sobota 13. července 2013

* Zacvičte si s Nestlé Fitness


Dnes si představíme program Ploché bříško, který (hlavně) pro všechny ženy vytvořila firma Nestlé. Program si nemusíte nikde stahovat, ani si kupovat DVD, poněvadž je k dispozici přímo na stránkách Nestlé. Stačí jen rozkliknout jedno ze 4 videí a může se jít na věc. Vím, že hodně z vás je skeptických vůči takovým projektům, nicméně bych vás ráda přesvědčila o tom, že v tomto případě to není žádný propadák, jak se mnozí domnívají. Ba naopak, videa přináší bezva cviky, které budou skvělým doplňkem vašeho tréninku. Možná, že spoustu z nich už dávno znáte. :))

Program Ploché bříško se skládá ze 3 jednoduchých kroků:
* 1. posilování
* 2. tančení
* 3. zdravá strava

Posilování
V rámci prvního bodu si díky dvěma videím můžete posílit své břišní svaly. Všechny cviky vám názorně předvede cvičitelka Jill Miluna. Videa jsou doplněna o podstatné informace ohledně správného provedení cviků. Nechybí ani doporučený počet opakování. Všechny cviky provádíte pouze s vlastní váhou, takže se jim můžete věnovat i mimo domov, protože nebudete potřebovat žádné náčiní
Posilovací videa najdete ZDE.

Tančení
Pokud jste příznivci tance, další dvě videa budou právě pro vás. Můžete si zatrsat během 4 minut s Deannou Berry a jejími dvěma tanečnicemi. Čeká na vás street dance a klubová sestava. Všechny prvky jsou opět názorně předvedeny a jejich provedení okomentováno.
Taneční sestavy najdete ZDE.

Zdravá strava
V posledním bodu si přečtete několik malých doporučení ohledně vašeho stravování. Nechybí ani zajímavá sekce se zdravými recepty, kterými se můžete inspirovat ve volných chvilkách, kdy nebudete vědět, co si právě v daný den ukuchtit. Recepty jsou rozřazeny do několika kategorií, vybírat můžete podle druhu pokrmu (ryby, maso, snacky a dezerty, bezmasé pokrmy), příp. si můžete vybrat recept podle času, který zabere jeho příprava.
Recepty najdete ZDE.



Můj názor
Na internetu jsem narazila na spousta reakcí, které tento program zesměšňovaly a popíraly jeho účinnost. Ruku na srdce, také jsem se k němu stavěla skepticky, protože podobným projektům příliš nevěřím. Nicméně jsem se rozhodla potlačit své předsudky a na program se podívat podrobněji. Všechna videa jsem zhlédla, některá z nich také vyzkoušela. Závěr je takový, že program mi rozhodně nepřijde špatný. Určitě to bude brnkačka pro ty, kteří již se cvičením mají jisté zkušenosti, každopádně např. v posilovacích videích jsou cviky, které břichu opravdu skvěle pomáhají se zpevněním. Já osobně jsem všechny cviky dobře znala, protože mnohé z nich sama v rámci tréninků provádím. 
S tančením to u mě nebylo tak horké, protože všeobecně mnohem raději zvedám činky a posiluju, než abych se vrtila někde na parketě, nebo si hopsala doma u rádiových hitů. Buď jsem dřevo, nebo mě tanec zkrátka tolik nebere, ale ani tančením podle těchto videí bych svými prapodivnými kreacemi zřejmě nikoho příliš neoslnila. Pokud však tanci holdujete, určitě mrkněte na dvě sestavy, které pro vás v rámci tohoto programu byly připraveny.
Pokud tedy hledáte malou inspiraci, nebo se jen chcete podívat, co vše program přináší klientům, určitě se mrkněte na oficiální stránky.
Za mě určitě palec nahoru, protože mi bylo milým překvapením zjištění, že se jedná o opravdu efektivní cvičení, které může pomoci zejména začátečníkům při posilování břicha.

Co vy? Také jste vůči podobným programům skeptičtí? Vyzkoušeli jste některý?

