pátek 14. února 2014

* Zacvičte si s Online Fitness + soutěž


O zbrusu novém projektu Online Fitness jste už určitě četli třeba u Monči, která se do něj zapojila, nebo u Verči, která se rovněž rozhodla pro spolupráci. Osud přál i mně, a proto vám dnes v pár řádcích shrnu, co s sebou projekt přináší, a samozřejmě je už z nadpisu jasné, že se bude soutěžit. Víc se dozvíte v článku. :))

Online Fitness je novým projektem ve českém světě fitness, který se však již může pyšnit spoustou fanoušků. Nebaví vás dlouhé cesty do fitness centra? Nechcete tolik utrácet za své oblíbené lekce? Trápí vás přítomnost jiných lidí? Potom je Online Fitness skvělým řešením. Nejen, že díky extra ceně 39 Kč za jednu lekci, výrazně ušetříte, ale nebudete muset trávit dlouhý čas na cestě do fitka. A přítomnost cizích lidí už vás více trápit také nebude. :))

Díky Online Fitness můžete cvičit pěkně doma v klidu bez zbytečných pohledů cizích lidí. Připravit na lekci se stihnete vmžiku, protože cestování vám odpadne. Nicméně myšlenka vedených lekcí je zachována. Vy tedy budete v daný den a v danou hodinu připraveni na svou lekci, ovšem nikoliv ve fitness centru, nýbrž u sebe v pokoji, obýváku či jiné místnosti. Stačí si jen zapnout online přenos dané lekce a můžete na to vlítnout! 

Abyste do tohoto "virtuálního fitka" mohli "chodit", je třeba se zaregistrovat. Zadarmo ani kuře nehrabe, a proto je třeba si zakoupit kredit. Jedna lekce vyjde na již zmiňovaných 39 Kč. V případě, že si budete chtít předplatit více lekcí, můžete si pořídit rovnou 10 kreditů, které vás budou stát 290 Kč. A pokud chcete opravdu uspořit, nabízí se také možnost měsíčního členství, díky němuž budete moci za parádních 249 Kč "chodit" třeba na všechny lekce. A to už se vyplatí, ne? :)) Milá zpráva pro všechny nováčky: když se zaregistrujete, automaticky získáte 1 kredit, který můžete využít na otestování některé z lekcí. A milá zpráva pro všechny: aktuálně můžete využít Valentýnského členství na týden za 89 Kč - více ZDE.
Pokud vás zajímá, jak lekce vypadají, můžete zhlédnout pár ukázek na YouTube profilu Online Fitness




Zapomněli jste na svou lekci? Nevadí. Vaše peníze díky Online Fitness nepřijdou vniveč. Svou lekci si můžete pustit z archívu, kde bude uložena až do 12:00 následujícího dne. Takže žádný strach, v Online Fitness myslí i na zapomnětlivé, zaneprázdněné či unavené bytosti. Může se klidně stát, že se vám zkrátka v 18:00 nebude chtít cvičit, bude vám nevolno, děti budou protivné a tak různě, však to znáte. :)) Žádný problém!

Soutěž:
Myslím, že v pár odstavcích jsem alespoň stručně popsala myšlenku tohoto projektu, a teď je už čas na slíbenou soutěž. Jaká bude výhra? Soutěžit se bude o měsíční členství v Online Fitness. A co by to bylo za soutěž bez podmínek, které je třeba splnit. Do komentáře napište, jak nejčastěji cvičíte vy (posilovna, vedené lekce, kardio, cvičení doma apod.), a nezapomeňte připsat kontakt na vás. Jednoduché, ne? :)) 
Soutěž potrvá od 14. 2. - 21. 2. 2014. Příští víkend tedy vyhlásím výherce, který bude vylosován programem Random.org. Hodně štěstí vám všem! :))

_____________________________________________________________________________________________ 

_____________________________________________________________________________________________



 Jak se vám líbí nápad Online Fitness?


Hezký pátek vám všem!
Kriss

72 komentářů:

  1. soutěž je supr:) trošku mě štve placení programu no.. já nejčastěji cvičím lenošení, haha:D bane - Tabata metoda žije :)
    kejmii3@seznam.cz a přeji krásný den!

