středa 2. ledna 2013

* Bílý jogurt s kokosem a ovocem


Nechala jsem se inspirovat u Kamči a udělala si dnes tuto lehkou a naprosto mňam svačinu! Potřebujete jen pár ingrediencí, které určitě najdete doma. A věřím, že nebudu jediná, které tato jednoduchá, zato osvěžující svačinka přijde vhod. :))


Na 1 porci potřebujete:
  • bílý jogurt
  • kokos
  • exotické (dle mého vynikne jeho chuť nejvíce) ovoce jako ananas, mandarinky a další
  • med či jiné sladilo k příp. doslazování (i když si myslím, že není třeba :P)

Musím se však přiznat, že na kurzu, který jsem v rámci zdravého životního stylu absolvovala, nám říkali, že mléčné výrobky s ovocem, příp. zeleninou, by se neměly kombinovat, protože v žaludku poté dochází ke kvasení. Co je na tom pravdy, to sama nedokážu posoudit, ale svačinka mi chutná. :P Pro jedenkrát by mi to snad žaludek mohl odpustit. :))

Dobrou chuť!
Kriss

9 komentářů:

  1. to o kvašení jsem již taky slyšela.. ale nevím jaké to má trvalejší dopady - snad s tím nebudu muset přestat, svačinky v podobně jogurtu a ovoce zbožňuju :(

    OdpovědětVymazat
  2. Kokos mě ještě přidat nenapadlo, určitě to zkusím, děkuji za tip! :)
    svet-podle-klary.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. ňam!¨
    o tom jsem taky slyšela, ale nejíst to, to si nedokážu představit

    OdpovědětVymazat
  4. myslím, že tom něco bude. Vždy, když to tak dám dohromady, jsem pak většinou nafouklá. No, stejně jednou z čas neodolám ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Děkuju za podporu a také za možnost seznámit se s tvým blogem. Působí na mě velmi inspirativně! :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Taky jsem se dřív (před hodně lety) vážila jak posedlá, měla jsem radost, když jsem zhubla třeba tím, že jsem měla chřipku spojenou s nechutenstvím. Přitom to, co jsem zhubla, byla převážně voda a spíš více svalů než tuků. Takže jsem ve výsledku vypadala hůř, ale hlavně že jsem si připadala lehčí..:D Dnes už mám naštěstí rozum.:-)
    To měření stálo okolo 300 korun, mám ten pocit.

    OdpovědětVymazat
  7. no je to bohužel tak :( cena se pohybuje do 200,- ... ten můj na fotce stál 186,- tuhle sváču mám v plánu si udělat také :)

    OdpovědětVymazat
  8. Já jsem taky začla před nedávnem přidávat do jogurtu kokos:D. Moooc dobrý:Da když se chci najíst víc, hodim tam cornflaky:)).

    OdpovědětVymazat
  9. No vidíte holky.Já zase slyšela že ovoce kvasi v kombinaci s obilninou.Zajímám se o zdravou výživu již dlouho a čím více jde člověk do hloubky zjišťuje že by si musel mlít i mouku doma a nejlépe si obilí i vypěstovat na zahrádce.Prostě všeho moc škodí.Ale pokud nemáte problém(např.s pálením žáhy a pod.) tak bych to neřešila.Každému vyhovuje něco jiného.:-)Hlavně když nám to chutná.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš komentář. :-)