 
↑ ↑ ↑ Aktuálně si můžete zasoutěžit u Markétky o 3 balíčky Nestlé fitness cereálií. ↑ ↑ ↑

Hezký den vám všem!
Kriss

11 komentářů:

  1. ve statistikách jsou "Zdroje provozu" :) a vločky jsou fakt supr!
    k tvému článku: Nestlému moc nevěřím no:D ale asi jsi mě přesvědčila a aspoň to zkusím!

    OdpovědětVymazat
  2. Tak rozhodně není špatný, ale ta reklama mě irituje :D, slečna si nasype DDD (toť 30g) lupínků z celozrnných cereálií, zakroutí se v obýváku u televize podle videa a je happy. Já vím, do reklamy se tohle prostě dává, aby přilákali lidi, co s tím nemají moc zkušeností, ale... nezavrhuji to, cviky vypadají dobře, účinné určitě jsou (jak píšeš, plno jich známe), ale jak to prezentuje ta reklama...to mi příjde k smíchu. A taky jsem se docela pobavila na fb, kde byl obrázek téhle slečny a pod tím extra svalovec s unuděným výrazem a říkal něco v podobě: "Na to ti se*u" ? :D
    Tanec asi ale nevyzkouším - kdyby jsi jen věděla, jaké dřevo já jsem :D

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Kristý.. :)
    Abych ti pravdu řekla, takovým programům moc otevřená nejsem. Věřím, že asi těm, co necvičí to může přinést ovoce, ale jak říkáš sama,cviky známe! :)
    Každopádně jsi mě naladila na to, abych se na jejich stránky koukla! :))
    Měj se krásně..
    PS. Nepojedeš na Milovy? :)

    OdpovědětVymazat
  4. Toto asi doporučím ségře, ptala se mě na takováto nějaká videa :D Mě pak hodně zaujala sekce receptů :)

    OdpovědětVymazat
  5. No jo, Češi...velmi rádi vše odsoudí...než by hnuli zadnicema...aby se netřepali jako rosol.
    Můj názor je, že žádný program není všespásný...pokud si to člověk nepřeprogramuje v hlavě...tak to není na dlouho. Ale oceňuji snahu+ nápad něco dělat. A je mi úplně šumák, jestli je to firma vyrábějící snídaňové cereálie a nebo něco jiného.
    Zatím jsem koukla jsen na posilku břicha...a nezdá se mi to nějak mimo...nebo špatné.
    Pro člověka, který se zrovna zvedna z pohovky a řekne si, že to zkusí...podle mě o.k. Pro nás, kterým dává do těla Jill, Bob, Cassey nebo Zuzka je to příjemné porovnání s tím, co děláme a cvičíme. A taneční část někdy určo vyzkouším... v nějakém oddechovém dni a uvidím.

    OdpovědětVymazat
  6. Už to mám připravené v záložkách na zítřejší cvičení. Tančila jsem do nedávna téměř v kuse od svých 3 let takže se na sestavy těším :)
    Díky za tip :)

    OdpovědětVymazat
  7. já se psem neumim běhat vůbec, pořád běhá ze strany na stranu, takže se mi motá pod nohama :D

    OdpovědětVymazat
  8. teď jsi mě úplně šokovala.. já si myslela, že ten program jsou jen ty tři body na zadní straně krabice:D:D takže se na to jdu podívat:)

    OdpovědětVymazat
  9. toto som cvičila asi pred rokom, prvý krát to bola fakt makačka, ale teraz už robím trocha ťažšie workouty...na začiatok je to ale určite fajn :)

    BeeKey

    OdpovědětVymazat
  10. Máš opravdu skvělej blog :o). Skoro celý jsem ho proštudovala. Já začínám právě blogařit. Jinak co se týče článku..Zkoušela jsem si to jentak zatancovat, ale na to fakt nejsem odbornice :o))

    OdpovědětVymazat
  11. ještě jsem nezkoušela, koukal jsem a je to docela rozsáhle a vzhledem k tomu, že jsem začátečník (mírně pokročilí začátečník :D) si myslím, že cvičení je ok (jen posilování na bříško, to hopsání se mi nelíbí, ale doma ho asi vyzkouším... ze srandy)... já si pořád myslím, že každé cvičení je účinné, když se provozuje poctivě a s láskou...

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš komentář. :-)