čtvrtek 6. listopadu 2014

* Vlasový specialista TT


Hezké ráno vám všem! Protože mám občas už dost článků o jídle a cvičení, rozhodla jsem se pro dnešek udělat změnu. Už dávno jsem toužila blog rozšířit i o další sekce, ve kterým bych se věnovala i dalším záležitostem, které se však stále týkají péče o tělo. Moc mě láká psát recenze na kvalitní kosmetiku, takže dost možná, že se zde brzy nějaký podobný článek objeví. :)) Ale na dnešek mám pro vás pár vět o mém skvělém pomocníkovi (a věřím, že spousta z vás ho má doma), díky kterým už je konec se zacuchanými vlasy. Seznamte se s perfektním kartáčem Tangle Teezer.

Tangle Teezer je profesionální kartáč na vlasy, který vytvořil Shaun P. (nepleťte si jej s tvůrcem cvičebního programu Insanity :)). Byl to doslova boom, protože tento kartáč nadchnul velké množství lidí, kteří si jej ihned začali kupovat. Není žádným překvapením, že tento vynález je doporučován vlasovými stylisty, sehnat ho můžete v nejlepších kadeřnických salónech, ale samozřejmě také na internetu (já jej mám z e-shopu ELNINO.CZ).
Já osobně kartáč již nějaký ten pátek používám a nemohu si ho vynachválit. Upřímně, žádný jiný kartáč už si ani nikdy nekoupím, leda, že by Tangle Teezer umřel a všude ho měli vyprodaný (což se doufám nestane :)). Dokonce kdokoliv ho viděl, tak mi jej chválil především kvůli designu, protože se holt od těch ostatních hřebenů a kartáčů svým vzhledem jednoznačně odlišuje. Sama uvažuji, že si kromě tady toho (vlastním TT Elite Hairbrush) pořídím také cestovní verzi kartáče, abych si jej s sebou mohla brát do posilovny. Po cvičení mám totiž vlasy dost zacuchané a nemůžu se s nimi mnohdy rozumně domluvit. Takže vězte, že takový pomocník by se určitě hodil i vám. :))

Proč si Tangle Teezer koupit? 
  • je stylový
  • je dostupný v mnoha barvách a vzorech
  • vhodný i pro děti (dětská verze TT kytička)
  • má svou cestovní verzi
  • skvěle se drží v ruce
  • rozčeše i nejzacuchanější vlasy
  • vhodný pro jakýkoliv typ vlasů
  • nedře pokožku
  • žádná bolest při česání
  • dokonale uhladí vlasy
  • snadné čištění kartáče
  • česání s TT je příjemné

Myslím, že bych jistě našla i další velká plus, proč si tento skvělý kartáč pořídit. :)) Určitě je ze všeho nejlepší fakt, že existují tucty variant, ve kterých si Tangle Teezer pořídit. Jak jsem již zmiňovala, tento kartáč můžete použít také na vlasy vašich dětí, protože nebude žádný problém se škubáním a trháním vlasů. Milou skutečností je varianta TT přímo pro děti. A na ocet nezůstanou ani ty nejstylovější dívky/ženy/dámy, protože tento hřeben lze zakoupit v mnoha barevných a vzorových variantách. Cestujete? Potom se vám bude hodit cestovní verze Tangle Teezer i s ochranným krytem na štětinky kartáče. Holt si myslím, že nabídka tohoto kartáče už je tak široká, že si snad musí vybrat každý. :))
A třeba vás i zajímá, kolik tady ten zázrak stojí. Za sebe říkám, že je to skoro za hubičku, když vezmu v potaz, jak oddaným služebníkem vám bude. Samozřejmě ceny na internetu se liší, ale obecně je k dostaní od cca 150 Kč nahoru. Záleží pak na typu kartáče (cestovní, klasický, elite apod.). 
Mimo to bych ráda podotkla, že tak jako se vyrábí fake oblečení, kabelky, šperky a další, objevují se na internetu i fake Tangle Teezery. Pokud vám jde o kvalitu, což by v tomto případě mělo být primárním cílem, pořádně se ujistěte, že jde o originál. :)) Především na slevových protálech jako slevici.cz nebo slevydnes.cz se objevují nabídky napodobenin těchto kartáčů. Nechci samozřejmě tvrdit, že jsou takové náhražky k ničemu, ale holt originál je originál. A proč kupovat zajíce v pytli, když lze originální kousek pořídit za velmi příjemnou cenu. Za sebe mohu doporučit např. již zmiňovaný e-shop ELNINO.cz, odkud ho mám já. Na tomto e-shopu jsou k dostání všechny typy TT a myslím, že ceny jsou přívětivé. Tak mrk na ně! ←

Kliknutím na obrázek se dostanete na stránky e-shopu ELNINO.cz.

