sobota 11. října 2014

* Sportovní podprsenka Bellinda


Nevím jak vy, ale já se při cvičení musím cítit pohodlně. Resp. je jasné, že některé cviky se mi až tolik zamlouvat nebudou a nikdy se při nich tak úplně pohodlně cítit nebudu, ale je pro mě důležité mít na sobě oblečení a obuv, které mi budou cvičení zpříjemňovat. Nepatřím sice mezi ty z vás, které si na nakupování sportovního oblečení ujíždíte, nicméně i přesto na sebe hezké, ale hlavně pohodlné a funkční kousky obleču. A jedním z nich byla i sportovní podprsenka od Bellindy.

Od firmy Bellinda se mi v mém šatníku pár kousků objevilo, jmenovitě především punčocháče a košilky na zimu. Holt babičky ví, co je pro nás dobré. :)) S oběma jsem byla nadmíru spokojená, protože kromě toho, že splnily svůj účel, totiž že mě celou zimu poctivě hřály, byly velmi pohodlné. Přiznám se, že moc ráda zrovna punčocháče nemám, ale když mrzne, hodí se vždycky. :))

Velmi mě těší fakt, že Bellinda je českou značkou, která byla založena před více jak šedesáti lety. Nejprve byla zaměřená na výrobu punčoch, později však svůj sortiment rozšířila, a proto v nabídce aktuálně najdete také spodní prádlo. Vybírat mohou nejen ženy, ale také muži a ženy. Po vyzkoušení prádla od Bellindy mi došlo, že pohodlné není jen tak pro nic za nic. Ono se totiž i na internetu píše, že se jedná o značku, která zaručuje maximální komfort při nošení. A řeknu vám, to vážne sedí jak zadek na hrnec. :))




Abych se zbytečně nenimrala jen v historii, přejdeme tedy k mému bezva úlovku, a to sportovní podprsenky Active Bra. Nerada něco hodnotím hned po týdnu, takže jsem si dala načas a pár měsíců ji podrobila zátěžové zkoušce. :)) Tato podprsenka se prodává v černé či bílé barvě a je vyrobena z bavlny (ach ♥). Pochopitelně ji mám v šatníku (přesněji v tašce do fitka) naprosto záměrně, abych se oprostila od těch pofiderních sportovních podprsenek z asijských obchodů, které mi poslední dobou začaly trošku lézt na nervy. Uměliny už mi přestaly vyhovovat.
Moc se mi líbí mřížka na zádech, díky které se pot tak nějak lépe vstřebá a nemám hned koláč na zádech (nicméně na to se při cvičení nehraje, že). Zprvu jsem se nemohla rozhodnout, jestli zvolit podprsenku v bílé nebo černé variantě, ale protože všeobecně holduji spíše tmavším barvám, bylo jasno. :)) 
Váháte-li nad koupí nové sportovní podprsenky, určitě volte bavlnu. Já všechny ty uměliny nemůžu ani vidět, natož na sebe navléknout. Bavlna je holt bavlna a na ni nedám dopustit (když tak přemýšlím, vlastně i kalhoty a tílko mám bavlněné). V tomto si mě tato podprsenka naprosto získala. ♥ Je maximálně pohodlná, dělá pěkný tvar a zpevňuje poprsí (takže vám to nelítá až do stropu :)). I přesto je velmi pružná. Mohla bych ji používat i na běžné denní nošení. Kam se na ni hrabou podprsenky s kosticemi. Takže za mě určitě palec nahoru, a kde budu moci, tam budu doporučovat dál a dál, protože tato věcička si to vážně zaslouží. Někomu by sice mohlo vadit, že nemá vystužené košíčky, ale já bych do nich toho stejně moc nedala, takže preferuji bez výstuží.
A co víc? Koupě této podprsenky vás finančně nezruinuje, bez obav se vejdete do čtyř stovek. A to stojí za to, ne? :))
Víte co, já si nepotrpím na žádné supr trůpr značkové hadříky typu Adidas, Nike, Reebok a další, protože mnohdy mi takové oblečení z hlediska pohodlnosti vůbec nevyhovovalo. A když jsem obrátila cenovku, šly mi oči vsloup. Proto si koupím byť i levnější podprsenku ne příliš okoukané značky, kterou nemá ve fitku každý, ale takovou, která bude vyhovovat mým preferencím, totiž že bude především maximálně pohodlná. Myslete na to při nakupování i vy. Není důležité nacupitat do posilovny co nejvíce stylově a podle poslední módy, ale důležité je, abyste se cítili dobře a pohodlně. A v tomto případě byla značka Bellinda jednoznačně tou správnou volbou! 



Jakou sportovní podprsenku doporučíte vy mně? :))

11 komentářů:

  1. skvělá je!:) ještě, že mě stačí obyč sport. podprdy o ťamíků :D

    OdpovědětVymazat
  2. Mám stejnou v bílé, je výborná!

    OdpovědětVymazat
  3. To jsi hustá, že jedině bavlnu, to já bych na sport bavlnu nemohla mít ani náhodou, je to hned mokré a pak to neschne, ble. Já mám na takové intenzivnější hopsání prdku z Tchiba, myslím, že je to tato: http://www.tchibo.cz/sportovni-podprsenka-p400028076.html a drží dobře.

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám z HMka, a jsem s ní neskutčně spokojená :) Ovšem tahle vypadá taky moc dobře :)
    Fit Maddie

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám trochu problém s velikostí a potřebuju maximální podporu, takže sportovní podprsenky hlavně v HMku a teď mám jednu novou z New Yorkeru (z toho nového sportovního odvětví).

    OdpovědětVymazat
  6. Já mám už několik let podprdu z HM, ale nedávno jsem si k ní pořídila kámošku v Decathlonu. Jsou cenově dostupné a i když mám velká prsa, krásně drží :-) bára.kára blog

    OdpovědětVymazat
  7. super, zrovna se po nějaké nové koukám :)

    OdpovědětVymazat
  8. Já jsem si tuto podprsenku zakoupila u nás v Kauflandu za nějakých 150 Kč. Je fajn, ale spokojenější jsem s kousky od Nike. U nás jsou drahé, ale nechávám si je dovážet ze zahraničí.

    OdpovědětVymazat
  9. Takhle vypadá dobře a také evidentně hezky sedí:) Mým snem je sportovní podprda od Nike, ale jsou dost drahé, tak si zatím musím vystačit s tou po sestřenici :D Slouží ale dobře a je příjemná, což je hlavní:)
    Hezky vypadaly také sportovní podprsenky v H&M

    OdpovědětVymazat
  10. U Bellindy pravidelně kupuji silonky. Vyhovuje mi sportovní podprsenka adidas.

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš komentář. :-)