čtvrtek 3. ledna 2013

* Kamča & Janča


Dnešní speciál je věnován mé prozatím asi největší podpoře, Kamči, a aby se mi dnes název příspěvku hezky rýmoval, přidám i několik informací o mamince Janči. Doufám, že opět nezklamete a obě dámy navštívíte, jak se sluší a patří. Jejich stránky vážně stojí za to! :))

Kamča
Usměvavá, mladá a krásná slečna, zkrátka takové sluníčko. :)) Stala se mou oblíbenkyní hlavně díky tomu, jak září přes kterýkoliv svůj komentář. Bydlí nedaleko Prahy a momentálně studuje střední zdravotnickou školu. Její blog byl spuštěn v létě 2012, od té doby už získala téměř 300 pravidelných čtenářů a na její stránky se chodí pravidelně dívat zástupy lidí. Vězte, že přes 50 tis. návštěvníků opravdu není k zahození (třeba se jednou také dočkám :)). 
Na Kamčiných stránkách se můžete kochat tucty inspirujících fotek jídla, které já osobně zbožňuji. :P Celý blog je zaměřen převážně na zdravou stravu, ale každý si na něm najde to své. Tato úžasná slečna je posedlá nejen zdravou stavou, ale také samotným vařením a podrobným zkoumaním různých potravin. O tom všem se můžete přesvědčit v jejích článcích.
Musím jí tímto příspěvkem vyjádřit VELKÝ dík, protože mě v počátcích dokázala opravdu nabudit a já se těšila z dalších článků, kterými jsem se na svých stránkách rozhodla přispět. Mít tak sympatickou a pozitivní čtenářku, to je radost snad každé blogerky. :))

Kamčino království můžete navštívit zde:




Janča
Mou druhou spolubojovnicí je právě tato perspektivní maminka Janča, která se rozhodla bojovat se svými kilíčky navíc. Má můj obdiv, protože jí to dle mého názoru jde skvěle! Moc držím pěsti, aby dokázala dosáhnout svých vytoužených cílů. :))
Janči je 32 let a aktuálně je na mateřské dovolené. Právě příchod děťátka Janči přidal přes 20 kilogramů na váze, ale i přesto se tato statečná máma nevzdala. Rozhodla se se sebou něco dělat. Zhubnout se jí tato kila však podařilo, ať už kvůli stresu kolem novorozeněte či z jiných důvodů.
Nadšeně chce jít stále kupředu a pokoušet se o další shození pár kil. A důvod, proč se sebou Janča něco chtěla začít dělat? Ačkoliv měla dostatek lidí kolem sebe, dalo by se říci, že jí nic nescházelo, objevily se zdravotní problémy. Pochopila, že za ony problémy si může sama, a proto se rozhodla udělat první, zato velmi důležitý krok ve svém životě - hubnout.
Na Jančiných stránkách se dozvíte informace z oblasti cvičení, stravy, kosmetiky a dalších. Stačí jen kliknout... :)) Podpořte tuto úžasnou mladou maminku, které jistě každé "jsem s tebou" pomůže!



Přeji hezké odpoledne!
Kriss

6 komentářů:

  1. to je od tebe moc milé! :)) děkuji ti, a Jančin blog je taky úžasný - její pokroky jsou skvělé!

    OdpovědětVymazat
  2. To je pěkné, určitě to dotyčné zahřeje na srdci.
    Kamilku navštěvuji, takže vím, že ona je sluníčko.. Miluji její příspěvky! :))
    A na Janču se také kouknu, děkuji za tip! :))

    OdpovědětVymazat
  3. obě mají super blogy :) a Kamča je opravdu skvělá podpora, to musím souhlasit!! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj :), děkuju za Tvůj článek. Cítím se jako celebrita :).

    OdpovědětVymazat
  5. Opět krásné shrnutí :) Kamču mám taky moc ráda a na Janču se ráda mrknu .)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš komentář. :-)