pondělí 31. prosince 2012

* Novoroční přání


Je tady poslední den v letošním roce a já doufám, že to s cvičením nepřeháníte. Je mi jasné,  že při myšlenkách na Silvestr opět bědujete, jak se přecpete a kolik alkoholu zkonzumujete. Je třeba si však uvědomit, že všeho s mírou. ;)) A nyní již k mému přání vám všem!

Přestože jsem momentálně mimo domov, chtěla bych vám ze srdce popřát, aby se vám splnily vaše sny, abyste si v nadcházejícím roce dokázali dojít do svých cílů. Přeji vám spoustu nových sil a dostatek energie k tomu, abyste zvládli vše, co si přejete. Buďte na sebe hrdí za to, co jste dokázali v letošním roce, ale neusněte na vavřínech. Bojujte dál, poťte krev, jezte zdravě, chvalte se. Buďte pyšní na to, že nejste jako valná většina našeho národa (přiznejme si, že pohybovat se na vrchních příčkách v oblasti obezity, je velmi znepokojující), ale že máte chuť a odhodlání k tomu, abyste se sebou a svým tělem něco dělali. Nenechte se ovlivňovat závistivými lidmi, kteří vám shazují sebevědomí a nedopřejí vám vytoužené výhry. Samozřejmě vám přeji MOC zdraví, které je zkrátka k nezaplacení. Závěrem si dovolím jeden citát, který vám snad bude inspirací.

"Na světě je mnoho lidí, kteří ti řeknou, že to nezvládneš. Co musíš udělat, je otočit se a říci: Tak se dívejte."



Mějte se krásně a užijte si příchod nového roku 2013! :))
Kriss

5 komentářů:

  1. nepřecpu se a alkoholu taky moc nezkonzumuju :) a splnění snů přeju i já tobě! krásné přání i citát na závěr! :) měj se krásně

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné přání, jen to nejlepší do roku 2013 i tobě! :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Hlavně to zdravíčko a plno sil k našim cílům :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš komentář. :-)