Máte s TT zkušenosti?

21 komentářů:

  1. JO. Je to moje velká láska. Mám doma růžový (nečekaně :D) a fakt si ho nemůžu vynachválit. Používám ho i ve vaně, když si rozčesávám masu do vlasů. Viděla jsem naposledy i zlaté provedení a je nádherné...ale asi si vystačím s tou růžovkou :D

    OdpovědětVymazat
  2. Nemam ho, ale zacinaji se kolem me mnozit :-D Asi jej zvolim jako darek :-) bára.kára blog

    OdpovědětVymazat
  3. Od objevení TT se už nechci jiným kartáčem česat, je fakt senza :-)

    OdpovědětVymazat
  4. já už své vlasy (a hlavně jejich rozčesávání) nemohla vystát, takže zbývaly dvě možnosti - ostříhat nebo koupit TT :D Naštěstí vyhrála druhá možnost a já od té doby, co tangle teezer mám, miluju česání!! Nikdy bych nevěřila, že někdy v životě takovou větu vyslovím :D Už jsme ho objednali i našemu pejskovi, kterého nejsme schopní klasickým psím kartáčem rozčesat :D

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem vyzkoušela, protože moje vlasy jsou hrozný. Dělají se mi doslova dredy a ty pak jrozčešu jedině, když si vlasy umeju a dřu v nich speciální kondicioner asi tak 10 minut! ;) No a vůůůbec mi TT nepomohl, nešlo to! ;)

    OdpovědětVymazat
  6. S Tangle Teezer ešte skúsenosti nemám, no už dlhšie si ho plánujem kúpiť a dúfam, že sa k tomu už konečne dostanem. :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Zrovna si ho přeju od Ježíška, tak díky za info, že koupit TT se opravdu vyplatí :-)

    OdpovědětVymazat
  8. já jsem ostuda a TT ještě nemám :D ale chystám se :))

    OdpovědětVymazat
  9. nejlepší kartáč na světě!!!!

    OdpovědětVymazat
  10. Ja som si ho kúpila asi pred pol rokom ,ale že by to pre mňa bola veľká senzácia tak to nie. Málinko sa vlasy lepšie rozčesávajú, ale až taký veľký rozdiel oproti kefe som si nevšimla.
    Lavandula Diary

    OdpovědětVymazat
  11. Ten je skvělý, slyším o něm prvně :) Podívám se po něm :)) Jinak mně osobně by články z jiných sekcí než fitness nevadily :-) Jsme ženské, tak proč nemít i na fitness blogu beauty koutek :))

    OdpovědětVymazat
  12. Mám ho už asi půl roku a naprostá spokojenost! Rozčeše opravdu všechno :D
    Fit Maddie

    OdpovědětVymazat
  13. TT mám už asi rok, ale pořád jsem v něm nenašla ten zázrak. Asi proto, že už se mi tolik necuchají vlasy. :D Ale design je opravdu moc pěkný a líbí se mi, že krásně padne do ruky. :)

    OdpovědětVymazat
  14. A já jsem trochu out a pořád ho nemám :D nicméně na těch mých pár chlupů na hlavě to asi stejně nemá cenu :D Ale krásný je, to rozhodně :))

    OdpovědětVymazat
  15. TT používám cca rok a jiný kartáč bych už do ruky nevzala :D

    OdpovědětVymazat
  16. Od té doby, co Tangle Teezer používám, už žádný jiný kartáč nechci! Akorát mi dělá problémy ho čistit... Vždycky to hrozně dlouho trvá. Můžu se zeptat, jak při jeho čištění postupuješ?

    OdpovědětVymazat
  17. Tohle nutne potrebuju!
    A dekuju za povzbudivy komentar Kriss :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Znovu děkuju za další komentář, odpovídala jsem na něj u sebe na blogu...
      A těším se, že zase přijdeš s novým příspěvkem! :)

      Vymazat
  18. mas ho v krasnej farbe!


    Pozyvam na 5rocnu giveaway o balicek Bioderma kozmetiky, hodinky a voucher na 50€. Tu:
    http://www.biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/11/mega-naj-naj-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  19. Málem jsem si o něj zapomněla napsat Ježíškovi! :) Díky za připomenutí .

    OdpovědětVymazat
  20. Dostala jsem ho k loňským Vánocům a použila ho jen párkrát. Pro mě je to trošku přeceňovaný zázrak, radši mám klasický kartáč, protože TT mi vlasy hrozně rovná a vypadají pak ne rovně, ale zplihle. :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš komentář. :-)