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělá soutěž! ..a zkusím u tebe štěstí podruhé.. :-D
    Já nejčastěji a nejraději cvičím na TRX :-)
    buracek.b@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  3. To je pecka, super Kriss, ted jsi zas velmi potěšila mě!! :)
    Já když už se do nějakého pohybu dám, tak jedině doma a teď uvažuji o zkoušce jógy, taky doma, bohužel si nemohu fitness a posilovny dovolit,tak jen když mě chytne "rapl" s kouknu na nějaké video doma :D
    I proto mě tahle soutěž u tebe moc potěšila!:-*
    A kontakt, kdyby náhodou:D > lucie.syslova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Cvičím doma, s Jillian, Shaunem, takže více méně HIIT :)) metryks@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  5. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, já pohyb miluju a posilovnu v posledních měsících zvlášť. Na doporučení chodím 3x týdně na fullbody, v ostatních dnech si dám trénink florbalu a běhání... Domácí cvičení zařadím výjmečně pro zpestření, ale o to víc si to užiju :-)
    amelik@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Cvičit jsem začala asi před měsícem, takže jsem začátečník :) Teď doma pokořuji 30 Day shred s Jillian, chodím plavat a nově jsem k tomu přidala 1 x týdně TRX. Co se týče Online Fitness, tak mě tento nápad nadchl, neboť u nás ve městě žádné pořádné fitko není, a tak by mě lekce i s dojížděním vyšla opravdu pytel peněz.
    mikulovakacenka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. O Online Fitness už jsem slyšela, ale jen maličko :-) Je to super nápad, nejvíc mě zaujala ta tabata a joga :-D
    Doma cvičím obvykle podle kanálu FitnessBlender nebo XHIT, někdy jogu podle Ali Kamenove :) Do fitka nechodím, bojím se a stydím, vždy je tam plno ! :D :-(
    sonhogirl@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. už jsem se na to jejich cvičení dívala, zajímavá myšlenka. No já cvičím doma Jill, toť vše.
    Neninkach@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  10. 2x týdne posilovna, 1x týdne běh.. Někdy na lekci na trx, fitbox nebo jumping.. A doma nejčastěji Boba a někdy Zuzku + krátký videa na yt na břicho :-) anetaderkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Dříve jsem chodila 3x týdně do posilovny. Teď se nám ale narodilo druhé dítko a není moc času, ale alespoň 6x týdně cvičím doma. Takže Online Fitness je něco pro mne!!
    Super soutěž, díky za možnost vyhrát!
    lenka_jas@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj všem! Tak moje sportovní aktivity se skládají ze 2 hodin zumby týdně, což je záležitost, kterou dělám pro potěšení, kvůli skvělé hudbě a taky díky super holčičímu kolektivu :-) Mezi pravidelné domácí cvičení (alespoň 4x-5x týdně patří cvičení s Jillian Michaels. A jelikož máme doma psa (labradorku Barču), tak další pohyb je celkem jasný: v týdnu se jedná o menší procházky, ale víkendy jsou ve znamení nordic walkingu po lesích, kopcích a loukách v našem okolí. Jinak občas zajdeme do haly na badminton, jaro/léto jsou to brusle a kolo.
    Mihal.jitka@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Nejčastěji cvičím doma podle videí nebo si sama vymýšlím sestavy. Taky bych začít už běhat, když máme to jaro :D
    maruskae@email.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Nápad se mi líbí moc, hlavně by to mohlo znovu podpořit sportovního ducha a navodit ztracenou motivaci :) já ji totiž v poslední době dost postrádám bohužel .. a nevím co s tím :D

