čtvrtek 31. ledna 2013

* Ptáčátko & Denča


Ani dnes nebudete ochuzeni o seznámení s dalšími z mých spolubojovnic. Zdaleka nemám vyčerpán seznam vás všech, které už sleduju ten měsíc, co si vedu své stránky. Pro tentokrát jsem se však rozhodla vybrat ty "nejnovější", resp. dvě dívky, které sleduji teprve 2 dny. Důvod je prostý, chci je poznat i já sama. :)) Dnes tedy o Ptáčátku a Denči.

Ptáčátko
Ze stránek této slečny jsem se dozvěděla několik základních informací. Ptáčátku alias Verči je necelých 18 let. Stejně jako většina z nás, také tato slečna si v závěru loňského roku vyzkoušela cvičení s naší oblíbenou Jillian, která ji ovšem příliš nenadchla (pokud jsem to však pochopila správně, tak jí dala druhou šanci a občas si ji přeci jen pustí :)). Verča se proto začala věnovat cvičení podle videí na youtube, která ji dle jejích slov více vyhovují, protože si může z široké škály cvičení vybrat to, které se jí líbí.
Na blogu Ptáčátka můžete najít mnohem více než jen pravidelné příspěvky s konkrétními videi, které odcvičila. Přečíst si můžete i starší články o knihách, filmech a dalších věcech.
Mně osobně se velmi líbí Verčino nadšení pro cvičení, protože v každém jejím příspěvku jste zavaleni hromadou inspiračních obrázků, citátů a fotek. Je to prostě šíleně motivující, co vám budu povídat. A když vidím ty fotky s ovocem a samými zdravými dobrotami, radostí bych výskala. :))
Pokud chcete být denně navnadění a mít pravidelný přísun zadek nakopujících obrázků, rozhodně se u ní zastavte. Aktuálně je Verča nemocná, ale věřím, že bude brzy fit, aby se opět mohla vrhnout na svá videa.



Denča
Tato 19letá slečna si svůj aktuální blog založila v polovině ledna 2013. Její cíl? Shodit pár nadbytečných kil. Věnuje se zdravému životnímu stylu, jak jinak. :))
Její stránky připomínají deníček, do kterého si Denča denně zapisuje. Najít u ní můžete jak její jídelníčky, tak zápisky ohledně jejího pohybu. Články jsou doplněny o krásné fotografie, které mě osobně dostávají do kolen (zkrátka miluju jídlo na fotkách, no :)). 
Dle počtu komentářů u jejích zápisků soudím, že už ji většina z vás zřejmě bude znát, ale i přesto si myslím, že každá taková slečna jako je Denča, se hodí. Abych pravdu řekla, obdivuji, že si dokáže pravidelně zapisovat své jídelníčky, já bych na to asi neměla vůli, i když přispívám na blog denně, to, co sním, většinou hned po spolknutí posledního sousta zapomenu (samozřejmě, že ne, je to dost nadnesené, ale víte jak :)).
Paradoxně také Denča je částečně indisponovaná, takže teď nemůže cvičit, stejně tak jako u Ptáčátka věřím v její brzké uzdravení a přeji plynulý návrat ke cvičení! 
Pokud se chcete inspirovat, co se jídelníčků týče, nebo si jen tak počíst kratičké zážitky z Denčina života, navštivte ji skrz odkaz níže. :))



Hezký čtvrtek vám všem!
Kriss

9 komentářů:

  1. hezký čtvrtek i tobě! :))
    opět hezký článek! rozepsala jsi se moc hezky, jen tak dál

    OdpovědětVymazat
  2. Supeeeer, mám zas koho sledovat :)))

    OdpovědětVymazat
  3. no paráda, jak bude čas, hned slečny navštívím :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc se mmi tato sekce líbí, prostřednictvím toho poznávám nové zajmavé blogerky! :))

    OdpovědětVymazat
  5. zdravě chutně znám, první ne! díky za tip :)

    OdpovědětVymazat
  6. ani jednu slečnu neznám, děkuji za tip, určitě na ně mrknu :)

    OdpovědětVymazat
  7. Jééé, ty jsi mi udělala takovou radost že ani nevíš jakou :)
    Klikla jsem na tvůj blog, koukám co nového a vidím tenhle článek, jsi zlatíčko :) Vůbec jsem nevěděla, že tohle provozuješ! :)
    Zároveň ti děkuju, protože jsi první blogerka, která o mě napsala, takže určitě dostaneš své místo na mé liště! :)
    Opravdu mi to udělalo radost, je zajímavé o sobě takhle číst :)
    A máš pravdu s tím, že jsem na blogu krátce, takže postupem času budu přidávat další a další věci co se netýkají pouze mě...
    Ještě jednou děkuji, vykouzlila jsi mi úsměv na tváři :)

    OdpovědětVymazat
  8. Hezký článek! na blogy se určitě podívám ;)

    OdpovědětVymazat
  9. Saaaaakra. Děvče! Já nevěděla, že jsi mě sem šoupla:)! Jsi skvělá:)! Díky díky DÍK! Jak píše Denča, tak jsi mi udělala moc velkou radost a vykouzlila úsměv:). A dost krásně jsi mě vystihla:), je vidět, že se o nás zajímáš:). Za to ti moc děkuju, protože se s tebou člověk tak ztotožní. Miluju tvé články a tvojí celou osobu:)!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš komentář. :-)