neděle 9. března 2014

* Přijďte na 1. ročník festivalu jógy!


Ať už jste příznivcem jógy či nikoliv, dnes bych vás ráda pozvala na jednu super akci, kterou je Reebok Yoga Sensation. Jedná se o 1. ročník největšího festivalu jógy ve střední Evropě, a já si myslím, že pokud jste milovníky jógy, určitě je přímo stvořen pro vás. Máte-li chuť si přijít na celý den zarelaxovat, odpočinout si, načerpat pozitivní energii, seznámit se s dalšími jóga fandami, určitě neváhejte. Sama svou účast na tomto festivalu zvažuji. :))


Kdy: 25. 5. 2014 (neděle) od 10:00 hod.
Kde: 02 arena, Praha
Vstupné: 490 Kč (podložka jako dárek)


Tento festival se bude konat v pražské O2 aréně, kde bude jedna hlavní stage a tři menší sály. Těšit se můžete na nejlepší české i zahraniční lektory, kteří návštěvníky seznámí s jednotlivými druhy jógy. Budete tak moci vyzkoušet:

  • Power jógu - protažení a posílení celého těla
  • Aštanga jógu - fyzicky nejnáročnější
  • Iyengar jógu - nejpropracovanější systém jógy
  • Prana Flow jógu - důraz na energii
  • Vinyasa/Power & Stretch jógu - strečink, protažení, posílení celého těla, dechová technika
  • Tantra-vinyasa jógu - práce s vnitřní energii, vnitřním ohněm
  • Jivamukti jógu - kombinace fyzicky náročné cvičení v kombinaci s meditací, čtením a zpěvem
  • Hatha jógu - práce s dechem, důraz na provedení póz, relaxace
  • Hatha Flow jógu - delší výdrže v pozicích, koncentrační a meditační techniky

Tyto odnože jógy budou doplněny o velmi oblíbené cvičení v zahraničí Les Mills Body Balance, při kterém se kombinuje jóga, tai-či a pilates.

Co se týče lektorů, objeví se jich tam opravdu mnoho (a já se rovnou přiznám bez mučení, že neznám ani jednoho :)). Pro ty, kteří se o jógu zajímají, to však určitě budou již známá jména. Těšit se tedy můžete například na Václava Krejíčka, Kateřinu Bílkovou, Pavla Huba, Helenu Kubrychtovou Bártovou, Katarínu Mikulandovou, Zdena Yogi a další.

Cvičit se bude v kulisách iluzorního velkoměsta. Art managerem celé akce je známý choreograf a tanečník Yemi.
Těšit se mimo cvičení můžete na nejrůznější workshopy a přednášky českých odborníků. Dozvíte se tak něco o meditaci, jógové terapii, ajurvédu nebo terapii jídlem. Nebude chybět ani přednáška o historii a filozofii jógy, což je dle mého to základní, když už se na takovém festivalu ocitnete. :)) Celý program bude zakončen společnou hodinou Black Light jógy, při které se společně s ostatními účastníky protáhnete a završíte celý den závěrečnou meditací. 

Osobně si myslím, že to bude skvělá akce a doufám, že dorazí co nejvíce fanoušků jógy. Pokud jógu zatím tolik nezbožňujete, nebo jste ji ještě doposud nevyzkoušeli, určitě je to skvělá šance na seznámení a získání nových znalostí a zkušeností! Myslím, že cena 490 Kč za celodenní vstupenku, přičemž k ní dostanete ještě jako dárek podložku, je rozhodně příznivá, takže já svou účast budu velmi zvažovat, i když se teď józe nijak aktivně nevěnuji. Nezapomínejte na to, že každé tělo potřebuje mít hlavně v pořádku duši, aby všechno fungovalo tak, jak má. A právě s tou duševní stránkou vašeho já vám může jóga pomoci. :))
A ano, musím se přiznat, že jsem tajně doufala, že na této akci bude také námi, kteří jsme již jógu někdy vyzkoušeli, známá Tara Stiles. No, tak snad příště... :)) 

_____________________________________________________________________________________________

FB pozvánka
_____________________________________________________________________________________________

 
 
Tak kdo z vás zvažuje účast?

Hezký zbytek neděle!
Kriss

9 komentářů:

  1. To vypadá jako úžasná akce :) Docela ráda bych se přišla podívat, ale spíš jen jako pozorovatel (a za to se mi vstupné platit nechce), protože z j´gy neumím vůbec nic a nemám s ní žádné zkušenosti, pokud nepočítám jedno video pro začátečníky na protažení :D :D

    OdpovědětVymazat
  2. Týýjo! Je to v Praze, to bych mohla jít:) Opravdu teď hoodně zvažuju účast:)) děkuju za upozornění:)

    OdpovědětVymazat
  3. Super, určitě půjdu! A děkuju, že o tom píšeš, jinak bych se to možná ani nedozvěděla a pak by mi to bylo líto! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jé, tam bych chtěla ! Bohužel Praha je ode mě hrozně daleko, takže by mě to vyšlo na hodně peněž a sama bych se bála jet, jelikož Prahu vůbec neznám :-D

    OdpovědětVymazat
  5. Týjo být blíž Prahy začnu o tom uvažovat, ráda zkouším nové věci a nad jógou výhám už dlooouho .) Užijte si to holky :) A běžte pokud máte tu možnost nebýt od tama xxxx kilometrů :)

    OdpovědětVymazat
  6. ach ach ach!!!!!!! o tom vubec nevim!! tam 100% jdu! :D

    OdpovědětVymazat
  7. Tak to já asi pojedu na 95 %, zrovna mi skončí semestr, tak něco na odreagování se hodí .)

    OdpovědětVymazat
  8. kamarádka mě na tuhle akci upozorňovala, zní to dobře, ale mám raději skromnější akce

    OdpovědětVymazat
  9. to vypada moc zajimave, takze myslis, ze to za vstupny stoji?

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš komentář. :-)