    OdpovědětVymazat
  15. Jé děkuji za tuto soutěž, protože miluji sport a tuto internetovou stránku jsem objevila nedávno. Zezačátku mě mrzelo, že placená, ale řekla jsem si, že určitě nějakou lekci si zaplatím. Cvičím každý den většinou Kardio+ posilování bříška a nožek. Snažím si najít pro cvičení svůj čas alespon 45 minut
    Můj e-mail: dendedankova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  16. super soutěž, díky za ni :)
    Já nesnáším stereotyp, takže cvičení střídám jako ponožky :D Jóga s Jillian, běh venku, běh doma na běžeckém páse, posilovna, procházky, TRX v parku u stromu :D, švihadlo před našimi zrcadlovými hlavními dveřmi :D, insanity atd. atd. Jediné, čemu se vyhýbám jako čert křízi, je právě skupinové cvičení, protože mi moc nevyhovuje mačkat se na jednom místě s dalšími 20 lidmi + mám problémy chodit kamkoli včas :D Takže toto online cvičení by bylo skvělou alternativou :)
    bjetka.kotrbova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Nejčastěji cvičím doma podle různých videí a pak i přidávám vlastní cviky na posilování. Teď zrovna cvičim 30 days shred od Jillian a po docvičení ještě chvíli posiluju :)
    vondryskoval@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Je to super napad :)
    Ja nejcasteji beham a plavu :) v jednoduchosti je krása :)
    urbanova.lucie@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  19. myslím, že je to určitě dobrý nápad, takových není nikdy dost :)
    já cvičím výhradně doma, posilka mě ani neláká, a nejradši střídám silový trénink s kardiem :) a musím cvičit jen podle někoho, podle sebe to prostě neumím :D

    OdpovědětVymazat
  20. Já chodím na balet, ale občas si zacvičím nějaké to video nebo si jdu zaběhat do parku :-)

    OdpovědětVymazat
  21. Super soutěž, program a i odměna! :)
    Nejčastěji cvičím doma - bu´d silovej trénink, kardio nebo plyometrics.
    xmirec@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  22. To je super nápad a přeju holkám, aby jim to šlapalo. Já došla do fáze "tak a dost" a od 1.února (ať žije zkouškové) chodím čtyřikrát týdně do fitka. Jsou to teprve dva týdny, možná jsem arcioptimistická, ale mám pocit, že výsledky pomalu přicházejí a já jsem úplně nadšená. Výhoda je ve vlastním tempu, dřív jsem totiž zkusila fitbox a když jsem jako jediná ze cvičící skupinky úplně rudá v obličeji a na pokraji svých sil, přičemž ostatní holky se ani nezapotí, člověk ztrácí motivaci a akorát se cítí trapně. Takže tyhle lekce přímo v obýváku jsou ideálním řešením :)
    trinity.k@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Dřív jsem cvičila doma, ale moc mě to už nebaví, začala jsem tedy chodit do posilovny a hodně mě to nadchlo :) (a tím nemyslím, že jsem pořád v kardio zóně)... Myslím, že mi to dává mnohem víc než domácí cvičení, sice mi to ubere i s cestou min. 2 hodiny, ale po odchodu z posilovny ztrácím pojem o čase a je mi to fuk :D, o víkendu na lekce do fitka (fitbox, alpinning+břišní pekáč), ale když je hezké počasí tak radši nasednu na kolo nebo jdu běhat :) - kolo miluju! Jakmile jsou prázdniny, jsem na něm téměř denně :D

    OdpovědětVymazat
  24. Ahooj, dřív jsem cvičila jen doma.. Teď to střídám s posilkou ;) Doma si většinou dávám T25, Insanity, nebo různé svoje Hiity.. ;) PraskovaPetra@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  25. chodím do posilky a úplně ten pocit miluju
    chaloupkova.ve@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  26. nejčastěji cvičím doma, jednou týdně chodím na fitbox:) chodila bych i víckrát ale nejsem teď moc při penězích://
    fitnesszapisnik@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  27. Jak už asi víš jsem fanatik do posilovny :D 3 krát týdně minimum, i kdyby trakaře padaly..k tomu 1 týdně intervalový běh a pak během týdně ještě nějaké kardio / posilka s přítelem :)
    Ale taky vím, že domácí cvíčo někdy není k zahození, když prostě ten čas není. Ráda bych si zkusila něco nového :)
    Hanabuckova28@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  28. Cvicim doma vsechno mozne, az pujde ditko do skolky tak snad uz fitko :-) Z onlinefitness jsem zkousela Bodyrock a super:-)
    Email: Mmbs@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  29. Ahoj, tak já cvičím 5-6x týdně, většinou doma s Jillian, FitnessBlender, Zuzka Light, různé výzvy... koupila jsem si také 2kg činky. Jinak v úterý chodím na školní volejbal a potom jdu ještě běhat na pás do posilovny, v pátek mám tělocvik, chodím zvedat do téže samé posilovny a potom mám ještě 4h tanečních zkoušek folklorního souboru :) rest day mi většinou vyjde na sobotu, to se uklízí nebo jsem mimo domov :)
    www.hejbnikostrou.blogspot.cz
    email: karolina.vasku@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  30. super soutěž! :))
    nejčastěji cvičím doma HIIT tréninky :)
    bara.navrcka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  31. Cvičení tak nějak střídám, buď fitko nebo vedené lekce. :)
    nevim.nevim.k@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  32. Ahoj, díky za super soutěž :)

