neděle 6. dubna 2014

* HIIT na druhou



Napadlo mě, že když jsem se teď rozhodla pro kreativní HIIT tréninky, které si sestavuji sama, podělím se s vámi o své první dva tréninky, které jsem absolvovala po cca dvouměsíční odmlce (možná i delší). I když to není nic extra, i když vám to mnohým přijde jako lážo plážo, i když už jste třeba na podobné HIITy narazili (protože ty cviky se holt často opakují), přidávám sem své sestavičky, které třeba pro některé z vás budou inspirací. A pokud se mě bude stále držet to mé nadšení pro tvoření vlastních tréninků, určitě se přijdu zase podělit. Dnes mám pro vás tedy dva, se kterými vám cvičení nezabere ani 20 minut! :))



Ukázky cviků:

1) burpees

2) rope jump

3) mountain climbers

4) crabs

5) side jump

_____________________________________________________________________________________________


 
Ukázky cviků:

1) jumping jacks
 

2) boxing

3) high knees
  
4) plank side jumps

5) lazy burpees

_____________________________________________________________________________________________


Pomůcky:

→ online stopky ZDE
→ online rádio ZDE

_____________________________________________________________________________________________


Je mi jasné, že pro mnohé z vás, kteří se HIITům věnují pravidelně, to nebude žádný extra nářez, ale já jsem si dala příjemně (chvílemi i nepříjemně :D) do těla. Musím uznat, že mi vážně to domácí cvičení trochu chybí, holt to mělo něco do sebe. Naštěstí už se teď budu věnovat HIITům 2-3x týdně, takže si ty dva měsíce bez nich hezky vynahradím. :))

Já už mám dnes odcvičeno, trénink nohou byl dnes excelentní, a to i přes mírnou nevolnost vzhledem k mým "šťastným" dnům, ale holt není každý den posvícení. Co vy, cvičili jste dnes nebo odpočíváte? :))
PS: Po sto letech se dnes vydávám fandit zlínským hokejistům přímo na stadion. Už se těším na tu nepopsatelnou atmosféru, konečně si zase zařvu. :D Snad to teď těm třinečákům už natřeme. :))

Doporučte mi nějaké HIIT sestavičky, ať už vámi či někým jiným vytvořené. ;)

Krásnou neděli vám všem!

15 komentářů:

  1. Oba dva vypadají dobře. Je fajn, že jsi je zase začala zařazovat, posilování s velkými vahami je samozřejmě super, ale chce to trénovat i rychlost, přesnost, balanc, něco na způsob agility a plya, což se do HIITů dává :).
    Já mám taky dneska odcvičeno, 50 minut se Shaunem a jeho T25, cardio až HIIT na plné pecky, byla jsem rudá jako prasátko, ale skvěle vybitá, a mám dobrý pocit. Škoda jen, že se teďka musím učit :D.
    Na blogu jich pár mám, ale asi pro tebe nebudou moc těžké. Já jsem vyzkoušela pár HIITu od DailyHIIT, kde figuruje Lisa Marie (přesněji videa 30 Day Real Challenge) s to byl teda vítr. Takže až budeš mít chuť, tak se na její kanál koukni.
    Užij si fandění, já jdu na to učení :D

    OdpovědětVymazat
  2. Tyhle cviky jsou super! já dneska ještě odcvičeno nemám, ale už se chystám :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahojky, HIIT cvičím ráda. Prosím tě, jen taková blbá otázka: jak to česky (tu zkratku) vyslovíš? Já říkám prostě "híit", připadá mi blbé vyslovovat to: "eičájájtý" , ale nerada bych pak někde byla za trapku, takže proto se ptám :-).
    Btw, na zlínský zimák jdu dnes fandit taky, takže: Ševci, do toho!!! :-))).
    ahoj Monča

    OdpovědětVymazat
  4. Nejsem fanda HIITU, ale některé cviky zařazuji na konec tréninku v posilně, jen tak pro radost :D

    OdpovědětVymazat
  5. super workouty :)! já ráda cvičím hiit podle daily hiit a Lisy, ale to nemusí být každého šálek kávy :D

    OdpovědětVymazat
  6. Já se tak stydím, ale pořád jsem srabík :))) Tak nějak cítím, že to zatím neudýchám... Ale jednou se k tomu fakt dokopu! Jinak dnes se chystám "jen" na brusle, abych si splnila tu svou výzvu :))

    OdpovědětVymazat
  7. Já jsem co se týče HIITů začátečník, takže je zatím zkouším jen na rotopedu. :)
    Cvičit dnes určitě budu. :)
    U nás hokejová sezóna už bohužel skončila. :( Také zbožňuji tu atmosféru a to, jak se člověk u toho řvaní odreaguje! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Parádní workouty náhodou :) o plank side jumps a lazy burpees slyším poprvé :) a to cvičím poctivě se Zuzkou už dost dlouho :) díky za další nápady, co zařadit :) Já dnes ráno odcvičila Zwow 50 v tempu Zuzky, někde jsem byla rychlejší, někde ona, tak se to vykompenzovalo :) První minuta po dokončení hrozná, ale pak jako vždy super pocit :) Měj fajn zbytek neděle :)

    OdpovědětVymazat
  9. HIITY miluju:) a zrovna tyhle cviky taky:)
    Já buď jedu podle zgymu a nebo, když jdu cvičit ven, tak si dělám AMRAPy:) Vetšinou každý cvik proložím minutou švihadla.)

    OdpovědětVymazat
  10. HIIT je skvělý. Ráda si ho 2-3x do týdne dám. Tyto cviky jsou ověřené a myslím dost efektivní. Taky používám švihadlo. Nebo vysoká kolena :-) Jinak chválím za ty GIFy!! Super!

    OdpovědětVymazat
  11. To je skvělý! Já se k HIIT moc neumim dokopat, ale seš šikovná :)

    OdpovědětVymazat
  12. Zrovna dneska jsem si dala takový menší HIIT ve formě vybíhání schodů nahoru na Letenskou pláň :D Tepovku jsem měla asi hodně vysoko, protože lidé kolem na mě koukali jako na blázna, když jsem se nahoře málem hroutila. Ale neskutečně mě HIIT baví, daleko více než nějaké pomalejší hopsání. Navíc cítím, že se opravdu vyčerpám a něco pro sebe udělám :))

    OdpovědětVymazat
  13. Uuuuff..právě jsem odcvičila ten druhý hiit a jsem mrtvá! :D myslím, že vůbec nemusíš mít pocit, že je nějak lehčí.. myslím, že se klidně vyrovná hiitům Zuzčiným :) každopádně moc oceňuju "jednoduchost" cviků! U videi na internetu jsem kolikrat ani nevedela, jak sprâvně cvik provést :D určitě vyzkouším i ten první! :) těším se na tvé další hiity! ;)

    OdpovědětVymazat
  14. Jakto, že mi tohle uniklo :-)?!!
    Super a děkuji! Zbožňuji hiit a dávám si ho cca 15min před silovým tréninkem a pak ještě kardio...Navedl mě přítel a chodíme do lesa na hřiště trénovat :D...Rád mě ničí a hecuje, je pak pyšný :D. Občas mi zařadí hardcorovky, které opravdu nedám...ale alespoň jsem namotivovaná a chci se zlepšovat :-)).

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš komentář. :-)