neděle 28. září 2014

* SOUTĚŽ: zdravě & čokoládově


Všem vám přeji krásnou neděli! :)) Protože jsem zjistila, že se mi tady "povalují" ceny do soutěže, je ten správný čas si o výhry zahrát, co říkáte? Některým z vás už možná název článku napoví, v jakém že to duchu se bude soutěžit. Všichni příznivci zdravého životního stylu mohou zajásat stejně tak jako milovníci čokolády. Zvláštní kombinace? Vlastně ani ne. Kvalitní čokoláda totiž nikdy nemůže uškodit. :)) Já osobně např. čokoládu s vysokým obsahem kakaa naprosto zbožňuji. Tak co, půjdete do toho a zkusíte své štěstí?

Princip soutěže
Jednu fotosoutěž už jsme zde měli, proto se prozatím opakovat se zadáním tak doslova nebudu. Nicméně i tentokrát bude mít prostor vaše fantazie a plus k tomu také nějaký ten kuchařský um. Vím, že tady mezi vámi je spousta nadšených kuchařek a kuchařů, kteří v kuchyni velmi rádi a často experimentujete. Dnes budete mít příležitost.
Váš úkol zní: Ukuchtěte nějakou zdravou mňamku s nádechem čokolády. Je mi jedno, jestli čokoládu zakomponujete přímo do těsta, nebo to bude jen ta sladká tečka v podobě čokoládového posypu apod. Je to zcela na vás a vaší fantazii. Dokonce je mi jedno, jestli bude recept přímo z vaší hlavy nebo ho obšlehnete od nějaké fitnessky. Důležité je, aby recept splňoval motto: zdravě & čokoládově. Proto pokud máte recept na nějaký výtečný, ovšem ne moc zdravý dortík, zkuste nepříliš zdravé ingredience vyměnit za zdravější náhražky, aby nám do soutěže zapadnul. Upozorňuji, že všechny recepty budu důkladně přezkoumávat a ty nezdravé poletí rovnou pryč. :)) Nezapomeňte přiložit také fotografii svého výtvoru.

Kdy, jak, kam?
Od dnešního dne, tzn. od 28.9.2014 do 5.10.2014 můžete své soutěžní recepty s fotografiemi zasílat na e-mail fitkriss@seznam. Do předmětu napište Zdravě & čokoládově. Nezapomeňte v e-mailu uvést kromě názvu svého receptu, ingrediencí a postupu také přezdívku, pod kterou budete soutěžit, příp. můžete přiložit i adresu na váš blog, pokud nějaký máte. Přiložte také fotku své dobroty! Na každý e-mail následně odpovím přijetím nebo odmítnutím receptu.
Vaše recepty následně zpracuji a vyberu tři vítězné, které mě nejvíce osloví. Nebudu tak muset řešit nějaké nekalé praktiky při veřejném hlasování. :)) A protože nejsem lakomá, recepty si nenechám jen pro sebe, ale vytvořím takovou zdravě čokoládovou e-knihu s vašimi výtvory, která bude následně přístupná vám všem, abyste měli možnost ochutnat dobroty vašich kolegyň a kolegů. :)) A to je fér, ne?
Výherní recepty budou následně zveřejněny na blogu nejpozději do 8.10.2014.

Co za odměnu?
Třem z vás, na které se usměje štěstí, darovala firma Ganapa voucher v hodnotě 150 Kč na čokoládu dle vlastního výběru. Co jiného by také mohlo být v této soutěži za odměnu než čokoláda? :))




Hodně štěstí vám všem!

5 komentářů:

  1. ooooo tak to je něco pro mě! :D

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem si pořídila jejcih čokoládu k narozeninám, opravdu se to nedá srovnat, byla vynikající :))

    OdpovědětVymazat
  3. skvelá soutěž! miluju zdravé věci s čokoládou :D

    OdpovědětVymazat
  4. Kdy budeš odpovídat na ty maily, zda to bereš nebo ne?

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš komentář. :-)