    Já už přes rok cvičím Zuzku Light, doplňuji ji jízdou na koni a plaváním ;) Nedávno jsem také začala chodit na pole dance :-)

    Michaela.javor@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  33. Přeji krásné ráno a moc děkuji za soutěž :-)

    Nejradši cvičím doma...a to hlavně Shauna, Boba nebo Jillian :-)

    anna.vagnerova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  34. Ahoj, dříve jsem cvičila jen doma. Nyní k tomu přidávám posilovnu - někdy stroje, někdy jen pás. A na jaře se chystám vyběhnout ven :) doma si většinou dávám cvičení z www.rutina.cz nebo nějaké vlastní :)

    Barbora.kvapilova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě začínám chodit na TRX

      barbora.kvapilova@centrum.cz

      Vymazat
  35. Super soutěž už jsem využila jejich lekce za zaregistrování a bylo to super. Já cvičím jak doma tak i ve fitku a do fitka jsem se zamilovala <3 drobenka46@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  36. O projektu slyším poprvé a myslím, že je to perfektní nápad pro všechny, kteří prostě posilovnu neradi a sami třeba neví, jak na cvičení. Jinak k tomu minulému článku - vůbec jsem o tom záznamu nevěděla, takže jsem šťastná jako blecha!! Doufám, že budu mít co nejdřív čas, abych si ho mohla třeba večer u čaje pořádně vychutnat!! :)

    gettingfit.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  37. Cvičím doma - vlastní posilování + Jill + Bob Harper + běh venku. garfield4413@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  38. O projektu jsem taky ještě neslyšela- díky moc za typ. Jelikož sama předcvičuji skupinové lekce a baví mě na tom to, že můžu "hecovat" svoje cvičenky, které se rády na cvičení vracejí -právě proto, že vím, že by se spousta z nich cvičit doma prostě nedonutila. Doma cvičím prakticky vždy, když si připravuji lekci a teď i samostatně TRX. V týdnu ještě chodím běhat- podle časových možností. Preferuji posilovací lekce v kombinaci s aerobní zátěží, mám ráda BOSU a TRX. Online fitness určitě vyzkouším- ve dnech kdy nemám svoje pravidelné lekce a určitě vyzkouším i něco jiného. Věrka P.
    vpeterova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  39. nejčastěji cvičím doma :) ale aspoň 1x týdně jdu do fitka ;)
    vaclavkova.aneta@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  40. Ahoj, cvičím doma podle Jillian, Boba nebo podle stránky FitnessBlender. Občas zkouším vymýšlet i vlastní HIIT tréninky.
    susanruze@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  41. No pááááni bezvadná soutěž!!!:) Moc děkujeme Kriss!!
    Já chodím každou středu na spinning a každý čtvrtek na fitbox, občas zkouším jogu, pilates, intervalový trénink..ale jinak samozřejmě cvičím i doma s Jillian a s XHIT daily ;)
    kaci.sourkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  42. O tom jsem nikdy neslyšela.. Určitě stránku pořádně projdu a uvidím :) Nějak mi dochází domácí cvíčo a na fitko se ještě necítím.

    to víš, posílám až se ze mě kouří :) (http://www.postcrossing.com/user/Radush) - jak originální přezdívka, co? :D

