
    2. Už jsem to opravila. ;)

      Vymazat
  3. Dneska jsem odcvičila první :) Klidně by to mohlo být náročnější, ale chápu, že je to zaměřené více pro začátečníky:)

    OdpovědětVymazat
  4. taky se určitě zaregistuji, kouknu na to večer v práci mi to nejde(

    OdpovědětVymazat
  5. Jsem zapojená:-)
    Ty 4 minutky uběhnou neskutečně rychle...takže dobroš :-)
    To opravdu nikoho nezlikviduje:-) ani po ránu.

    OdpovědětVymazat
  6. dneska jsem cvičila a asi budu cvičit dále :) 4 minuty mě nezabijí a nápad udělat takovou výzvu se mi líbí :) takové věci je třeba podporovat :)

    OdpovědětVymazat
  7. jsem zaregistrovaná a možná se zapojím :)

    OdpovědětVymazat
  8. už jsem se zapojila! :) ale není to výzva, cvíčo aj snídaně je u mě ráno na denním pořádku

    OdpovědětVymazat
  9. je to skvělý nápad na projekt, ale mě osobně to moc neláká, nemám ráda takové komerční věci.. :)

    OdpovědětVymazat
  10. Jedu už druhý roční a vřele doporučuji

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš komentář. :-)