pátek 19. července 2013

* Přírodní kosmetika Lush


Myslím, že by neuškodilo malé osvěžení v podobě článku, ve kterém se nebudu věnovat ani stravě, ani cvičení. Mnohé z vás zbožňují přírodní kosmetiku, a tak vám dnes přináším krátké povídání o firmě Lush, kterou možná znáte. :))

Lush je kosmetická firma, kterou r. 1994 založili manželé Mark a Mo Constantine v Anglii. Aktuálně má Lush kolem 450 poboček v rámci celého světa. V ČR se můžete zastavit do pražské pobočky, která se nachází v Palladiu.
Lush je populární kvůli své ruční výrobě. Výrobky jsou z čistě přírodních složek, používá se ovoce, zelenina, esenciální oleje, syntetické ingredience, med, včelí vosk a další. Lush kosmetika není testována na zvířatech.

 
Co se týče jednotlivých výrobků, přes e-shopy nebo v kamenných obchodech si můžete zakoupit nejrůznější druhy mýdel, šamónů na vlasy, sprchových gelů, pleťových mýdel, peelingů, kosmetiky (rtěnky, oční stíny, řasenky, parfémy) a další. Všeobecně tedy seženete přípravky na tělo, pleť i vlasy. Velmi populární jsou také balistiky - šumivé koupelové kuličky.


Pokud s firmou Lush teprve začínáte, můžete si skrz oficiální české fórum domluvit s lidmi, kteří již některé z výrobků doma mají, aby vám prodali kousek na otestování, než se pustíte do nákupu většího množství daného přípravku. K takovým obchůdkům (příp. výměnám) vám poslouží Vzorkárna v sekci Koupím, prodám, vyměním.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Máte zkušenosti s touto kosmetikou? Co si nejčastěji kupujete?

Hezký pátek vám všem!
Kriss

12 komentářů:

  1. Kosmetiku LUSH znám a měla jsem něco z těch šumivek a balzám na rty... Jako jo, hezky to voní, je to dobré, krásně to vypadá, ale ty ceny jsou dost vysoké :)

    OdpovědětVymazat
  2. mnohokrát jsem o něčem od nich přemýšlela, ale stále nic:D

    OdpovědětVymazat
  3. zbožňuju jejich pleťové masky. jelikož jsou čerstvé a neobsahují asi moc konzervantů, některé se musí spotřebovat do 4 týdnů, ale i tak jsou skvělé a mám je moc ráda. mám po nich úžasnou pleť :)

    OdpovědětVymazat
  4. všechny tyhe druhy kosmetiky jsou děsně drahé:(

    OdpovědětVymazat
  5. O LUSH jsem slyšela, chtěla bych ji vyzkoušet, ale než se k tomu dokopu, snad znáš sama! :D:D

    OdpovědětVymazat
  6. mám)... doma mám šampuk pro mastné vlasy a pak jsem měla vzorky na různá mýdla, peeling na rtíky s luxusní vůní, masku na obličej, čistící mýdlo... a do čeho bych šla znovu? do čistící mýdlo Coalface - jde o černé mýdlo pro mastnou pleť s tím jediným jsem byla naprosto spokojená, ještě bych chtěla vyzkoušet tuhý kondicionér na vlasy Jungle)

    OdpovědětVymazat
  7. o Lush jsem taky slyšela..samé chvály zatím..jen ta cena mě odradila..

    OdpovědětVymazat
  8. Slyšela jsem o tom, ale ta cena...mohla bych to zkusit. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Hrozně mě to láká, ale zatím jsem to nezkusila:-)

    OdpovědětVymazat
  10. za tu cenu to stojí. výrobky dělají přesně co se o nich povídá,voní neskutečně (a návykově) a vydrží dlouho

    OdpovědětVymazat
  11. Lush není přírodní kosmetika, není vyráběná z čistě přírodních látek a ani se tak neprezentuje, i když mi připadá, že se ten dojem snaží navodit. Ale stačí se podívat na složení produktů na stránkách.
    Jinak mě už přešla ta počáteční Lush mánie,kdy jsem tam mohla utratit majlant a pořád jsem měla pocit, že nemám dost výrobků, ale některé výrobky mám ráda a chystám se na další nákup.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš komentář. :-)