    OdpovědětVymazat
  43. Ahoj, vzhledem k mému vytížení stíhám cvičení jedině doma - jedu Jill, Cassey a vlastně cokoli, co mi přijde pod ruku :-)
    Kontakt:siiimat@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  44. Ahoj, nejdřív moc díky za soutěž! :)))
    Osobně mám zatím nejvíc ráda běhání, člověk se úžasně provětrá. Pak cvičím doma nejčastěji nyní s FitnessBlender, občas střelím Jill nebo Shauna T. Zároveň začínám s jógou a doufám, že brzo vtrhnu i do posilky. :)
    kontakt:ma-promena@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  45. Nejraději cvičím doma, pořád tak trošku závidím ostatním co chodí do fitka na lekce, ale bohužel já nic v okolí nemám a jezdit někam dál z naší malé vesničky beze spojů je celkem utopie, takže by se mi takovéhle cvičení moc hodilo :) Zatím však u mne vede Jillian :)
    vavrinovamichaela@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  46. Mám to stejně :D legpress miluju a výpady nesnáším :D ale pokud jde o jumping lunges, tak mi to nohy vždycky dokonale odrovná :D
    Na tento druh cvičení jsem narazila nedávno a upřímně mi to přijde opravdu úžasné :) hodně lidí neví, co kdy cvičit a tohle je jednoduché, bez zdlouhavého hledání :) Opravdu super nápad :)
    Jé, soutěže miluju :D (a ještě jsem nikdy nevyhrála)
    Můj rozpis cvičení vypadá nějak takhle :)
    Pondělí - rest (to to začíná :D)
    Úterý - plavání před školou, hiit večer
    Středa - posilovna
    Čtvrtek - nějaké kardio doma (teď jsem si oblíbila vlastnoručně sestavené tabaty)
    Pátek - posilovna
    Sobota - běh
    Neděle - domácí posilování celého těla :)
    Prostě se snažím cvičit to, co mě baví, zařazovat rest day (ač nerada :D) a užívat si svou lásku ke sportu :D
    sportbfood@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  47. To vypadá zajímavě :-)
    Já cvičím doma - střídám různé workouty od Jillian, Boba, Zuzky, POP pilates, fitnessblender...a k tomu dvakrát týdně běám :-)
    lenka@sumbal.cz

    OdpovědětVymazat
  48. Cvičím teď nejčastěji v posilovně, občas chodím na lekce fitboxu.

    tereza.simeckova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  49. Kazdy den cvicim rano a vecer Jillian aZuzku
    Darinkalenka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  50. Teď nejvíc posilka, Focus T25 nebo videa na YT;) Ale už se těším až zas začnu běhat a jezdit na kole:). free.9x@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  51. Tahle sranda mi nefungovala :-( tak to zkusim znovu hold...
    No nemoc je nemoc a nebudu zase blaznit, abych se lecila rok a nepar tydnu... to zvladnu,jem holka sekovna...
    Skola je hnus :-( uz at to mame za sebou!!!
    Jeste nevim co bude o vikendu,ale doufam,ze se k peceni/vareni dostanu xD

    OdpovědětVymazat
  52. Co se týče cvičení jako takového, začala jsem chodit na hodiny pilates a nehorázně mě to baví :-D jinak toho moc nenacvičím,ale jezdecké tréninky a plavání mi zajištují snad dost pohybu. Nicméně takové členství by se mi moc líbilo -komu taky ne? :-D
    lenka.pidimova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  53. Cvičím ve fitku na vedených lekcích, nejčastěji fitbox, TRX, jumping nebo bodystyling. Když není čas, tak doma s FitnessBlender :-)
    karoli.janikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  54. Ahoj:) Cvičím doma s Jillian (teď jsem v půlce 2. fáze BR), skáču přes švihadlo a jezdím na elipticalu :) :D

    michaelacharvi@seznam.cz :))

