úterý 22. července 2014

* Červencoví Zajíci v krabici


Pěkné ráno vám všem! Léto je takřka v plném proudu, slunečných dní je za námi i před námi habaděj, a také kvůli tomu si jen málokdy sednu k počítači. Jak si užíváte léta vy? :)) Abychom to tady neměli přeci jen tak prázdné, pokusím se alespoň sem tam přihodit nějaký článek, který by vám byl přínosem. A těšit se také můžete na menší soutěž, aby se neřeklo. :)) Dnes vás tedy nechám nahlédnout do červencové krabičky Zajíců, i když věřím, že mnoho z vás už spoustu věcí z ní vyzkoušelo, nebo už zhlédlo na jiném blogu. Nicméně pro mě to byla premiérová záležitost, protože to byla má úplně první krabička, ze které jsem byla unešená už jen kvůli tematice, poněvadž tentokrát jste v ní mohli najít samé raw dobrůtky. A na ty já jsem, to zas jooo. :)) Co zaujalo z této krabičky vás?

Co to vlastně je?
Pro neználky, kteří o Zajících ještě neslyšeli tady mám krátký úvod.
Zajíci v krabici se u nás objevili poměrně nedávno, nicméně i přesto se mohou těšit velké oblibě mezi mlsouny zdravých dobrůtek. 
Princip je takový, že si tyto krabičky předplatíte, a ony vám následně každý den dorazí až domů. Vhodné jsou pro úplně každého, kdo rád konzumuje kvalitní a zdravé potraviny. Já osobně se ráda v prodejnách se zdravou výživou prodírám všemi těmi kvanty produktů, čtu etikety a prohlížím si obaly výrobků, nicméně chápu, že to holt není pro každého. Pokud navíc máte rádi nějaké to překvápko, můžete se nechat překvapit každý měsíc právě krabičkou Zajíci v krabici. :)) Další bližší informace ohledně cen a objednávání najdete na oficiálních stránkách.

Červencové vydání
Nyní už bych se ráda vrhla na samotné složení červencové krabičky, která mě doslova uchvátila. Hned v úvodu musím uznat, že kresba na víku krabice je vážně nápaditá a hezká. Už se těším, až si do krabičky dám nějaké oblíbené "blbůstky". :))
V tomto letním vydání najdete hned 7 produktů, a to BIO kokosovou mouku, BIO kokosový olej, RAW & BIO tyčinky (čokoládová a meruňková), topinamburové piškoty, vanilkovou Hrašku, BIO pikantní klíčky, BIO baobab prášek. Kromě toho si můžete z těchto přísad ukuchtit nějakou tu dobrotu podle přiložených receptů. Nechybí také dopis vám všem, kteří si krabičku objednáte, ve kterém najdete základní informace o jednotlivých produktech a jejích výrobcích.

Z krabičky jsem vyzkoušela jen dva produkty, a to kokosový olej a tyčinky. Kokosový olej pochází od české společnosti Wolberry, od které jsem již vyzkoušela například chia semínka. U kokosového oleje mě mile překvapila jemná kokosová vůně, tu já zkrátka můžu. :))
Co se týče tyčinek Lifebar v příchutích meruňka a čokoláda jsem byla překvapená o to více. Podobné tyčinky jsem vyzkoušela již od firmy Markol, které byly výtečné, a ani v tomto případě se nedá tyčinkám co vytknout. Je to skvělá svačinka, která snad nikoho nemůže urazit. :)) Líbí se mi ta opravdová a jemná chuť, stejně tak jako decentní aroma v případě obou příchutí. Pokud budete mít tu možnost a narazíte na ně někde v obchodě, určitě po nich sáhněte. Stojí to za to! :))

Co udělám s dalšími produkty je prozatím ve hvězdách, dost možná, že se nechám inspirovat některým z receptů, protože to jsou teda mňamky! :)) Co se týče krabiček Zajíci v krabici, byla jsem velmi mile překvapená, jak to funguje. Krabička je natolik velká, že se do ní nejen vlezou všechny produkty, ale zároveň vám jistě poslouží i do budoucna. Krásná zaječí malůvka na víčku je krásnou třešničkou. Červencovému tématu nemám absolutně co vytknout, protože raw neboli syrová strava je mi velmi blízká, takže jsem ráda, že ji Zajíci šířili prostřednictvím této krabičky mezi lidi. :)) Z produktů mě jednoznačně nejvíce potěšil kokosový olej a kokosová mouka, které rozhodně využiju. Se zbytkem se podělím, ať z toho opět něco kápne i mé milované rodince. :))




Pro zvídavce přikládám také ceny jednotlivých produktů, které jste v krabičce mohli najít, abyste si udělali obrázek o tom, na kolik korun takové mňamky přijdou. Uznávám, že některé věci nejsou zrovna nejlevnější, ale pokud by se jednalo třeba jen o jednorázovou koupi na ochutnávku, tak proč ne. :))

  • BIO kokosová mouka - 89 Kč/250g
  • BIO kokosový olej - 49 Kč/75 ml
  • RAW & BIO tyčinky - 29 Kč/kus
  • topinamburové piškoty - 25 Kč/100 g
  • vanilková Hraška - 42 Kč/250 g
  • BIO pikantní klíčky - 65 Kč/balení
  • BIO baobab prášek - 45 Kč/30 g

Pokud vás Zajíci v krabici zaujali, můžete se mrknout na oficiální stránky nebo sledovat veškeré aktuality na Facebook profilu.

Co vy a červencoví Zajíci, co vás překvapilo nejvíce?
Znáte Zajíce v krabici?

6 komentářů:

  1. jeee, tak to je senza krabice. Z téhle bych snad vyzkoušela všechno a to jsem echt vybíravá, akorát nevím ty topinamburové piškoty, samotné topinambury mi teda nejely no.

    OdpovědětVymazat
  2. Bezkonkurenční, taky jsem mela prvni tento mesic a recenzi mam na webu :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Taky se přidávám, byla má první a spokojenost neuvěřitelná :)
    FitMaddie

    OdpovědětVymazat
  4. Já zatím vyzkoušela pikatní klíčky a obě tyčinky - vše super, No 1 je čokoládový tyčinka.

    OdpovědětVymazat
  5. Ja porad nevim, vzdy vycerpam financni limit na neco jineho =D

    OdpovědětVymazat
  6. Jé, upřímně tuhle zaječí krabičku vidím poprvé. Vypadá moc hezky i obsah v ní .:)
    Blog ϐook of ϐeauty

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš komentář. :-)