čtvrtek 10. října 2013

* Vítězové soutěže + malý tip pro vás


Přeji vám hezké čtvrteční ráno. Ani se nenadějeme a je tady opět víkend, tak se mi to líbí. :)) Včera nám skončila soutěž o 3 balíčky výborného Das Müsli, takže vám přináším seznam 3 výherců, kteří byli vylosování prostřednictvím programu Random.org. Jen pro přehled, zúčastnilo se vám téměř 150, z čehož mám velkou radost. :))

Abychom si to shrnuli, soutěžní otázka jistě nebyla tak obtížná. Na oficiálních stránkách Das Müsli jste zjistili, že jogurtovo-jahodové balení má 500 g. Ze zúčastněných odpověděli všichni správně (příště asi budu muset dát něco obtížnějšího :)). Z vás všech však mohli  zvítězit jen 3 lidé, Random.org vybral náhodně číslo 21, 22 a 83. Výherci se tedy stávají:

Radka Štěpánková
Klára Drbalová
Jiří Plechatý

Gratuluji výhercům a všem zúčastněným děkuji, že se do soutěže připojili. Určitě se můžete těšit na další výhry, nějaká soutěž se do konce roku zajisté objeví!

A teď malý tip, jak jsem slibovala v nadpisu dnešního článku. Bude se týkat firmy Das Müsli, ať to krásně tematicky sladím. Jedná se o speciální akci, která se rozjela teprve minulý týden, a možná, že už jste o ní něco málo četli. Pokud však ne, přináším vám dnes krátké info. Jedná se o akci zvanou Müslifotka. Princip je jednoduchý, stačí se vyfotit s přáteli a velkým balením Das Müsli (dnešní vítězové se tak třeba mohou pochlubit výhrou, jakmile k nim dorazí :)), fotku budete sdílet na Facebook stránce Das Müsli, a poté už jen stačí čekat, až vám Das Müsli pošle skutečnou fotku pro všechny, kteří na ní jsou, až domů. Nemusíte se bát, všechno je zcela zdarma. 


PS: Malá otázečka na vás - o co byste v budoucnu rádi soutěžili, ať vím, na jaké firmy se obracet? :))
 
Hezký den vám všem!
Kriss

3 komentáře:

  1. Tedy taková radost hned po ránu :-), děkuji :-)

    OdpovědětVymazat
  2. na kakao jsem fakt magor :D bez něj ani ránu :)
    jinak k tomu jogurtu mám většinou fitness cereálie, navíc je to ten větší jogurt. Plus to kakao a ještě mám nějaké ovoce nebo zeleninu. Jenom jsem to nedopsala protože by to byl kilometrový článek :D a chtěla jsem vyzdvihnout hlavně to že ty nezdravé věci si dávám ráno abych na ne neměla večer chuť ;)

    já právě ne, potřebuju kontakt a připadám si hrozně když vlastně celý den mlčím protože není s kým mluvit. Navíc je fakt na prd že je nás tolik - naše "třída" má 250 lidí, takže i když někoho znáš tak ho v posluchárně najít je téměř nemožné ... :/

    OdpovědětVymazat
  3. láhev je z DM za 300 (docela pálka :/) a chléb 500g za 29 Kč, normálně kupuji za 35, takže paráda :)

    jo jo, synátor se k těm činkám hned hnal a nenechal mě je ani vyzkoušet :D jednou z něj třeba bude kulturista :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš komentář. :-)