    OdpovědětVymazat
  55. Zdravo, ja sam gospođa Mabel Nasiru, privatni kredit lenders koji daje život vremena priliku kredita. Da li vam je potrebna hitna kredit očistiti svoje dugove ili vam je potreban kapital kredit za poboljšanje vašeg poslovanja? ste bili odbijen od strane banaka i drugih finansijskih agencijama? Da li je potreban kredit konsolidacija ili hipoteku? traženje više kao što smo mi tu da sve vaše financijske probleme stvar prošlosti. Mi kreditnih sredstava iz pojedincima kojima je potrebna finansijska pomoć, koji imaju loše kreditne ili je potrebna novca za platiti račune, da ulagati u poslovanje po stopi od 2%. Želim koristiti ovaj medij obavijestiti vas da smo donijeti pouzdan i korisnik pomoći i da će biti spremni da vam ponuditi kredit. Dakle, kontaktirajte nas danas putem e-maila na: (redeemersloanfirm@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  56. Moja majka Terezija, zajmodavci kredit "Managing Director
    Zajam rješenje, ja sam spreman posuditi kredit uz kamatnu stopu
    2%, nudimo kredite poslovnih tijela i privatnih rasponu od
    $ 6000 do maksimalno 10 milijuna dolara s roku od 1 do 25
    godine, nudimo kredit na niske kamatne stope i bez kreditne provjeriti, mi
    nude osobni zajmovi, debt consolidation krediti, poduzetnički kapital,
    poslovne zajmove, obrazovanje krediti, stambeni krediti ili krediti za "
    Razlog! Međutim, naša metoda, nudi vam priliku da se stanje iznos
    Kredit je potrebno i trajanje možete priuštiti, mi smo vrlo
    certificirani i registrirani, oboje smo osigurana maksimalna kredita
    Sigurnost naših glavnih prioriteta,

    Mi ne koriste bankovni transfer u isporuci kredita za mnoge od naših klijenata
    i to će potrajati maksimalno 12 sati rada i vama
    jamstvo uzimajući financira, ako ste zainteresirani, molimo Vas da ispunite
    iz Zajmoprimac zahtjev za kredit i poslati ga natrag u nas za daljnje
    Proces.

    Zajmoprimac Information (Informacije Obavezna polja pojavljuju podebljani).
    Puno ime (s):
    Starost:
    Ulica:
    Zemlja:
    Kontakt broj:
    Iznos kredita Traženi:
    Svrha kredita:
    Trajanje kredita:
    Status zapošljavanje:

    Veselimo se sluh od vas uskoro.
    tvoje doista
    theresaloancompany

    Kontaktirajte nas putem e-maila našoj theresaloancompany@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  57. Pozdrav, ja sam gđa Divine Joan, privatni zajam zajmodavac koji daje život vrijeme prilika kredita. Trebate li kredit hitno isplatiti svoje dugove, ili vam je potreban kredit kako bi unaprijedili Vaše poslovanje? Vi ste odbijen od strane banaka i ostalih financijskih institucija? Trebate li konsolidacija zajam ili hipoteku? u potrazi za više, jer mi smo ovdje da bi sve svoje financijske probleme stvar prošlosti. Mi posuditi sredstva pojedincima kojima je potrebna financijska pomoć, koja imaju loše kreditne ili je potrebna novca za platiti račune, da ulagati u poslovanje po stopi od 2%. Želim koristiti ovaj medij obavijestiti vas da smo pružiti pouzdan i korisnica pomoći i da će biti spremni ponuditi kredit. Dakle, kontaktirajte nas danas putem e-maila na:
    (freedomhometrusth@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  58. TREBATE hitan kredit finansijske?
    * Vrlo brzo i neposredno transfer na svoj bankovni račun
    * Otplata počinje osam mjeseci nakon što ste dobili novac
    bankovni račun
    * Niska kamatna stopa od 2%
    * Dugoročni otplate (1-30 godina) Dužina
    * Fleksibilni Uvjeti kredita i mjesečne isplate
    *. Koliko je potrebno da se finansira? Nakon podnošenja zahtjeva kredit
    Možete očekivati preliminarni odgovor manje od 24 sata
    sredstva u 72-96 sati nakon prijema informacije koje su im potrebne
    od tebe.

    Obratite legitimne i licenciranih povjerenja kompanije ovlašteni
    finansijska pomoć u druge zemlje.
    Za više informacija i prijavu kredita formiraju zajedničku poslovanja, kroz

    E-mail: cashfirmarena@gmail.com

    SIR EVA DEMETER
    Generalni direktor
    CASHFIRM

    OdpovědětVymazat
  59. Koga se tiče.

