pátek 4. ledna 2013

* Míša Podnecká


Možná, že jste se s touto mladou slečnou už na internetu někdy setkali, možná, že ji vidíte poprvé a teprve dnes se s ní "poznáte". Nejčastějši se objevuje v rámci videotréninků na stránkách Ronnie. Rozhodla jsem se o ní napsat článek, protože je mi velkou inspirací. Obdivuji její výkony a odhodlání vstoupit do světa fitness. A protože jsem si všimla, že aktivně sledujete sekci mých spolubojovnic, není vyloučeno, že se v brzké době neobjeví také sekce osobností ze světa fitness. :)) Nyní se pojďte na tuto mlaďoučkou slečnu podívat, je to vážně kus a dře na sobě víc jako málokterý chlap. :)) Zaslouží si obdiv, a nejen ten můj! :))

Míša se narodila 25.8.1992, pochází z Kolína a momentálně je studentkou. Aktuálně se věnuje kategorii bodyfitness. Teprve v roce 2011 v této kategorii začala soutěžit a hned se hrnula spousta cen. Být juniorskou vicemistryní světa v bodyfitness do 163 cm, toho si Míša váží nejvíce. Pro pořádek si shrňme veškerá Míšina ocenění za celou dobu, co se věnuje soutěžení:
  • 1. vicemistryně (2. místo) na Mistrovství světa juniorů a masters 2011 v kategorii bodyfitness do 163 cm
  • 3. místo na Mistrovství Čech mužů a žen v kulturistice a bodyfitness 2011 v kategorii bodyfitness do 164 cm
  • 1. místo na Mistrovství Čech dětí, dorostu a juniorů v kulturistice, bodyfitness a fitness 2011 v kategorii bodyfitness
  • 1. místo na Mistrovství České republiky dětí dorostu a juniorů v kulturistice, bodyfitness a fitness 2011 v kategorii bodyfitness
  • 3. místo na Mistrovství Evropy juniorů a masters v kulturistice, bodyfitness a fitness 2011 v kategorii bodyfitness juniorky do 164 cm
  • 4. místo na pohárové soutěži Pražský pohár 2011 v kategorii bodyfiness žen
  • 5. místo na pohárové soutěži Albixon GP Čelákovice 2011 v kategorii bodyfitness žen
 


Míša se k fitness dostala díky svým rodičům, kteří se celý život pohybují ve fitness clubu, kde se pochopitelně často objevuje i samotná Míša. Jejím trenérem je Vítek Sahula.

V jednom rozhovoru Míša krátce shrnula svůj mimosoutěžní jídelníček. Jak vypadá? Ve svém jídelníčku se jí často objevují potraviny jako rýže, maso, vejce, hodně mléčných výrobků - tvarohy, jogurty, sýry (všechny odtučněné či light), pečivo - celozrnné chleby, občas tmavá houska, ovoce a zelenina, müsli, šunka. 

Co se týče zálib Michaely, pokud netráví svůj čas v posilovně, tak se učí nebo spí. Hlavně v době příprav na soutěže jí příliš času nezbývá, takže přátelé i zábava musí jít vždy stranou.




Asi nejnáročnější období byl pro Míšu právě rok 2011, kdy se připravovala na maturitu. Její běžný předsoutěžní den byl tak opravdu nabitý. Musela vstávat již o půl 6, následovala škola, odkud se Míša vracela kolem 4. hodiny. Po škole měla trénink v posilovně, a domů se tak vracela až kolem 7. hodiny. Po večeři si přibližně do 10. hodiny ještě sedla k učení a až posléze následoval zasloužený spánek. Dámy a pánové, musím říct, že hluboce smekám. Když si vzpomenu sama na sebe před maturitou, neumím si představit, že bych měla stejný režim jako Míša, protože jsem do toho dne holt potřebovala nacpat i další věci. Co vy, umíte si představit takový program dne, jaký měla Míša? Je to holt šikovná holka! :))

Přidávám ještě stručný dotazník o Míši pro shrnutí, abyste si udělali představu o jejím těle (váha, výška, však to znáte :)).

Výška: 162 cm
Soutěžní váha: 48,3 kg
Mimosoutěžní váha: 53-7 kg
Oblíbené jídlo: ovesné vločky s proteinem
Oblíbené filmy: animované
Oblíbená hudba: vše - od Beethovena po taneční





Podpořit můžete Míšu na jejích fb stránkách.
Jednotlivá videa jejích tréninků najdete na Ronnie.cz.

Doufám, že jste si opět rozšířili obzory, co se týče osobností ve světě fitness. Já osobně mám Míšu ráda za její pozitivismus, za její svěží vzhled a příjemný výstup (soudě dle videí).  Bezesporu má tato mladá slečna krásně našlápnuto ve světě fitness a myslím, že tento článek a místo u mě na stránkách jí právem náleží. :))

Hezký večer!
Kriss

10 komentářů:

  1. Taky ji sleduji hlavně na Ronnie. Je hodně sympatická, hlavně podobně i věkově, což mě dost motivuje :)

    OdpovědětVymazat
  2. Bezva článek! Inspirující.. když to čtu, tak si říkám, že bych se měla s tím svým jídelníčkem ještě více snažit :) Doteď jsem kupovala např. jogurty bílé Hollandia, ale měla bych to změnit na nějaké méně tučné :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. bílé Hollandie nejsou vůbec špatné ani tučné - právě že jedny z nejlepších, takže je klidně kupuj i nadále ;)

      Vymazat
  3. receptník není z mé hlavy, je to nápad Adele :) určitě vyzkoušej, stojí to za to!

    OdpovědětVymazat
  4. Super článek..
    Je to hodně inspirující, když není ani o tolik starší a už dokázala toto! ;))

    OdpovědětVymazat
  5. Přesně jak píšeš, číší z ní optimismus, dobrá nálada a radost :) Vypadá spokojeně a taky ji dost obdivuji, takhle mladá, ještě studující a takovéhle úspěchy. Musí tolik dřít, opravdu klobouk dolů. Sice se mi tělem moc nelíbí, už je to na mě moc, ale inspirace je to obrovská.
    Jinak tvůj blog je moc pěkný, krásně píšeš, budu k tobě chodit častěji :)

    OdpovědětVymazat
  6. je vážně sympatická a její úspěchy jsou vážně skvělý:)
    na zuzku se jdu vrhnout za chvíli, tak pak napíšu nějaký článek:)

    OdpovědětVymazat
  7. Skvělej článek, jsem ráda, že jsem se mohla dozvědět něco nového! :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš komentář. :-)