středa 17. července 2013

* Nalaďte se na správnou vlnu


Dnes bych vám jen ve zkratce ráda představila rádio, ke kterému jsem se dostala nedávno a vlastně náhodou díky mé drahé polovičce. Cvičila jsem u něj zatím jen párkrát, ale musím říct, že za těch pár hodin, co jsem měla možnost ho při cvičení poslouchat, jsem si všimla skvělých písniček, které člověka ženou kupředu. O tom, že rádio baví i své posluchače a výběr písniček se jim líbí, se můžete sami přesvědčit v komentářích na oficiálních stránkách rádia. Tak co, potřebujete při tréninku nakopnout? Pusťte si GYM radio. :))

Zpočátku mých vlastních tréninků jsem doma cvičila bez hudby, ovšem po nějakém čase jsem se přeci jen rozhodla, že si na tu hodinku pustím muziku. Nejdříve jsem si do přehrávače v PC naházela oblíbené taneční songy, protože ty mě dokázaly nejvíce nakopnout, později u mě vítězilo rádio Orion. Líbí se mi současné hitovky, i když běžně poslouchám zcela jiný žánr než pop, dance a další současnou moderní hudbu, kterou v rádiích nejčastěji uslyšíte. Jenomže když jsem objevila GYM rádio, které je určeno právě do různých posiloven nebo do mp3 přehrávačů či mobilů, neváhala jsem. Už jen ten název GYM se mi zamlouval v tom, že jsem tak nějak předpokládala, že bude určeno jako doplněk tréninků. Je pravda, že písničky jsou skutečně skvělé a motivují mě k lepším výkonům, takže nevidím důvod, proč se s vámi o tento tip nepodělit. :)) Třeba zaujme rádio i vás.
Prozatím tvůrci pracují na spoustě novinek, které dozajista budou brzy k dispozici, ovšem vše má svůj čas. Aktuálně si můžete rádio zapnout ZDE, nebo si jej stáhnout do svých mobilních telefonů, máte-li Android. Možnost jeho stažení prostřednictvím tohoto odkazu.

  
* Internetové stránky rádia GYM
* Facebook stránky rádia GYM

Co posloucháte při cvičení vy? Rádio nebo vlastní playlist?

Pěknou středu vám všem!
Kriss

15 komentářů:

  1. Já si vždycky před cvičením skládám svůj vlastní playlist, ale je pravda, že u toho dokážu strávit tolik času, že bych při dokončení už klidně mohla být v půlce workoutu :D Takže moc děkuji za užitečný tip, GYM rádio si určitě pustím :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jé, děkuji Kristýnko! :))
    Určitě si ho do mobilu stáhnu, poslouchala jsem a hrajou suprově! ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Ďakujem za užitočný tip, nevedela som, že niečo také vôbec existuje. Počúvam ho už asi pol hodinu a hrajú zatiaľ mimoriadne dobre :)

    OdpovědětVymazat
  4. já většinou poslouchám písničky, co jsou zrovna na evropě a nejvíc mě naštve, když cvičím HIIT třeba na 10min a v rádiu jsou celou dobu reklamy!!:D nevím, v čem je chyba, takové rádio, co jsi přidala akorát potřebuju, ale nejde mi spustit v počítačí a na android shopu ho ani nemůžu najít..:(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ellie zkuste použít jiný prohlížeč než Operu / IE - tedy ideálně Google Chrome, co se týče aplikací tak jsou v tvorbě, beta verzi si však můžete stáhnout již nyní z www.gymradio.cz, dole mezi novinkami & zprávami určitě najidete odkaz ke stažení spolu s návodme k instalaci,

      Přejeme příjemný a intenzivní trénink s GYM rádiem ! :)

      S pozdravem
      Roman z GYM rádia

      Vymazat
  5. Díky za tip:). Takový rádio se fakt hodí. Většinou si pustím třeba očko nebo svojí hudbu, ale tohle je super. Jdu si ho poslechnout:).

    OdpovědětVymazat
  6. DÍKY! já jsem líná vybírat písničky z počítače (moc času:D) a tak si pustím rádio (moc reklam), takže většinou neposlouchám nic. Zapla jsem to a hned první písnička mě chytla, že se těším na odpolední cvičení!:)

    OdpovědětVymazat
  7. Škoda, že nemám lepší mobil, do kterého bych si ho mohla stáhnout. Ale jinak díky za tip, nevěděla jsem o něm :)

    OdpovědětVymazat
  8. Nikdy jsem o něm neslyšela, ale určitě ho někdy zkusím :)

    OdpovědětVymazat
  9. Pustila jsem ho, ale vůbec mě to nezaujalo. V playlistu mám přednastavený seznam, takže si ho vždy pustím před cvičením :). Mě naprosto skvěle nastartuje třeba Pitbull, T. Cruz nebo LMFAO, i když to normálně teda vůbec neposlouchám, ale na cvičení ideální!

    OdpovědětVymazat
  10. tak to si pustím, je super, že to někoho napadlo :)

    OdpovědětVymazat
  11. To je super, určitě někdy využiju :) Já jsem tak procházela obrázky na facebooku, nějaké inspirace a motivace a bylo tam něco ve smyslu: Pokud chceš cvičit tvrdě, sestav si playlist na 45minut a nepřestaň dokud se celý nepřehraje" a tak jsem si hned stáhla písničky a je to fakt super :) Člověka ta hudba neskutečně žene dopředu

    OdpovědětVymazat
  12. Rádio jsem si pustila, ale asi zrovna v nevhodnou dobu, protože písničky co tam hrály mě vůbec nenakoply :/ Ale zkusím to příště ještě jednou, třeba budu mít štěstí...

    OdpovědětVymazat
  13. Díky Kriss :-)
    to je přesně to, co jsem potřebovala na HIITy :-) Musím přiznat, že od čt. nic jiného jako podklad ke cvičení neposlouchám. Super hudba, přesně na workouty. Nakopávací:-). Makám teď mnohem intenzivněji....takže bomba. Dneska jsem dávala HIIT od Nikki a k tomu to rádio...a lilo ze mě jako z konve.
    Super nápad, takové rádio.... díky Kriss ještě jednou, MOC :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš komentář. :-)