    Naša misija je da otkrijete pobjedničku rješenje za sve vaše financijske probleme. Dajemo kredite za osobe s loše kreditne ili trebate novac da plati račune, da ulagati u poslovanje. Želimo iskoristiti ovaj medij obavijestiti vas da smo pružiti pouzdan kreditne pomoći, mi ćemo biti sretni da vam ponuditi kredite po stopi od 2% na sve kupce. Zainteresirane osobe trebaju kontaktirati za dodatne informacije putem e-maila: wemacompany@gmail.com

    Jeste li ikada razmišljali o uzimajući stresa kredita čine renomirani vjerovniku? Jeste li u potrazi za kredit, a odbijen kredit od vaše lokalne banke? Čestitam ste na pravom mjestu kako bi dobili ovaj zajam ponuda kredita, Wema Institut Zajam je rješenje za svoje financijske probleme. Možemo vam pomoći dobiti kvalitetnu kredit s brzim prijenosom, za obradu zahtjeva odnosi se na sve pojedince i tvrtke. Zainteresirane osobe trebaju nam se obratite za više informacija putem e-maila: wemacompany@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  60. hitno potreban novac? kontaktirajte nas danas za svoj kredit: (trabadovillaspin@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  61. ste u potrebi hitnog zajma? je odbijen od strane banke? dolaze na nama je da taday nudimo kredit na niskim kamatna stopa, bez kolaterala, bez naknade u napadu, sve što trebate učiniti je registrirati s nama. kontaktirajte nas na e-mail Viam: ibehjude@outlook.com

    OdpovědětVymazat
  62. Jeste li u potrazi za poslovni kredit, osobni zajam, home kredit, auto
    kredit, studentski kredit, kredit dug konsolidacija, neosigurane kredite, venture
    kapitala, itd .. ili ste odbili kredit od banke ili financijske
    institucija za jedan ili više razloga. Vi na pravo mjesto za
    svoj kredit rješenja! Ja sam privatni zajmodavac, ja dajem kredite
    firmi i pojedinaca na niskom i pristupačne kamatnu stopu od
    2%. Interesa. Molimo vas da nas kontaktirate putem e-maila
    newdaytonloancompany@gmail.com
    Zajmoprimaca PODACI S
    1) Ime i prezime: .......................................................
    2) Zemlja: ......................................................... ..
    3) Adresa: ..........................................................
    4) Država: ............................................................ ..
    5) Sex: ................................................................
    6) Bračni status: .................................................
    7) Zanimanje: ................................................... ..
    8) Broj telefona: ................................................
    9) Trenutno poziciju na mjestu rada: .....................
    10) Mjesečni prihod: .............................................
    11) Iznos kredita Potrebne: .....................................
    12) Kredit Trajanje: ................................................
    13) Svrha kredita: .......................................... ..
    14) Religija: ...................................................... ..
    15) Da li ste primjenjivano ....................
    hvala,
    Gospođa Sonia

    OdpovědětVymazat
  63. Pozdrav Am gospođa, Morgan Debra Am legitiman i pouzdan zajam zajmodavac davati kredite
    na jasan i razumljiv uvjetima i na 2% kamatne stope. iz
    12.000 dolara na $ 7.000.000 dolara, eura i funte samo. Dajem iz poslovne zajmove,
    Osobni krediti, studentski krediti, auto krediti i krediti za isplatiti račune. ako ti
    potreban kredit što morate učiniti je da mi se obratite izravno
    u: Morgan Debra 1986@gmail.com
    Bog Te Blagoslovio.
    pozdrav,
    Gospođa Morgan Debra
    E-mail: morgandebra1986@gmail.com
    Napomena: Sve odgovor mora biti poslati na: morgandebra1986@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  64. Zdravo,
    Ovo je obavijestiti javnost da je g Villaspin Anderson, privatni kredit zajmodavac ima otvori finansijski priliku za svakoga u potrebi bilo koje financijske pomoći. Mi dati kredit na 2% kamatne stope za pojedince, firmi i kompanija pod jasan i razumljiv uslovima i stanju. kontaktirajte nas danas putem e-maila na: (villaspinanderson@outlook.com)

