pátek 27. června 2014

* Vítězové fotosoutěže

 

Každý bystrý čtenář postřehl, že už od 14. června tady probíhala fotosoutěž, ve které soupeřili účastníci s celkem 82 fotkami. Hodně z vás do hlasovacího formuláře kromě vybraných čísel fotorgafií psali, jak pro ně bylo těžké vybrat ty nej, ale věřím, že nakonec byla opravdu vybrána ta TOP čtverka. Všechny vaše fotografie, které jste mi poslali, byly jedním slovem přepychové. Mám velkou radost, že se sešlo tolik krásných a nápaditých fotek, díky za ně! :)) Také musím říct, že v posledních dnech, kdy jste mohli pro jednotlivé fotky hlasovat, bylo vážně napínavé sledovat, jak se jednotlivá pořadí v kategoriích mění. Celkem od vás dorazilo přes 1200 hlasů a já vám za ně všechny děkuji! A věřím, že by za ně poděkovali rovněž vítězové, kteří díky vám vystoupili na pomyslné stupínky vítězů. :)) Pojďme si představit tu šťastnou čtveřici.


Kategorie Sport selfie
celkem účastníků: 30

Vítězi se stávají Annie&Vláďa se soutěžním číslem 3.



Kategorie Letní drink
celkem účastníků: 20

Vítězkou se stává slečna Vitakata se soutěžním číslem 2.



Kategorie Čas na salát
celkem účastníků: 32

Vítězkou se stává slečna Dona-Gisele se soutěžním číslem 2.
 


Kategorie Cena pořadatele soutěže:

Bylo nesmírně těžké vybrat z toho kvanta jenom jednu jedinou fotografii, která by mě zaujala ze všech 82 snímků nejvíce. Na každém z nich jsem se snažila najít něco extra, něco, co by mě fakt praštilo hned do očí. Fotky jsem procházela prakticky denně, když jsem zvědavě zkoumala, který z účastníků je po mém průběžném zapisování příchozích hlasů právě ve vedení. Ale jedna fotka se mi nepřestávala líbit, jedna fotka mi vždycky vykouzlila při pohledu na ni úsměv na tváři. :))

Vítězkou se stává slečna adelajn_ se soutěžním číslem 13 z kategorie Čas na salát.


Všem vítězům gratuluji a apeluji na ně, aby si zkontrolovali své e-mailové schránky, kde se jim v brzké době ozvu, abychom se domluvili na předání cen!
A všem zúčastněným velmi děkuji za účast. :)) Nemusíte mít obavy, další soutěž o prima ceny se již opět rýsuje, takže se tu jistě brzy něco objeví, a vy tak budete mít možnost si zase zasoutěžit. :))

13 komentářů:

  1. Donin salát je úžasný! gratuluju :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jé, já opravdu vyhrála v čase na salát? Děkuji moc! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherný fotky, úplně z nich číší energie :) Ten salát je bomba, rýbiz do salátu taky musím zkusit.

    OdpovědětVymazat
  4. Jeee, mam strasnou radost, ze se moje fotka libila :) Dekuji moc! A samozrejme velka gratulace ostatnim vyhercum a Kriss, za super soutez :))

    OdpovědětVymazat
  5. Páni, úplně božské fotky, úplně se mi zlepšila nálada, jak jsem si je prohlédla! :D Ty salátky jsou pecka, nejlepší Dona Gisele, ta má vždycky skvělé fotky!

    OdpovědětVymazat
  6. Krása, vyhrály to super fotky :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Ty fotky, nemám slov :) Zaslouží si to (y)
    fitmaddie.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Super soutěž tolik krásných fotek:) všem gratuluji a děkuji za cenu! To se ani nedalo čekat v takové konkurenci:)

    OdpovědětVymazat
  9. Hned co jsem si vsechny fotky prohledla, odhadovala jsem, kdo asi vyhraje a trefila jsem se u vsech trech kategorii! Asi se dam na vesteni :D Kazdopadne vyhercum moc gratuluji, podle me, rozhodne vyhrali ti nejlepsi! :))
    Barca

    OdpovědětVymazat
  10. Gratuluji všem výhercům:-)....Renča

    OdpovědětVymazat
  11. Tyjooooo tak to jsem vůbec, ale vůbec nečekala! Děkujeme!! :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš komentář. :-)