    OdpovědětVymazat
  65. Jeste li u potrebi za kredit? Jeste li u bilo kakve financijske stresa i trebate kredit za rješavanje vaših problema ?? Vaša pomoć je napokon ovdje nudimo kredite za svakoga i na jeftinim i pristupačnim interesu samo 2%. Zainteresirani dužnika su nam se obratite putem e-maila na (guaranteedtrustfirm2@hotmail.com). mi smo certificirani i relaible zajmodavce koji daju kredite svima. Naše usluge su brze i pouzdane tako da nas kontaktirate sada dobili svoj kredit danas ..

    OdpovědětVymazat
  66. Zdravo, ja sam gospođa Rodriguez Henrietta, privatni kredit zajmodavac koji daje život vremena priliku kredita. Da li vam je potrebna hitna kredit očistiti svoje dugove ili vam je potreban kapital kredit za poboljšanje vašeg poslovanja? Jeste li bili odbijen od strane banaka i drugih finansijskih agencijama? Da li vam je potreban kredit konsolidacija ili hipoteku? Pogledajte više nema, jer mi smo tu za sve vaše finansijske probleme u prošlosti. Mi kreditnih sredstava pojedincima kojima je potrebna finansijska pomoć, koji imaju loše kreditne ili je potrebna novca za platiti račune, da investiraju na poslovanje po stopi od 2%. Želim koristiti ovaj medij obavijestiti vas da smo donese pouzdan i korisnik pomoći i da će biti spremni da vam ponuditi kredit. Dakle, kontaktirajte nas danas putem e-maila na: (rodriguezhenriettaloan@hotmail.com)

    OdpovědětVymazat
  67. Trebate li kredit? Zajam ponuda iz pouzdanu tvrtku od 5.000 USD 1.000.000,00 USD na 3% kamate na godišnjoj razini, naša ponuda kredita je jamčiti 100%, a samo ozbiljni kupci, Nudimo usluge kao što su; Auto krediti, stambeni krediti, mobilni kapital, poslovne zajmove, osobni zajam, molimo da nas kontaktirate putem e-maila: barclaysnationwideloan@hotmail.com ili barclaysnationwideloancompany@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  68. Pozdrav gđa i g

    Jeste li u potrazi za kredit? , ili za Vašu tvrtku ili za provedbu projekta ponovni, bilo bi ti kupiti stan ili platiti za dugove. Ja sam privatno vjerovniku nudi vam svoje usluge kredita između privatne osobe u sljedećim područjima:

    - Osobni zajam
    - Real estate zajam
    - Hipotekarni kredit
    - Auto kredit
    - Otplate zajma duga
    - Kreditni kapital POVEĆANJE
    - Drugi zajam

    Naš kamatna stopa je 2%, možete nas kontaktirati putem e-maila: mariamsuleimanloanfirm@gmail.com za svoj kredit danas.

    Mrs.Mariam.

    OdpovědětVymazat
  69. realpersonalfinanceloan10. června 2015 v 2:05

    Bok
    Trebate li hitan zajam platiti svoj dug, platiti račune, rješavanje problema i financijsku pomoć kako bi podržao svoju tvrtku ili svoju tvrtku. ako da nas kontaktirate putem emial Realpersonalfinanceloan@live.com

    OdpovědětVymazat
  70. Jamstvo POVJERENJE ZAJAM
     
    Jeste li pokušali dobiti kredite od banaka bez uspjeha? Hitno potreban novac da se iz duga? Trebate novac za proširenje ili osnivanje vlastitog poslovanja? Odobravamo tvrdi novac kredite i svakih drugih vrsta kredita, uz kamatnu stopu u rasponu od 3% - 5%. Odobravamo kredite općenarodni, u rasponu od 1.000,00 do 100 milijuna USD / funti / eura. Mi financirati 100% i sa LTV od 75% -85% na kupnju nekretnina, Odgovor na e-mail: gtloans@live.com
     
    pozdravi
    Tony trbuh

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš komentář. :-)